zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy dobrze zrobilem?

Sir_alex
15-02-2004, 09:39
Podam wam text jaki do mnie przed chwileczka trafil jak gralem w tibie;

Elistan: Excuse me, CIP has reason to believe you are a hacker, we MUST preform a dupe scan onto you're accountt see if you are innocentor guilty, if you are guilty you will be banned for 30 days, if you are innocent you can get any free item you want.

Nic sie nie odzywalem i delaj cos pisali

Elistan: you listened?

ja nic nie mowliem

Elistan: oki
Elistan: you will be banned
Elistan: bye

i koniec

czy dobrze zrobrobilem bo juz widzialem takie cos na tym forum i mowiliscie ze CIPy znaja moj accund wiec sie nie odzywalem

marred
15-02-2004, 10:25
Jesli tekst nie byl na czerwono, to zrobiles bardzo dobrze, bo CIPy moga sobie wejsc na twoje konto bez zdanego hasla.

zeus
15-02-2004, 11:26
Cipy nie potrzebują twojego numeru acount i hasła! Zrobiłeś berdzo dobrze. Ja spotykam takie osoby 2 razy na tydzień. Często to jedna osoba groziła mi kilka razy. Olewaj takie osoby, o ile tekst nie jest na czerwono. Czasami też skutkuje szantaż. Muszą ci zapłacić, albo zgłosisz ich do cipów :D (żadko się udaje, gdyż tworzą 1 levelowe postacie tylko do takich procederów)

Oxygane
15-02-2004, 11:38
Bardzo Dobrze!! Nie dajmy sie nabieradz na takie przekręty, CIP-y i GM-y powinni pisać na czerwono i nie wierzmy nikomu podszywającego sie pod nich, mogłeś jeszcze zrobić report na niego

behi
15-02-2004, 16:41
Jakbys zrobil inaczej to bylbys noobem. :D
Ale nie zrobiles to znaczy ze nie jestes...

Kowalski
15-02-2004, 17:03
Hehe bravo :)) Ja bym z nim pogadal albo bym mu lolki powysylal . Mialem taki przypadek chyba 2 dni temu kolo podbija i pisze cos zebym mu podal haslo i numer , to mu podalem

NUMER : 123456
HASLO : iamstupidnerd :D

Manowar
17-02-2004, 23:27
Postąpiłeś dobrze, ja bym jeszcze (troche agresywny jestem sorry:) ) pocisnoł z sd/bolta/twojej kosy na pożegnanie. Ale mam też pytanie, (wiem wiem pewnie jest inny taki temat ale tu to chyba pasuje) na jakiej zasadzie działa Counsellor czynjakoś tak i jakie ma prawa???

Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D"