PDA

Pokaż pełną wersje : Dziwne rzeczy...

Adrianadrian
15-02-2004, 12:20
Nie wiem czy to Cipsofty sie bawią czy to może jakieś błedy w grze ale co jakis czasz zauwazam ze z nieba spadaja rozne rzeczy... kiedy jeszcze bylem w rockgardzie spadaly pieniadze i wszyscy zbierali przez okolo 30 min. wczoraj bylem na samej gorze dp w Carlinie kiedy zaczęły spadać bp. Sam uzbieralem 18 bp!!! W niektórych byly jakies malo wartosciowe rzeczy... ale teraz mam kolekcje bp w roznych kolorach... czy wy sie kiedys spotkaliscie z czyms takim??

Keb
15-02-2004, 13:15
Miałem inny przypadek:)
Wchodze na pohu do dziury z dragonem.
Bije go, ok ma już żulte hp, a tu nagle jakiś błąd i wyłączyła się tibia.
Zacząłem się trzęść, no ale wszedłem, zabiłem dragona, i jak chciałem wyjść z dziury to znowu bląd i kick.
Po zalogowaniu wyszedłem i wszedłem jeszcze raz i znowu to samo!!!!

Ostrzegam nie chodzcie tam na dragona (do tej dziury)
bo jeszcze was wywali i ded!!!!!!

Ashlon
15-02-2004, 14:01
Oryginalnie dodany przez Adrianadrian
Nie wiem czy to Cipsofty sie bawią czy to może jakieś błedy w grze ale co jakis czasz zauwazam ze z nieba spadaja rozne rzeczy... kiedy jeszcze bylem w rockgardzie spadaly pieniadze i wszyscy zbierali przez okolo 30 min. wczoraj bylem na samej gorze dp w Carlinie kiedy zaczęły spadać bp. Sam uzbieralem 18 bp!!! W niektórych byly jakies malo wartosciowe rzeczy... ale teraz mam kolekcje bp w roznych kolorach... czy wy sie kiedys spotkaliscie z czyms takim??

Hmmm dziwne...i to bardzo...ja sie z takim czyms nie spotkalem.Moze ta kase\ te bpki wyrzucal jakis player?Heheh tibijska manna z nieba :P

Vanhelsen
15-02-2004, 15:36
Podaj jeszcze server na którym Cipy obdarzają ludzi presentami bo na danubi nic takiego niebyło X(

marred
15-02-2004, 15:51
Kiedys ktos o tym napisal, jest taka zabawa, ze sie bierze mnostwo ryb, albo zlotych mone ti rzuca pojedynczo, tak aby zlecial sie tlum i potem robi sie blokada depo albo rynku na rooku :D

Smalec
15-02-2004, 17:35
Hmmm....a moze co do tych spadajacych rzeczy to ktos je rzucał,przeciez nie widac skad one leca.

Hegemmon
15-02-2004, 18:05
hmmm bardzo ciekawa sprawa... ale neistety UP userzy podali bardzo prawdopodobną wersję wydarzeń :P i bardzo bym sięzdziwił gdyby CIPy takie zabawy urządzali .. oni zdaje się nie mają takiego poczucia humoru :P
ale muszę przyznać ciekawie zinterpretowałeśte dwa wydarzenia :):D:P

vade
15-02-2004, 19:14
To musiałoby być jakieś wielkie świeto dla cip'ów jeśli rzucali kasą z nieba ,ale tak bez powodu to nigdy ,przenigdy by tego nie zrobili :/

Bobercjusz
15-02-2004, 19:39
Pewnie ktos hakowal akurat postac i mu to bylo niepotrzebne i wywalil.
Ja kidys na rooku wziolem pusty bag i zaczolem go przesowac jakby byl to lootbag. Oczywiscie caly rynaczek sie zlecial i wszyscy go przesowali. Dolecieli az do młyna a ja mialem do dyspozycji obiego bez kolejki :):)

Manowar
17-02-2004, 23:08
Sam dwa razy rzucałem kasą i łukami po depo :) fajny efekt nOOb lvl 7 : "MINE!!! YOU ARE HUNTED" do innego na lvl 10 który sie trzęsie ze strachu.... :D ale frajda!

Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D"