zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Wojna na Antice

Tedi
16-03-2005, 19:57
A więc zaczne od tego:
Banished: until 23.03.2005 19:33:04 CET because of destructive behaviour

Na Antice zaczeła sie wojna tzn już trwala od dawna ale dzi¶ zaczeli sie naprawde nap*******ć i ja moim noobowatym charem stałem sobie i stało także 200+ innych osób i nagle pach loga dostałem loguje sie i Your Account Is Banished!!!!
NIe kumam ich wogule za to że se stałem dostałem bana na tydzień!!!!!!!!

Tedunio
Harmonia
83 Elite Knight

Neth Reth
16-03-2005, 20:13
Dziwna sytuacja moj kumpel tez tak mial (nie robil nic podejzanego) poprostu poczekaj se 7 dni graj dalej:):)

sir Tifejo
16-03-2005, 21:18
A więc zaczne od tego:
Banished: until 23.03.2005 19:33:04 CET because of destructive behaviour

Na Antice zaczeła sie wojna tzn już trwala od dawna ale dzi¶ zaczeli sie naprawde nap*******ć i ja moim noobowatym charem stałem sobie i stało także 200+ innych osób i nagle pach loga dostałem loguje sie i Your Account Is Banished!!!!
NIe kumam ich wogule za to że se stałem dostałem bana na tydzień!!!!!!!!

Tedunio
Harmonia
83 Elite Knight

Eeee, nie rozumiem, wojna na Antice z z Twojego podpisu wynika ze grasz na Harmonii i dostales bana...?
Wiele innych osob 200+ - wiele = Bubble, tylko ona ma +200lv, ale nie gra na Harmonii.
O co Ci chodzi, zamotales sie delikatnie powiedziawszy...

Mroczny_Elfo
16-03-2005, 21:44
Eeee, nie rozumiem, wojna na Antice z z Twojego podpisu wynika ze grasz na Harmonii i dostales bana...?
Wiele innych osob 200+ - wiele = Bubble, tylko ona ma +200lv, ale nie gra na Harmonii.
O co Ci chodzi, zamotales sie delikatnie powiedziawszy...

Mu chyba chodzilo o to że ponad 200 graczy tam było a nie 200+ lev nie ma napisane lev. A co do Tutułu i Tematu to nie maja żadnego zwiazku

Tedi
16-03-2005, 22:13
Chodzi mi o to że podczas wojny stałem sobie przy depo a zabijali sie calkeim w innym miejscu i nagle kick i bana mam.
destructive behaviour- znaczy Niszczycielskie zachowanie, postępowanie i dlatego nie qmam tego bana jak ja 7 lvl moge zrobic coż takiego żeby nazwać to Niszczycielskie zachowanie ;/

sir Tifejo
17-03-2005, 12:54
Aha, zwracam honor, nie umiem czytac :P

Tak BTW. znowu sie zamotales, w pierwszym poscie napisales ze masz 83lv i grasz na Harmonii, a teraz piszesz ze masz 7lv...
W ogole, strzaszne to jest, ze dostales bana na ydzien na 7lvl postac...chyba ze na tym samym koncie masz Tedunia, jesli tak to znow zwracam honor ;)

tasamko
17-03-2005, 14:06
on na poczatku napisal ze stoi swoim "noobowatym" charem.A co nie moze miec chara na innym swiecie zes sie tak tej harmonii przyczepil? :P

a co do bana to gdzies na tym forum czytalem ze jakis kolo dostal bana za to ze znalaz sie w zlym miejscu o zlej porze tzn: w jakims miejscu bylo duzo ludzi i GM dal im bana za blokowanie miejsca.Tak po prostu :)