PDA

Pokaż pełną wersje : nowa grupa zrzeszająca fanów muzyki techno

PiXik
16-03-2005, 18:58
tak jak w temacie.każdy może dołączyć :)

Linek
16-03-2005, 19:57
Plx, plx, plx umcyk, umcyk przyjmij mnie, umcyk, umcyk, tableta, umcyk, jazda plx.

A dlaczego do tej grupy sam nie należysz? Zbierzesz ludzi po to, żeby potem im powiedzieć, że "o, niestety modek się nie zgodził, szkoda". Zresztą wątpię, żebyś znalazł tu dużo chętnych, bo jeśli chodzi o techno... to raczej nie jest ono popularne wśród ludzi grających w RPG. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Najpierw może załóż grupę, a potem ogłaszaj do niej nabór.

Acid
16-03-2005, 20:03
<--------------- looknijcie na moją rangę :S

Gonzo von Krenzel
16-03-2005, 20:51
Ja miałem podobny pomysł kiedyś. Poszła nawet prośba o założenie grupy do Droma, ale ten dopiero po dwóch tygodniach ją zauważył :P. Wtedy była trudna sytuacja na forum, więc postanowiłem to olać...
Techno? Trochę bez sensu... Ja bym był za grupą zrzeszającą klubowiczów, itp. ;).
Techno to dość wąska 'specjalizacja'. No... Chyba, że właśnie o to chodzi w tej grupie.

Gangrel
16-03-2005, 21:16
Eeeee...pozwolicie ze bede ignorantem ale musze spytac...czym jedna piosenka rozni sie od drugiej?

Dan the Automator
16-03-2005, 21:35
Eeeee...pozwolicie ze bede ignorantem ale musze spytac...czym jedna piosenka rozni sie od drugiej?
A kogo to obchodzi ;-) Ważne by coś brzdękało :-)
no offense ofkorz :>

Dr. Omader
16-03-2005, 22:52
Poszła nawet prośba o założenie grupy do Droma, ale ten dopiero po dwóch tygodniach ją zauważył :P

Nie martw sie, on tez cos kolo tego czekal na odpowiedz ;)

Ale jedno mnie rozbraja, to jest ta nazwa grupy: "Techno Star" ROTFL...
Nie wiem co glupsze czy to, ze lider Elite Players zerżnął nazwe od Elite Users bo myslal, ze bedzie cool czy Techno Star ;)

Aha i odrazu mowie zeby nie bylo kolejnej wojny o to jaka muzyka rządzi (i tak kazdy wie ze rock ;)) kazde ofensywne posty w strone ludzi sluchajacych techno beda karane kasacja i punktami ostrzezenia za brak tolerancji.

Bambuko
16-03-2005, 22:58
Wracając do Elite Players - Drom zajrzyj na to forum.

Wufei
17-03-2005, 08:00
dlatego ja słucham pop'u xD ! j/k słucham wszystkiego co fajne.. (metal/techno/us hh :P <-- dr.dre / snoop dogg tylko tyle z tego :P)

PiXik
17-03-2005, 10:27
oczywiście pokrewne muzyki jak klubowa etc promujemy także :)wszystko spokrewnione z techno oprócz hh

co do różnicy do gusta są różne
thx Drom za grupę.a nazwa taka sobie wg mnie;p

Budu
18-03-2005, 14:20
Ja tez chce sie dolaczyc! Uwielbiam techno i wszystkie odmiany typu house, trance itp. JEDZIEMY !!!!

Pasorzytek
18-03-2005, 16:30
ja tez che

http://img197.exs.cx/img197/2751/techno2zb.th.gif (http://img197.exs.cx/my.php?loc=img197&image=techno2zb.gif)

to chyba mówi samo za siebie ;p dysk 20GB

Dj Nekro
18-03-2005, 20:01
Ja tworze muzyke techno... szczególnie Hard Houe, Progoressiv, Underground i Hard Style.
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)

Przyjmijcie :P

PiXik
19-03-2005, 17:18
Plx, plx, plx umcyk, umcyk przyjmij mnie, umcyk, umcyk, tableta, umcyk, jazda plx.

A dlaczego do tej grupy sam nie należysz? Zbierzesz ludzi po to, żeby potem im powiedzieć, że "o, niestety modek się nie zgodził, szkoda". Zresztą wątpię, żebyś znalazł tu dużo chętnych, bo jeśli chodzi o techno... to raczej nie jest ono popularne wśród ludzi grających w RPG. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Najpierw może załóż grupę, a potem ogłaszaj do niej nabór.
rotfl drze ryjaaaaaaaaa ale jazda plx plx.grupa była kiedy pisałem posta umcyk umcyk.kup sobie okulary albo zacznij poprawiać innych nie mnie.

Ing
20-03-2005, 02:47
@pasorzytek: 11GB? Jak na utwory trwające po 7 minut, to niezbyt dużo... U mnie sam japoński rock waży ponad 15GB (nie licząc OSTów do Anime, japońskiego i koreańskiego metalu, utwórków do DDR, poezji śpiewanej [xD], szantów i drugiej połówki - metalu/rocku mniej egzotycznego)... Inna sprawa, że i tak resztę dysku (i połowę szafy xD) zawala u mnie anime :P

Kele
24-03-2005, 22:51
Przyjicie mnie plz!! Ja też uwielbiam techno!! Dj Shog - Another world rulez ;]