PDA

Pokaż pełną wersje : Duel Mode?

MicNeo
15-02-2004, 20:52
No właśnie:
1) Do czego służy?
2) Co to jest?
3) Po co to jest?
4) Czy dobrze ,ze odmawiałem jak ktoś się mniepytał czy chce z nim potrenować i mówił "-Duel Mode"?
5) Co sie wtedy dzieje?

Dziękuje za odpowiedzi!

Majen
15-02-2004, 20:58
1) Można trenić bez szarej czachy.
2) Masz zieloną czache i widzisz zielona czachy innych graczy mających włączone duel mode.
3) Gdy inny gracz niema włączonego duela jak cie zabije staje się pk(ma czache) ale inne osoby z duel mode mogą cie zabić.
4) zależy od lv. jak jest wyszy od mojego to mówie "If you wana train you attak first" w ten sposub jak naprawdę chce trenować to muwi żebyście się gdzieś schowali i dopiero cię atakuje, a jeżeli niechce włączyć to najprawdopodobniej chciał cie zabić.
5) jak ktoś cie tłucze i obaj macie duela to może cię zabic i nie będzie miał czachy. Ty też możesz zabijać ale nie radze, bo osoba którą zabijesz może zapłacić "red skulowi" żeby cię sprzątnoł.

Berials
24-02-2004, 09:38
Jescze dodam od siebie ze aby się pozbyć Duel Mode czyli tej zielonej czachy to trzeba się wylogowac i jescze raz zalogować.

Kael'Thas
24-02-2004, 14:25
No nie wiem ktoś kiedyś mówił że duel mode to że sie przemieniasz w pogromce pk :P

-misiek-
24-02-2004, 16:12
Mnie kiedyś zabili bo miałem duala włączonego i trenowałem z bugami i czekałem na kumpla który przyszedł ale już po tym jak mnie zabili :(

Elyas
24-02-2004, 18:38
ja mialem wlaczonego duela jak tenoalem i nie moglem sie pozbyc a wiedzialem ze jak sie wyloguje to sie nie zaloguje i chodzilem z czacha i mnie jeden zabil i stracilem FSa

Winiary
06-06-2004, 16:10
Oryginalnie dodany przez Berials
Jescze dodam od siebie ze aby się pozbyć Duel Mode czyli tej zielonej czachy to trzeba się wylogowac i jescze raz zalogować.

No nie zgodziłbym się z tym. Wystarczy że nie masz blokady na logout (czyli tych dwóch mieczy oznaczających walkę) i wtedy naciskasz prawym przyciskiem na swoją postać i z tamtąd wybierasz "Leave Party".

Ithelios
06-06-2004, 17:57
Oryginalnie dodany przez Winiary
Oryginalnie dodany przez Berials

No nie zgodziłbym się z tym. Wystarczy że nie masz blokady na logout (czyli tych dwóch mieczy oznaczających walkę) i wtedy naciskasz prawym przyciskiem na swoją postać i z tamtąd wybierasz "Leave Party".

Jezu po jaką cholerę odświerzasz temat sprzed 3 miesięcy!!!!Chodziło tutaj o STARY duel mode a nie nowy PARTY MODE n00bie!!!!