Pokaż pełną wersje : Duel Mode?
No właśnie:
1) Do czego służy?
2) Co to jest?
3) Po co to jest?
4) Czy dobrze ,ze odmawiałem jak ktoś się mniepytał czy chce z nim potrenować i mówił "-Duel Mode"?
5) Co sie wtedy dzieje?
Dziękuje za odpowiedzi!
1) Można trenić bez szarej czachy.
2) Masz zieloną czache i widzisz zielona czachy innych graczy mających włączone duel mode.
3) Gdy inny gracz niema włączonego duela jak cie zabije staje się pk(ma czache) ale inne osoby z duel mode mogą cie zabić.
4) zależy od lv. jak jest wyszy od mojego to mówie "If you wana train you attak first" w ten sposub jak naprawdę chce trenować to muwi żebyście się gdzieś schowali i dopiero cię atakuje, a jeżeli niechce włączyć to najprawdopodobniej chciał cie zabić.
5) jak ktoś cie tłucze i obaj macie duela to może cię zabic i nie będzie miał czachy. Ty też możesz zabijać ale nie radze, bo osoba którą zabijesz może zapłacić "red skulowi" żeby cię sprzątnoł.
Jescze dodam od siebie ze aby się pozbyć Duel Mode czyli tej zielonej czachy to trzeba się wylogowac i jescze raz zalogować.
Kael'Thas
24-02-2004, 14:25
No nie wiem ktoś kiedyś mówił że duel mode to że sie przemieniasz w pogromce pk :P
-misiek-
24-02-2004, 16:12
Mnie kiedyś zabili bo miałem duala włączonego i trenowałem z bugami i czekałem na kumpla który przyszedł ale już po tym jak mnie zabili :(
ja mialem wlaczonego duela jak tenoalem i nie moglem sie pozbyc a wiedzialem ze jak sie wyloguje to sie nie zaloguje i chodzilem z czacha i mnie jeden zabil i stracilem FSa
Oryginalnie dodany przez Berials
Jescze dodam od siebie ze aby się pozbyć Duel Mode czyli tej zielonej czachy to trzeba się wylogowac i jescze raz zalogować.
No nie zgodziłbym się z tym. Wystarczy że nie masz blokady na logout (czyli tych dwóch mieczy oznaczających walkę) i wtedy naciskasz prawym przyciskiem na swoją postać i z tamtąd wybierasz "Leave Party".
Ithelios
06-06-2004, 17:57
Oryginalnie dodany przez Winiary
Oryginalnie dodany przez Berials
No nie zgodziłbym się z tym. Wystarczy że nie masz blokady na logout (czyli tych dwóch mieczy oznaczających walkę) i wtedy naciskasz prawym przyciskiem na swoją postać i z tamtąd wybierasz "Leave Party".
Jezu po jaką cholerę odświerzasz temat sprzed 3 miesięcy!!!!Chodziło tutaj o STARY duel mode a nie nowy PARTY MODE n00bie!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.