Pokaż pełną wersje : Spamerzy!!! ]:(
Dziś o malo nie dostalem szału!Kur*** z tymi spamerami!Przez nich nikt nie może nic spylić!!!Nawet gdy high lvl'owcy ostrzegają:One more spam and you will be hunted" To kur... nic nie daje!Powinni dostawać bany na wieczność!Co wy na to?
Jak jest GM online (co się rzadko zdarza) to da bana na parę dni, jak nie ma, to proponuję kliknąć pawym przyciskiem myszki na nicku takiego gościa i z menu, które się pojawi wybrać opcję "Ignore".
Heh ignore????Tak to wtedy ja nie będe widzial ale co to da kliencie i tak będą widziec tylko offerty spameruw!A szlak z nimi!A gm jusz dawno sie przekonalem ze nigdy nie hce im sie ruszyc dupy i banowac!
Za spamowanie na trade chat grozi ban na 10dni.
Tychanowicz
15-02-2004, 20:24
A na jakim serverze grasz?Bo dzisiaj na Calmerze była taka sytuacja
Na Valori!Hej ale najlepsze jest to że kurcze spameruw kturzy jada po 20 razy jakies pierodly na trade nie banuja a jak muj qmpel zaspamowal na default podczas treningu exura exura exura pare razy zeby spalic all mane to gm przyszedl i dal mu bana!Kur....cze to nikomu nie przeszkadzalo!Nierozumieme tego naprawde!
Dr. Omader
15-02-2004, 20:45
Na każdym swiecie stykam się ze spamem i zawsze się to tak samo kończy - ignore i tyle. Inni ludzie też dają ignore i jest dobrze. Zresztą jak sprzedajesz dobre rzeczy to wystarczy 1 msg dać na trade i zawsze ktoś to wypatrzy.
Dobrze jest tez ozdabiać swoje wiadomości na trade.
Ja zawsze tak robię:
~~~------->>>I SELL ......<<<-------~~~
I takie tam podobne, to lepiej się rzuca w oczy :).
Oryginalnie dodany przez Bastien
Na Valori!Hej ale najlepsze jest to że kurcze spameruw kturzy jada po 20 razy jakies pierodly na trade nie banuja a jak muj qmpel zaspamowal na default podczas treningu exura exura exura pare razy zeby spalic all mane to gm przyszedl i dal mu bana!Kur....cze to nikomu nie przeszkadzalo!Nierozumieme tego naprawde!
Cos w tym jest. Ja raz dostalem upomnienie za spoamowanie, a jedynymi wyrazami, ktore powtarzalem trzy razy pod razd bylo... exevo con!
Ja zazwyczaj ignoruje spamerow (a takze prosiprzedmiotow, juz za pierwsza prosba), a jak potem by chcieli cos zagadac, to ich strata
Moim zdaniem są dwa miejsca w tibi które są strasznie spamowane chyba na każdym świecie...
Pierwsze to ten malutki "tynek" :) na roku... nogdy nie da sie tam normalnie pogadać z ludźmi bo ciagle ktos spamuje...
Drugie to Trade Chat... Czasami mozna zwariować.....
POZdrawIAm
Korzystając z wątku, coś znalezionego na czacie:
15:11 Elvathien: 15:10 You advanced in Hicks.
15:11 Finrael Ku'Krik: GRATZ
15:11 Finrael Ku'Krik: Mine is 99, yours?
15:11 Undead Arcy: 16:13 You advanced in spreading death.
15:11 Finrael Ku'Krik: You advanced infaking messages.
15:12 Elvathien: 97, but i'm on lvl 2 ;)
15:12 Undead Arcy: 16:14 You advanced in art of raising the death.
15:12 Undead Arcy: 16:14 You advanced in kicking their asses back to hell.
15:13 Finrael Ku'Krik: Erm
15:13 Undead Arcy: 16:15 You advanced on killing game-chat.
15:13 Undead Arcy: in*
15:13 Undead Arcy: lol
15:13 Undead Arcy: !
15:13 Finrael Ku'Krik: Erm
15:13 Earl of Nor: erm
15:13 Finrael Ku'Krik: Um
15:13 Doomhell: uh rule
15:13 Finrael Ku'Krik: Uh
15:13 Elvathien: He advanced in Erm.
15:13 Kelddath Ormlyr: 15.12 You advanced in spamming.
PS. Na rooku najlepiej ignorować tych spamerów, tylko wtedy robi się troche za cicho ;/ =)
Ignore to najlepsze wyjście, ale ja zawsze jak pójde już osbie to odignorowywuje tych spamerów bo może będą coś kiedyś ciekawego sprzedawać.
JA też kiedyś spamowałem i mi nic nie zrobili :)
Matheous
17-02-2004, 13:38
Pamietam ze raz sprzedawalem 100 rybek ktos mi powiedzial na privie 'i buy' to ja probuje wcelowac w tego msga i dac 'msg to Him'(nie podaje jego xywy:))) i 3 razy pod rzad trafilem w jakiegos spammera tuz pod nim...A jak mi sie udalo juz trafic to sie gosc rozmyslil :<:<:<:<:<:<:<:<
Trzeba spamerow zabijac po tym jak wyjda z depo i po sprawie...:D:D:D
Ciekawe jak wypatrzyssz spamer'a skoro :
-spam pojawia sie na trade, a tam siedzą wszyscy
-na rooku na rynku taż czesto spamują (jak nie zawsze)a rook to non-pvp wyspa
ja jakoś często niespotykam takich typków ale jednego niemoge zapomnieć:
siedze se w depo i próbuje coś tam powiedzieć a tu 20 napisów "i sell mace" :/ , no dobra to se bke pokręciłem i zlałem se gościa ale za chwile znowu cała seria i znowu i znowu, wogule gadać się niedało, to podchodze do gościa i mówie "nobody will buy it, go and sell that mace at the store" a ten jakby nigdy nic dalej jedzie, troche się wnerwiłem ale pomyślałem że gdzieś na "świeżym powietrzu" będę mógł se spokojnie pogadać i go już wiecej niespotkałem:D
Oryginalnie dodany przez Bastien
Dziś o malo nie dostalem szału!Kur*** z tymi spamerami!Przez nich nikt nie może nic spylić!!!Nawet gdy high lvl'owcy ostrzegają:One more spam and you will be hunted" To kur... nic nie daje!Powinni dostawać bany na wieczność!Co wy na to?
Ostatnimi czasy rozwaliśmy jedną gildie na Valorii ( zabili naszego - odwet:D ) po kilku dniach ostrych zmagań (tylko dla nich :P) ich gildia sie rozpadła, napisałem to na trade, gdzie w tym czasie perfidnie spamowała jakieś 6 osób, i wiecie co? GM teleportował sie pod nasze gh gdzie sobie trenowałem i.... "Welcome" i.... DOSTAŁEM BANA ZA SPAMM NA 10 DNI!!! Myśałem że tego GM'a dorwe i zrobie mu...... dzisiaj mi sie ten bann skończyl :)
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D"
Ostatnio z qmplem zaobserwowalismy pewna rzecz. bylo pozno w nocy i na kanale trade lecialo duzo spamu,w pewnym momencie pojawil sie gm i bany dla spamujacych. Zostala tylko 1 osoba ktora spamowala ale na stronce sprawdzilismy czy on tez ma bana i okazalo sie ze nie(gosc mial pacc'a a ci do dostali bana byli wszyscy facc) Moj qmpel napisal do gm pod crtl+r dlaczego ta osoba rowniez nie dostala bana tak jak inni, po chwili mu odpisal i gm mowil ze ta osoba ma bana(w rzeczywistosci nadal pisala na trade i byla online). gm cos tam pisal i wkoncu zaczol grozic mojemu qmplowi banem i powiedzial mu zeby go nie pouczal i ze on wie komu ma dawac bany, na tym rozmowa sie skonczyla i stwierdzilismy ze gm nie traktuja rowno graczy :( a szczegolnie facc
Ja powtórzyłem tekst 4 razy i dostałem bana a jeden kolo powtarzał kilka razy coś w tym stylu "ssdgfyghrrtfvgfgghgjhbhjlljkhvvvcvnnb" co stasznie przezkadzało w tranzakcjach i wystkich to wkur.... noi nie dostał bana.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.