zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Spamerzy!!! ]:(

Bastien
15-02-2004, 20:09
Dziś o malo nie dostalem szału!Kur*** z tymi spamerami!Przez nich nikt nie może nic spylić!!!Nawet gdy high lvl'owcy ostrzegają:One more spam and you will be hunted" To kur... nic nie daje!Powinni dostawać bany na wieczność!Co wy na to?

MatKus
15-02-2004, 20:13
Jak jest GM online (co się rzadko zdarza) to da bana na parę dni, jak nie ma, to proponuję kliknąć pawym przyciskiem myszki na nicku takiego gościa i z menu, które się pojawi wybrać opcję "Ignore".

Bastien
15-02-2004, 20:15
Heh ignore????Tak to wtedy ja nie będe widzial ale co to da kliencie i tak będą widziec tylko offerty spameruw!A szlak z nimi!A gm jusz dawno sie przekonalem ze nigdy nie hce im sie ruszyc dupy i banowac!

Berials
15-02-2004, 20:18
Za spamowanie na trade chat grozi ban na 10dni.

Tychanowicz
15-02-2004, 20:24
A na jakim serverze grasz?Bo dzisiaj na Calmerze była taka sytuacja

Bastien
15-02-2004, 20:27
Na Valori!Hej ale najlepsze jest to że kurcze spameruw kturzy jada po 20 razy jakies pierodly na trade nie banuja a jak muj qmpel zaspamowal na default podczas treningu exura exura exura pare razy zeby spalic all mane to gm przyszedl i dal mu bana!Kur....cze to nikomu nie przeszkadzalo!Nierozumieme tego naprawde!

Dr. Omader
15-02-2004, 20:45
Na każdym swiecie stykam się ze spamem i zawsze się to tak samo kończy - ignore i tyle. Inni ludzie też dają ignore i jest dobrze. Zresztą jak sprzedajesz dobre rzeczy to wystarczy 1 msg dać na trade i zawsze ktoś to wypatrzy.

Berials
15-02-2004, 20:47
Dobrze jest tez ozdabiać swoje wiadomości na trade.
Ja zawsze tak robię:
~~~------->>>I SELL ......<<<-------~~~

I takie tam podobne, to lepiej się rzuca w oczy :).

marred
15-02-2004, 21:04
Oryginalnie dodany przez Bastien
Na Valori!Hej ale najlepsze jest to że kurcze spameruw kturzy jada po 20 razy jakies pierodly na trade nie banuja a jak muj qmpel zaspamowal na default podczas treningu exura exura exura pare razy zeby spalic all mane to gm przyszedl i dal mu bana!Kur....cze to nikomu nie przeszkadzalo!Nierozumieme tego naprawde!

Cos w tym jest. Ja raz dostalem upomnienie za spoamowanie, a jedynymi wyrazami, ktore powtarzalem trzy razy pod razd bylo... exevo con!

Ja zazwyczaj ignoruje spamerow (a takze prosiprzedmiotow, juz za pierwsza prosba), a jak potem by chcieli cos zagadac, to ich strata

R.I.P.
17-02-2004, 01:36
Moim zdaniem są dwa miejsca w tibi które są strasznie spamowane chyba na każdym świecie...

Pierwsze to ten malutki "tynek" :) na roku... nogdy nie da sie tam normalnie pogadać z ludźmi bo ciagle ktos spamuje...

Drugie to Trade Chat... Czasami mozna zwariować.....

POZdrawIAm

shae
17-02-2004, 02:09
Korzystając z wątku, coś znalezionego na czacie:

15:11 Elvathien: 15:10 You advanced in Hicks.
15:11 Finrael Ku'Krik: GRATZ
15:11 Finrael Ku'Krik: Mine is 99, yours?
15:11 Undead Arcy: 16:13 You advanced in spreading death.
15:11 Finrael Ku'Krik: You advanced infaking messages.
15:12 Elvathien: 97, but i'm on lvl 2 ;)
15:12 Undead Arcy: 16:14 You advanced in art of raising the death.
15:12 Undead Arcy: 16:14 You advanced in kicking their asses back to hell.
15:13 Finrael Ku'Krik: Erm
15:13 Undead Arcy: 16:15 You advanced on killing game-chat.
15:13 Undead Arcy: in*
15:13 Undead Arcy: lol
15:13 Undead Arcy: !
15:13 Finrael Ku'Krik: Erm
15:13 Earl of Nor: erm
15:13 Finrael Ku'Krik: Um
15:13 Doomhell: uh rule
15:13 Finrael Ku'Krik: Uh
15:13 Elvathien: He advanced in Erm.
15:13 Kelddath Ormlyr: 15.12 You advanced in spamming.

PS. Na rooku najlepiej ignorować tych spamerów, tylko wtedy robi się troche za cicho ;/ =)

eerion
17-02-2004, 04:38
Ignore to najlepsze wyjście, ale ja zawsze jak pójde już osbie to odignorowywuje tych spamerów bo może będą coś kiedyś ciekawego sprzedawać.
JA też kiedyś spamowałem i mi nic nie zrobili :)

Matheous
17-02-2004, 13:38
Pamietam ze raz sprzedawalem 100 rybek ktos mi powiedzial na privie 'i buy' to ja probuje wcelowac w tego msga i dac 'msg to Him'(nie podaje jego xywy:))) i 3 razy pod rzad trafilem w jakiegos spammera tuz pod nim...A jak mi sie udalo juz trafic to sie gosc rozmyslil :<:<:<:<:<:<:<:<

behi
17-02-2004, 15:48
Trzeba spamerow zabijac po tym jak wyjda z depo i po sprawie...:D:D:D

Lig@
17-02-2004, 18:55
Ciekawe jak wypatrzyssz spamer'a skoro :
-spam pojawia sie na trade, a tam siedzą wszyscy
-na rooku na rynku taż czesto spamują (jak nie zawsze)a rook to non-pvp wyspa

qba
17-02-2004, 19:52
ja jakoś często niespotykam takich typków ale jednego niemoge zapomnieć:
siedze se w depo i próbuje coś tam powiedzieć a tu 20 napisów "i sell mace" :/ , no dobra to se bke pokręciłem i zlałem se gościa ale za chwile znowu cała seria i znowu i znowu, wogule gadać się niedało, to podchodze do gościa i mówie "nobody will buy it, go and sell that mace at the store" a ten jakby nigdy nic dalej jedzie, troche się wnerwiłem ale pomyślałem że gdzieś na "świeżym powietrzu" będę mógł se spokojnie pogadać i go już wiecej niespotkałem:D

Manowar
17-02-2004, 23:43
Oryginalnie dodany przez Bastien
Dziś o malo nie dostalem szału!Kur*** z tymi spamerami!Przez nich nikt nie może nic spylić!!!Nawet gdy high lvl'owcy ostrzegają:One more spam and you will be hunted" To kur... nic nie daje!Powinni dostawać bany na wieczność!Co wy na to?

Ostatnimi czasy rozwaliśmy jedną gildie na Valorii ( zabili naszego - odwet:D ) po kilku dniach ostrych zmagań (tylko dla nich :P) ich gildia sie rozpadła, napisałem to na trade, gdzie w tym czasie perfidnie spamowała jakieś 6 osób, i wiecie co? GM teleportował sie pod nasze gh gdzie sobie trenowałem i.... "Welcome" i.... DOSTAŁEM BANA ZA SPAMM NA 10 DNI!!! Myśałem że tego GM'a dorwe i zrobie mu...... dzisiaj mi sie ten bann skończyl :)

Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D"

Gewof
17-02-2004, 23:56
Ostatnio z qmplem zaobserwowalismy pewna rzecz. bylo pozno w nocy i na kanale trade lecialo duzo spamu,w pewnym momencie pojawil sie gm i bany dla spamujacych. Zostala tylko 1 osoba ktora spamowala ale na stronce sprawdzilismy czy on tez ma bana i okazalo sie ze nie(gosc mial pacc'a a ci do dostali bana byli wszyscy facc) Moj qmpel napisal do gm pod crtl+r dlaczego ta osoba rowniez nie dostala bana tak jak inni, po chwili mu odpisal i gm mowil ze ta osoba ma bana(w rzeczywistosci nadal pisala na trade i byla online). gm cos tam pisal i wkoncu zaczol grozic mojemu qmplowi banem i powiedzial mu zeby go nie pouczal i ze on wie komu ma dawac bany, na tym rozmowa sie skonczyla i stwierdzilismy ze gm nie traktuja rowno graczy :( a szczegolnie facc

karat
18-02-2004, 09:24
Ja powtórzyłem tekst 4 razy i dostałem bana a jeden kolo powtarzał kilka razy coś w tym stylu "ssdgfyghrrtfvgfgghgjhbhjlljkhvvvcvnnb" co stasznie przezkadzało w tranzakcjach i wystkich to wkur.... noi nie dostał bana.