Pokaż pełną wersje : Mały quiz
Nudziło mi się teraz, więc zrobiłem taki mały teścik
tibiamatkus.funtest.pl (http://tibiamatkus.funtest.pl/)
15 pytań odnośnie Tibii oraz Tibia.pl Niektóre mogą być proste, inne trudne... zobaczymy, jak wam pujdzie :)
Poprawne odpowiedzi podam w niedzielę, wraz ze statystykami odpowiedzi.
Colier Scoredyne
17-03-2005, 16:35
Za latwe to to nie bylo (45pkt ;) ) Znam te stronke, niedlugo zrobie quiz o sobie ;) Pozniej dam linka.
she_devil
17-03-2005, 16:37
Juzem wypelnialm i jestem super kewl 25/70 ;] i chyba tylko jedna odpowiedz znalam ( w którym powstala tibia.pl i jak sie pies krola nazywa)
Nice, ale ja miałem tylko 23 punkty omg... (na jaja odpowiadałem - strzelałem)
Dwimenor
17-03-2005, 16:41
Twój wynik: 46/70
Beznadzieja......myślałem, że lepiej mi pujdzie.
@MatKus
W pytaniu o nazwę najleprzego potwora dla Facc jest błąd w jednej z opcii do wyboru.
Jest Warlick zamiast Warlock
46/70 obecnie egzekwo z Dwimem wygrywamy.
Ciekae jaki będzie max...
Ja stawiam na 60/70 :]
Hallabard
17-03-2005, 16:47
A ja jestem najlepszy(od końca) bo 10/70 <lol>.
@MatKus
W pytaniu o nazwę najleprzego potwora dla Facc jest błąd w jednej z opcii do wyboru.
Jest Warlick zamiast Warlock
Ooops. fakt, literówka
Ale niestety nie da sie edytować już :(
Vanhelsen
17-03-2005, 16:49
Aaaaa, 18pkt ;(;(;(
Ale lipa.... :P
@up: przez tą literówkę straciłem pkt, bo myślałem, że to pytanie podchwytliwe :P
54/70
Narazie pierwszy
Zaraz pobije wynik :]
47 to był pierwszy wynik.
54 to drugi.
Moge wiedzieć gdzie było napisane że do testu podchodzi się raz? to nie sprawiedliwe!
[edit by MatKus]
Dyskwalifikacja za oszukiwanie.
Dwimenor
17-03-2005, 16:52
@Tiligus
Nie rozwiązuj testu tyle razy, bo co to za zabawa. Sprawdzasz się raz.
Vanhelsen
17-03-2005, 16:54
@tiligus: nie oszukuj cheaterze jeden :P
To właśnie mnie wkurzało w moim teście [ogolnawiedzia.funtest.pl (http://ogolnawiedza.funtest.pl) ]. Wszyscy próbowali wiele razy, w rezultacie były takie wpisy jak jib, jiso, pakf, hjgyua, deuie i wimfsd. Ale je pokasowałem. Tylko co z tymi, którzy mają nicki takie jak pakf? A no nie moja wina, ale to jest głupie. Pozdro 'Ray_ost_raz'.
Vanhelsen
17-03-2005, 17:06
@Super: niezły test :D 59/80 pkt :D
pabloxxl
17-03-2005, 17:09
Ja miałem 20/70. ALe ze mnie noobek :D
11pkt omg :baby:
ale kwas...!!
Uncle Warrior
17-03-2005, 17:17
Ooops. fakt, literówka
Ale niestety nie da sie edytować już :(Można :) Wchodzisz w 'Zarządzaj' -> 'Edytuj'. Na 100% można bo sam mam to przed oczyma :D
A test trudny... bez krecenia, mialem 20 punktow lol :/
Ehehe, większość strzelałem, no ale 29/70 jest :]
$corcerer
17-03-2005, 17:28
Twój wynik: 38/70
Aż wstyd się przyznać :/
37 here :P
Liczylem na wiecej tak szczerze.;]
Dwimenor
17-03-2005, 17:34
Melchior wyderko 1
To chyba racej nie jest niewiedza, ale zwykłe zgrywanie się:D
@$cor
Założe się, że wpadłeś na tym pytaniu o datę założenia Tibia.pl
;]
<joke>
powrót vavca
17-03-2005, 17:35
Ehhhh porażka myślałem że będzie lepiej:/31 punktów.Powiem że test nie był ani trudny ani łatwy:]
Dan the Automator
17-03-2005, 17:56
Test jest łatwy. Mam pierwsze miejsce, potem chciałem dac drugi raz by maila dostać (ciekawiło mnie który mówił Cip-Sux).
No własnie, jedyne TRUDNE pytanie to to z NPC. Nie byłem też pewien psa króla, bo tibie ostatni raz widziałem 1.5roku temu, więc najnormalniej w swiecie zapomniałem.
#1 :)
exodus style
17-03-2005, 17:56
23/70 roftl<lol2>
jestem 40 na liscie wynikow:P
Twój wynik: 34/70
Dziękujemy za wypełnienie testu.
Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 20
Eee no, patrzac na Was, to tak calkiem zle mi nie poszlo :> Rotfl, 31pkt. ;P Nie no, smieje.. maaaaalo :P Ale pytania byly trudne.. ;]
Hmm...32 pkt :P az tak zle to nie jest :)
42 punkty, myślałem że lepiej pójdzie:P.
Swoją drogą, było CHYBA kiedyś wspominane że na tibia.pl będzie konkurs z nagrodami. Może by tak zorganizowac taki konkurs (nagrodą może być oczywiście pacc:>), z pytaniami testującymi wiedzę o tibii - ale właśnie nie taką którą można wyczytać w manualu czy na tibia.pl, ale taką którą trzeba samemu "przyuważyć" w grze (dotyczącą fabuły gry itp.). Byłoby fajnie, ale na przeszkodzie pewnie jak zwykle staną pieniądze:>
Radek 666
17-03-2005, 18:24
Twój wynik: 41/70
hehe, jestem the best :P
Sir Simon of Inferna
17-03-2005, 18:45
Ja to miałem 44pkt
Rarisu|Klim
17-03-2005, 18:48
Twój wynik: 44/70
Tylko tyle ;-(
Myslalem ze bedzie wiecej ;-p
Test wiedzy o Tibii
Twój wynik: 39/70
Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 35 :baby:
Beznadziejne było te z respami BK :D
Buuuu tylko 40/70 pkt ;(
Ja chce wiecej :)
Najlepiej z wpisujacych sie tu ^^ 48/70
@edit
Przepraszam, przeoczylem Wieszoka :) Wieszok, Gratz :)
Trundy był 27/70. O tibii.pl wiedziałem (chyba wszystko), zaś z tibią było gorzej, h lvl to ja nie zrobiłem.
Twój wynik: 32 / 70
Twoja pozycja na liście najlepszych: 152
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
No ok, mój post skasowany za qs;);), to ja jeszcze raz podam wynik." Twój wynik: 31 / 70", ciekawe co ja mogłem mieć źle ;P. Ale biorąc po duwagę, że w Tibię nie gram już od ładnego półtora miesiąca to dość dobry wynik (Plx).. :Ork:
Po to jest lista na tamtej stronie, żebyście nie spammowali tego tematu postami 'a ja mam 17'.
omg 20ptk X(
Naszczęście nie jestem najgorszy
Test wiedzy o Tibii
Twój wynik: 20/70
Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 221
Niezły teścik SuPeRMAN:
Wielce skomplikowany i trudny test by SuPeRMAN
Twój wynik: 57/80
Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 33
33/70
Pozycja 131 (albo 141, nie pamiętam :p)
Mogło być lepiej.
Chopkers
18-03-2005, 16:52
57 punktow to chyba nie malo :/
mialem problem ze starym mintwallin i w czasie powstania tibi.pl
aha jeszcze zalozyciele strony ;] wiem kto na pewno ale nie wiem czy sam ;]
Krzesław
18-03-2005, 22:37
34 pkt. Chyba nie najgorzej w porównaniu z niektórymi wynikami :>
160 miejsce na liście
eh stronke zamknełem :/ miałem 41/70 albo 31/70 nie pamiętam -.- ale to się okaże jak się test zamknie :D
Twój wynik: 5/70
chyba najgorszy:>
A oto i zestaw odpowiedzi. Jeśli jeszcze ktoś nie robił testu, niech ominie tego posta. Nie chce mi się teraz kasować wszystkich idiotów lub oszustów, którzy robili test o kilka razy, trudno. I tak każdy wie, ile miał punktów i może się chwalić własnym, uczciwym wynikiem.
Więc po kolei:
Jakie jest najstarsze miasto w Tibii
Tu nie mieliście większych problemów. 82% głosująca na Thais miało rację. Niegdyś to było jedyne miasto.
Jak ma na imię pies króla Tibianusa
Tu było ciut więcej problemów, ale też źle nie było. - 64% na głosujących, że Noodles miało racje.
Jaka jest cena Mace of Fury
A tu już było więcej problemów, bo jedynie 25% zgadło, ze cena ta to 250gp. Gdzie kupić ową broń i jak wygląda, to już pozostawiam wam do znalezienia i sprawdzenia.
W jakim klimacie ma być utrzymany nowy teren na wyspach dla Pacc
Tu już jest pewne, że będzie to dżungla. równe 50% miało rację.
Kto jako pierwszy osiągnął poziom 100 w Tibii
Bubble, choć było to niejako rzutem na taśmę przed Arieswar. 51% poprawnych odpowiedzi.
Jakie potwory występują w Starym Mintwallin
Tu było widać troche zgadywania, bo zapewne większość z was nigdy nie była tam. Otóż mamy tak: Zaraz po otwarciu kluczem drzwi tuż przed mostkiem jest guard i kilka zwykłych (ale to jeszcze nie jest własciwe stare miasto) a w dalszczej części jest 1 guard i 3 zwykłe minoski, oraz, w innym miejscu, 2 lub 3 zwykłe minoski oddające hołd przy ołtarzu minosów poległych w obronie miasta przed demonami :) Poprawnych odpowiedzi było 38%
Jaki jest najgroźniejszy potwór na terenach dla facc
Oczywiście Warlock, w Demonie (Pod MOTLS). 68% poprawnych odpowiedzi.
Jakie było ostatnie dodane miasto na mainlandzie
Venore. 38% poprawnych odpowiedzi.
Ile stron zostało przez CipSoft wybranych do programu współpracy
4 strony : Tibia.de, Tibiabr.com, TibiaNews oraz Tibia.pl. 39% poprawnych odpowiedzi.
Kto założył stronę Tibia.pl
45% miało rację, zrobił to Bosal. Ja w prawdzie dołączyłem dość szybko, jednak nie ja ją zakładałem.
W ilu miejscach spawnuje się Black Knight
Jest tylko 1 znany spawn BK, i 78% z was o tym wiedziało
Który poziom miał słynny Ferumbras, mag terroryzujący Tibię i jednocześnie Quest
Miał on zaledwie 145 poziom, choć wówczas wydawało się to naprawdę niezwykłym wyczynem, nieosiągalnym dla graczy. Dysponował on jednak wieloma mocami, którch normalni gracze nigdy nie mieli. Oto mały screen, gdy ma on summonowanego demona (on sam trochę schował się za demonem)
http://images.tibia.pl/wstawione_gdzies_na_stronie/ferumbras2.gif
Co jest w prezencie, który można znalesć w Annihilator Room
Oczywiście jest to miś, konkretnie zwie on się Annihilator Bear. 79% poprawnych odpowiedzi.
Który NPC nie lubi CipSoftu (mówi Cip Sux)
Snake Eye na Outlaw Camp. Na hasło "CIP" odpowiada "CIP SUX". 51% poprawnych odpowiedzi
Kiedy powstała strona Tibia.pl
Wakacje 2003. 40% poprawnych odpowiedzi.
Jak mi się kiedyś znowu będzie nudziło, to zrobię drugi taki quiz, bo pomysłów na pytania mam wiele :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.