Pokaż pełną wersje : kolejny atak Xanatosa - NOWY STUFF :P
a oto dwie rzeczy których mi brakowało będąc palladynem :P
proca (wiem że dawniej proca wyglądała inaczej, ale rysowanie sznurka poszezonego w jednym miejscu byłobby głupotą...)
http://www.tibiamaniak.webpark.pl/proca02.jpg
i strzelba (miała to być dwarficka strzelba, ale wyszłą tak jak wyszła i na razie tak zostanie)
http://www.tibiamaniak.webpark.pl/strzelba.jpg
ciężko było narysować szczegóły w czymś tak małym :/
Fajnie to zrobiles.Duzo pomyslowosci w tym :)
twoje projekty sa naprawde znakomite . tylko do CIPow z tym :)
Marcin the knight
16-02-2004, 15:04
Możesz powiedzic gdzie moge znalesc ten program do przerabiania ?
<cut>
Bo to było dawno temu i nieprawda ;).
Jak jakiś modek to zoabczy to niech skasuje XD
prometeusz
16-02-2004, 16:27
No Chlopie Nie wiem jak to robisz ale jest to zajebiste:)
Masz Talent :)))
fajoskie
ale dla mnie te pociski do procy wygladaja jak biale jablka
kolejny raz daje pomysl aby stworzyc koncik projektanta gdzie znajdowaly by sie stworzone obiekty do Tibi
hmm.. super, ale za miast brass legsow mohgles zrobic jakies spodenki w moro, a zamiast armora, to jakas kurtk, :D a zamiast soldiera to np czapke z daszkiem :D
porgs w którym to robiłem to najzwyklejszy, dziadowy paint shop pro 7. Po prostu trzeba trochę nad tym posiedzieć...
Super ale mógł byś zrobić np.husarian armor :)
albo zamias butów np.glanty :) .
Vanhelsen
16-02-2004, 18:33
A ja z tyego EQ wylukałem tylko X X( Buuuuuuu ;(
A ja nic nie widze :( szkoda
Heheh...Fajne ;) w jakim programie to jest zrobione ?(
Dr. Omader
16-02-2004, 19:41
Xantos: może byś ściągnął sobie Tibia spr editor? Możesz tam fajne rzeczy porobić i dać na forum najlepiej do tego już zaczętego tematu o tym:tibia spr editor (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=5187&boardid=4&styleid=1&sid=2f50fa29f82033284059015fc3ccaea2)
Fajnie by się w takim GROM secie biegało z kominiarą na głowie....
Tibia spr editor możesz znaleść na stronce reebowa.
proca jest super, na tomiast strzelba ma troche za mało dokładna ale i tak fajna. Pozdrawiam i zachęcam do pracy :D
che pper
20-02-2004, 10:52
Fajny klimat :D
Oryginalnie dodany przez Mako
hmm.. super, ale za miast brass legsow mohgles zrobic jakies spodenki w moro, a zamiast armora, to jakas kurtk, :D a zamiast soldiera to np czapke z daszkiem :D
Ktoś tak już zrobił, zielona kostka :) (tylko plecak był upgradowany ze starej grafy) i imienniki ( nie wiem jak to sie zwie ;) ) na szyi i chyba przerobiony dsm również ze starej grafy:) postaram sie tego poszukać:)
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D"
No projekty są super wszystkie mi sie podobją! Ale myśle, że powinieneś robić rzeczy pasujące do tibi (w klimacie fantasy) bo strzelba jakos nie pasuje i potem przedsatwić je CIPą! Masz gdzieś wszystkie projekty zapisane, bo chętnie bym je zobaczył!
(NICK TAJNY) -> Knight -> lvl 11 -> mlvl 3 -> skills 46/48 -> Lunara
Oryginalnie dodany przez Manowar
Oryginalnie dodany przez Mako
Ktoś tak już zrobił, zielona kostka :) (tylko plecak był upgradowany ze starej grafy) i imienniki ( nie wiem jak to sie zwie ;) ) na szyi i chyba przerobiony dsm również ze starej grafy:) postaram sie tego poszukać:)
To było dawno dawno na gerym. Bojówki, granat, pistolet i takie tam. I nieśmiertelnik na szyi.
Fajne.... tylko szkoda ze nie ma w tibii:/
Sa spoko ino ta strzelba troche nie w klimacie :P . Poczyniaj tak dalej :)
ehh...
@Spiegol - a więc... dla mnie jak najbardziej klimatyczna jest dworfia strzelba... w sumie dwarfy wynalazly broń palną... i to właśnie tego mi brkowało w tibii....
@Spiegol one more time - wejdź na >>> www.tibiamaniak.webpark.pl <<< to zobaczysz reszte....
@mali - program to pait pro shop 7 -badziestwo
Bardzo Fajnie wychodzą ci te Rysunki...
Pomysły masz dobre...
wogule WielKie GRATZ dla Ciebie...
-Pozdro ALL
WOW,jak ty to zrobiles tez tak chce,szkoda tylko ze nie ma tych broni na serio w tibia :D
pihorinio
24-02-2004, 21:23
ej no nie denerwuj już ludz wkulko to samo to kon to wielbłond to jaki szogan to proca nie moge mostaraj sie berdziej !!!
LINKIN PARK IS THE BEST!!! 8)
Xanatos: stwórz jeden temat, wklej tam wszystkie swoje działa. Bo jak będziesz non stop tworzył nowe to sie pogubimy ;) Komentarze będą w jednym miejscu itd.
jak się postarasz to nowy temat przykleje i ludzie na forum na bierząco będą oglądać co stworzyłeś :]
PS: umiesc screeny na www.lycos.co.uk.
Łery Łel obrazki...czekam na wiecej :D
Może coniektórzy mająracje....mozna by to do CIPów zanieść moze powstała by tibia 2000 lat później:P
Bartek13
26-02-2004, 16:14
nigdy nie widzialem czegos fajniejszego CONGRATULATIONS :P
fajne nawet to ale stary helm
nawet, nawet, tylko co to robi w zdjęciach.
BTW: cosik, żeby Cię zmotywować (obiekty [1,9] i [5,2]) (http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=117636)
Mefiereq
17-05-2005, 08:18
nawet, nawet, tylko co to robi w zdjęciach.
BTW: cosik, żeby Cię zmotywować (obiekty [1,9] i [5,2]) (http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=117636)
A widziales date zalozenia tematu? Dluzej niz rok :P
kani_mani
18-05-2005, 06:11
Taka strzelba i proca są w World of Warcraft...
Spoko zdjęcia pewnie sie napracowales ale sie oplacalo. Gz ! :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.