PDA

Pokaż pełną wersje : "PKowanie na ekranie" Kto powiedziale ze.....

Kapral
17-03-2005, 08:02
Kto poeiwdzial ze sorcek lvl10, mlvl34 nie umie PKowac.... Ogladnijcie przygody.... Filmy nakrecone z nuduw..... Poniewaz Cyclpolis bylo zajete

PKowanie na ekranie czesc. 1 (Moze troche nudna ale jak chce wiedziec all to ogladaj)
http://rapidshare.de/files/898935/PKowanienaekranie.rec.html

PKowanie na ekrani czesc. 2 (na poczatku nudna pozniej akcja !!)
http://rapidshare.de/files/898946/PKowanienaekranie2.rec.html

No i Red SKulla sie zrobilo padlo 5 osob ^^ Pozniej jak zywkle to kazdy wie....
COMMENT PLX !!

fiksu rozprowacz
17-03-2005, 08:49
powiem ci stary jedno weś wstaw tu linq z laycos bo to mi niechodzi i niewiem dlaczego;/
Van mefist
Prof:knight
lvl:13
Skills:axe:42/41:(:(:(cieniutkie

customer17
17-03-2005, 09:04
Hhehehhe dobre grats dla ciebie :D:D niezle ci to wyszlo :) mogles jechac do bana :P bylo by ciekawiej a tego pala co na red byl co cie bil jak bys mial ze 2 sd to bys go zabil byl by red i wtedy sd ;) to by bylo piekne :D:D

zAkLiNacZ
17-03-2005, 12:59
powiem ci stary jedno weś wstaw tu linq z laycos bo to mi niechodzi i niewiem dlaczego;/
Van mefist
Prof:knight
lvl:13
Skills:axe:42/41:(:(:(cieniutkie

dziala napewno tylko ze ty nie umiesz sciagac z tego , najgorsi sa tacy luidzie co sie podniecaja ze sa pierwsi omg

Elder Dominik
17-03-2005, 14:18
weź kurde ej jak chce sciągnąć to juz pisze :
Dowland:PKowanienaekranie <--- klikam i od początku X(
jestem X( bo chce zobaczyć pomocy :baby:

MaI3urise
17-03-2005, 14:50
dziala napewno tylko ze ty nie umiesz sciagac z tego , najgorsi sa tacy luidzie co sie podniecaja ze sa pierwsi omg

A jednak sie mylisz. Nie wszystkim dziala RapidShare. Niektorzy nie maja zainstalowanych kompetentow Javy (np. ja :P) i nie moga sciagnac, mimo ze robia to nalezycie.

Kapral
17-03-2005, 15:57
Hhehehhe dobre grats dla ciebie :D:D niezle ci to wyszlo :) mogles jechac do bana :P bylo by ciekawiej a tego pala co na red byl co cie bil jak bys mial ze 2 sd to bys go zabil byl by red i wtedy sd ;) to by bylo piekne :D:D

Hehe dzieki... robilem to z nudow bo cyclopolis bylo zajete... a co do reda to chcialem leciec... ale jak widziales zabilili mnie i juz nie chcialo mi sie robic 3 czesci....

Mistrzulek
Elite Knight
Lucera
45lv

Progmast
17-03-2005, 16:15
Heh narazie obejrzalem 1 czesc nawet nie jest taka nudna jak prawie rozwaliles tamtego goscia zo myslal ze cie denie ;) Dobra zabieram sie za 2-ga czesc.
Edit:Niezla ta 2 czesc szkoda tylko ze ci dwaj goscie cie dorwali na koncu.

Elesear
17-03-2005, 17:03
Widze ze zachwyceni jestescie. No coz mnie nie bawi pekowanie bez zadnego uha;[.
A tak wogule to fajnie ubiles najta.Ale z drutem ostro zes zepsul;/

EDIT: Duzo lepsza 2 czesc, sorry ze ocenilem po 1 czesci ;]

Kapral
17-03-2005, 19:49
Heh narazie obejrzalem 1 czesc nawet nie jest taka nudna jak prawie rozwaliles tamtego goscia zo myslal ze cie denie ;) Dobra zabieram sie za 2-ga czesc.
Edit:Niezla ta 2 czesc szkoda tylko ze ci dwaj goscie cie dorwali na koncu.

Wiem ze pierwsza czesc nudna... w Drugiej dopiero sie cos dzieje... Ale na poczatku drugiej czesci tez duze nudy... Pozniej jest dopiero akcja... Dzieki za pozytywne comments....

Z Pozdrowieniami
Mistrzulek.

KornikCrew
17-03-2005, 19:53
Co za noob ej ziomek nikt dla ciebie nie bedzie zmienial linka jak innym dziala. twoja sprawa...

Lord Smencik
17-03-2005, 20:33
zrobie ci niespodzianke ^^ buahahaha dobre :D pierwszy klient :P

Kapral
18-03-2005, 00:01
Co do linka to jest taka opcja szukaj... i jest juz setki tematow jak sie sciaga z rapidshare....

Z Pozdrowieniami
Mistrzulek