PDA

Pokaż pełną wersje : Kilka pytań paladyna (wastelands, PoH, OF)

Owoc
17-03-2005, 18:29
Jestem royal palkiem na lvl 36 [67/50, p-legs, noble armor, crusader helmet], któremu nudzi się już (i to jak!) expowanie w Cyclopolis (robię nawet 15K/h, ale nudy straszne). Mam więc kilka pytań o inne expowiska:

1) Wastelands. Znam dobrze to miejsce, zwiedziłem prawie wszystko z kumplem magiem - na powierzchni DS, ghule, stalkery. Mam 4 pytania dot. tego spotu:
-Czy palek na moim lvl może tam sensownie poexpić?
-Czy warto kupić czar fireball i sam robić fireballe do atakowania stalkerów?
-Czy i gdzie schodzić pod ziemię?
-Jaka jest szansa, żeby loot zwrócił zużyte bełty?

2) OF. Jestem już znacznie szybszy od zerka, i zabijam pojedyncze zerki i lidery bez większych problemów (jak zerk zarzuci haste to może być gorzej, ale z vitą raczej zabijam). Na orcland nie zamierzam wchodzić do twierdzy, tylko biegać dookoła i eksterminować orki. Czy:
-Dam radę tam poexpić i nie zostać zabitym?
-Będzie tam dobry exp?
-Loot zwróci bełty?

3) PoH. Znam dobrze większość PoH, z mino, cyklopami i orkami nie mam większych problemów, draga na solo też dam radę zabić, ale:
-Czy ma sens expowanie na PoH na moim lvl? (mogę wstać wcześnie rano żeby być tam sam)?
-Czy loot zwróci bełty?
-Czy dam radę zabić GS na solo?

Proszę o odpowiedzi :)

Kumagoro
06-04-2005, 20:16
Cóż, jeśli masz BOH to gs nie powinien być problemem (ale radzę uważać gdy haste zarzuci wiec miej utani hur i time ring w pogotowiu)

OF, na powierzchni nie jest tak źle, radzę zabrać gfb na skupiska orków a lidery rozwalać pojedyńczo NIE schodź do podziemi bo jak trafisz na warlorda to zaboli (i to mocno)

A co to wastelands

emilok
06-04-2005, 21:21
@Kumagoro
Ty umiesz czytac ze zrozumieniem???

2) OF. Jestem już znacznie szybszy od zerka, i zabijam pojedyncze zerki i lidery bez większych problemów (jak zerk zarzuci haste to może być gorzej, ale z vitą raczej zabijam). Na orcland nie zamierzam wchodzić do twierdzy, tylko biegać dookoła i eksterminować orki. Czy:
-Dam radę tam poexpić i nie zostać zabitym?
-Będzie tam dobry exp?
-Loot zwróci bełty?

Ty wiesz co to jest wogule orcland??? czy tylko na pierwszym uslyszeniu ork costam juz masz namysli ork fortres?? czlowieku a ta porada codo gieesa to juz nie mam czasu......

@Topic
Wasteland - nic ci niepomoge, wiem tylko jak sie idzie na nekro

Orc land - Spokojnie mozesz tam latac, ale uwazaj na teren na poludnie od wejscia bo mozesz wpasc na conajmniej 3 zerki i lidera, na polnocy spokojnie mozesz lac orki (zwrot kasy za bolt na 100%, orki sypia tego dziadostwa<chain armor>jak lodu )

PoH - Przy gieesie to odrazu zakladaj tarcze i najwyzej prze temple albo drabince go z hmmow trzaskaj, raczej sie niewybieraj na niego tak przed 40, bo chwila zapomnienia albo laga i ma cie na 3-4 strzaly, na twoim miejscu obawalbym sie tez arczerow, bo jak powiedziales chcesz chodzic wczesnie rano, czyli ze malo osob bedzie tam sie platalo, a na poludniowym spawnie moze ci wyskoczyc ze 3 arczery i kilka cycow, ktore ci beda sie plataly, a arczery zza ekrany srutututu, wiec miej to na uwadze i sie nie wpakowywuj na full respa w srodek, tylko z boczku po 1,2 wyluskuj (z kasa tez napewno nie ebdziesz dotylu)

------------

aaaaa i czy ty chodzisz z kusza czy lukiem?

Dark_ShEp
08-04-2005, 13:49
[Off topic]
A czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem??
Pytasz się czy chodzi z łukiem czy z kuszą, pisząc wcześniej że bolty się zwrócą-.-

@re: down

LoL? Najpierw się czepiasz kogoś, pytasz czy umie czytać ze zrozumieniem, a potem jak ktoś zwróci Tobie uwagę wyskakujesz z mordą o_O.
A co do myślenia to się zastanów co napisałeś.

[On topic]
Z tymi skillami na pohu nie bedzie się zwracać. Jeżeli chcesz koniecznie na pohu expować to skorzystaj z łuku.

emilok
08-04-2005, 14:03
@up
omfg, napisalem cos do Ciebie??? wiec zamknij morde
jak nieumiesz myslec to sie postaraj nie odzywac.......

---------------------

z tymi skilami to za bolty sie raczej nie bedzie na pohu zwracac, piszac to musialem myslec o czyms innym

Atae
08-04-2005, 21:36
Poh solo to wysmienity exp, z lootem moze byc troche gorzej - chociaz jak bedziesz zbierac wszystko co jest 'sprzedawalne' to nie bedzie zle.
Z gsami dalbym sobie narazie spokoj na Twoim miejscu :)

Wastelands to ghostland?

emilok
08-04-2005, 22:01
Wastelands - Teren z nieumarlakami w zachodniej czesci daramy

Pani samo zlo
08-04-2005, 22:33
proponuje... OF ciężko tam zginąć nawet na lagach :P (nie radze ryzykować z GS-ami na tak niskim lev :P)
a expa... jest w miare dużo (2lev w 1 dzień jak na ten lev :D)