Owoc
17-03-2005, 18:29
Jestem royal palkiem na lvl 36 [67/50, p-legs, noble armor, crusader helmet], któremu nudzi się już (i to jak!) expowanie w Cyclopolis (robię nawet 15K/h, ale nudy straszne). Mam więc kilka pytań o inne expowiska:
1) Wastelands. Znam dobrze to miejsce, zwiedziłem prawie wszystko z kumplem magiem - na powierzchni DS, ghule, stalkery. Mam 4 pytania dot. tego spotu:
-Czy palek na moim lvl może tam sensownie poexpić?
-Czy warto kupić czar fireball i sam robić fireballe do atakowania stalkerów?
-Czy i gdzie schodzić pod ziemię?
-Jaka jest szansa, żeby loot zwrócił zużyte bełty?
2) OF. Jestem już znacznie szybszy od zerka, i zabijam pojedyncze zerki i lidery bez większych problemów (jak zerk zarzuci haste to może być gorzej, ale z vitą raczej zabijam). Na orcland nie zamierzam wchodzić do twierdzy, tylko biegać dookoła i eksterminować orki. Czy:
-Dam radę tam poexpić i nie zostać zabitym?
-Będzie tam dobry exp?
-Loot zwróci bełty?
3) PoH. Znam dobrze większość PoH, z mino, cyklopami i orkami nie mam większych problemów, draga na solo też dam radę zabić, ale:
-Czy ma sens expowanie na PoH na moim lvl? (mogę wstać wcześnie rano żeby być tam sam)?
-Czy loot zwróci bełty?
-Czy dam radę zabić GS na solo?
Proszę o odpowiedzi :)
1) Wastelands. Znam dobrze to miejsce, zwiedziłem prawie wszystko z kumplem magiem - na powierzchni DS, ghule, stalkery. Mam 4 pytania dot. tego spotu:
-Czy palek na moim lvl może tam sensownie poexpić?
-Czy warto kupić czar fireball i sam robić fireballe do atakowania stalkerów?
-Czy i gdzie schodzić pod ziemię?
-Jaka jest szansa, żeby loot zwrócił zużyte bełty?
2) OF. Jestem już znacznie szybszy od zerka, i zabijam pojedyncze zerki i lidery bez większych problemów (jak zerk zarzuci haste to może być gorzej, ale z vitą raczej zabijam). Na orcland nie zamierzam wchodzić do twierdzy, tylko biegać dookoła i eksterminować orki. Czy:
-Dam radę tam poexpić i nie zostać zabitym?
-Będzie tam dobry exp?
-Loot zwróci bełty?
3) PoH. Znam dobrze większość PoH, z mino, cyklopami i orkami nie mam większych problemów, draga na solo też dam radę zabić, ale:
-Czy ma sens expowanie na PoH na moim lvl? (mogę wstać wcześnie rano żeby być tam sam)?
-Czy loot zwróci bełty?
-Czy dam radę zabić GS na solo?
Proszę o odpowiedzi :)