Pokaż pełną wersje : druidzi atakują amere :)
raczki-city
17-03-2005, 21:02
więc tak. Chcem zamieścić tu film, robie to tylko z tego powodu iż kończe już z tibią, a na koniec zrobilśmy lekko zadyme na amerce :P
więkrzość z was napewno pomyśli że to jest keylloger ale naprawdę ja takich scen nieodpie.....
filmik zamieszam na ftp: http://members.lycos.co.uk/niutek/
a film polecam naprawdę - bo pada w nim 79lv 8o
przypominam iż było nas 4 - 12lv, 13lv, 15lv, 22lv -> all druidzi
Podaj dokładny link żebym na końcu widział napis .rec !
Wiesz dużo się tera słyszy o tych kayach :(
raczki-city
17-03-2005, 21:07
boshee naprawdę to nie keyloger!!!!!1
jak najedziesz na LINK ( u góry) to w pasku explolera pokazuje: pkowanieeeeeeeeeeeee.rec
Wiesz po ilości twoich postów raczej niechce mi się wierzyć że ten link jest czysty -.-
Angel_Deserve_To_Die
17-03-2005, 21:13
http://members.lycos.co.uk/niutek/pkowanieeeeeeeeeeeeee.rec
^^
Master Knight de'Vere
17-03-2005, 21:22
boshee naprawdę to nie keyloger!!!!!1
jak najedziesz na LINK ( u góry) to w pasku explolera pokazuje: pkowanieeeeeeeeeeeee.rec
wypier***** z tego forum noobie niedwano był usunięty temat z tego forum druidzi atakuja amere ! TRZEBA MU DAĆ BANA NA IP i niech wszyscu zreportują jego posta X( X( X( X( X( X( X( X(
Ale z was idioci -.-""... (Mówię ofcorse do niedowiarków)...
@Topic
Very nice filmik, tlyko po co ona tam właziła ;p... Swoją drogą Lingi to chyba n00b jak o aolu nigdy nie słyszał...
@Master Knight de'Vere
Nie wiem, nie wiem też skąd się biorą tacy niedowiarcy jak ty...
raczki-city
17-03-2005, 21:24
masz tu kolega podał ci calkowitego linka (jak dla nobba)
http://members.lycos.co.uk/niutek/pkowanieeeeeeeeeeeeee.rec
a co do ciebie LOLO to się zarejestrowałem tutaj dlatego że zamieściłem swój pierwszy filmik, zawsze tylko sam zasssysałem więc po co mi bylo konto - POMYŚL to nieboli :confused:
Master Knight de'Vere
17-03-2005, 21:29
Wiesz co po tymże sie dzisiaj zarejestrowałeś to coś mi sie nie chce wierzyć że ten plik jest czyst a poza tym keylogery mogą być też w plikach *.rec więc... ja nie sciągam jak ktoś ściąga to na właśną odpowiedzialność
A i jeszcze jedno no to nie wiem czemu dzisiaj został usuniety temat o takiej samej nazwe co ten tylko że inny użytkownik pisał tamten temat i zażucono tamtemu użytkownikowi to że zamiescza keylogery na forum!
raczki-city
17-03-2005, 21:29
Master Knight de'Vere chyba cię mama niekocha!!!
lolq masz jak dla KRETYNA podanego linka do filmiki!!!!!! jak widzisz masz rozszeżenie REC :confused:
i się nieodzywaj do mnie tak brzydko gówniarzu bo masz 15 lat i jeszcze możesz ciągać :baby:
i na IP niemożna dać bana dla tych co mają NEO :|
szkoda mi ciebie i innych na tym forum co myślą ze to keyyloger bo film jest naprawdę super- ale to wasza strata :/
Master Knight de'Vere
17-03-2005, 21:34
Omg nie bede sie kłucił z takim n00bem jak ty poprostu bez komantarza... widać że nie masz chyba nawet 10 lat jak wyskakujesz z takimi tekstami ludzie powiedzcie mi skąd sie biorą takie nooby jak ten?...
Angel_Deserve_To_Die
17-03-2005, 21:40
Zgadzam sie filmik jest wypas. Na końcu jest niezly hardkor. Tylko pogratulować ekipy. Wykazali sie odwagą:P. GRATZ mlvl: ) I ludzie wyluzujcie z tymi keyami
Nie wszystko jest keyloggerem.
Pozdrawiam
mógłby ktoś sprawdzić to jakimś dobrym antivirem?
raczki-city
17-03-2005, 21:45
boshee wkońcu jakiś normalny człowiek się znalazł na forum.
wiesz jaki tam lv padł?? kolesiówa z 79lv :] jeszcze nas zdążyla z gwb przeciągnąc :D ale niepadliśmy B)
tylko że już niema co grać na amerze bo każdy ma hunta :confused: :confused:
Radek 666
17-03-2005, 21:49
Hehe, za***isty filmik, ale mogłeś odrazu podać link do filmiku bo inni cię zaczęli wyklinać :/. Lubie takie akcje jak sporo low lvli bije jakieś wysokie :) . Gratz ubicia tego 79 lvla :D .
Spoko ale dzisiaj ktoś wystawiał taki sam filmik i zamiast filmu był keyloger :]
Coś czuje ze gdybys nie konczyl z tibia to mogli by cie lekko "zbic" za zabicie Sandee :p
raczki-city
18-03-2005, 07:20
heeh też tak myśle :D :D
i tak napisała że all mamy roka i jeszcze tych których mamy na stronce wpisanych do friends :D
PS: szkoda że miała aola bo mogła jej ładnie wypaść, bo w sumie 4 ją lało to już mogła mieć lipe 8o
KornikCrew
18-03-2005, 08:22
Kurde i znowu ten dzieciak (Master Knight de'Vere) jak ktos mowi ze filmik jest dobry to czego odrazu sie srasz...
Filmik nice:)
Przeskanowane, Bez Keyloggera
Master Knight de'Vere
18-03-2005, 14:05
Kurde i znowu ten dzieciak (Master Knight de'Vere) jak ktos mowi ze filmik jest dobry to czego odrazu sie srasz...
Filmik nice:)
oooo Bosheee nie rozumiesz tego że przed tym jak napisałem 1 post to widziałem taki sam temat "Druidzi atakują amere" i dlatego pomyślałem że to jest ten sam koleś tylko zrobił nowego użytkownika i że tam jest keyloger
raczki-city
18-03-2005, 14:53
Master może już niebędziesz posiał nic co :confused:
gówniarz ma 13 lat i jeszcze się panosi!!
Mental II
18-03-2005, 16:13
Super film !Sciagac nie ma keylogerka
Negative
19-03-2005, 03:27
Jak dorwe ktoregos z was to zaje*** odrazu X( X(
Za Sandee bekniecie rookiem :evul: :evul:
Gwarantuje
patrikoz
19-03-2005, 04:04
@Master - nie mam nic do Ciebie, ale nastepnym razem nie oskarzaj nikogo bezpodstawnie, ok?
Filmik fajny, chociaz szybko przerwali akcje Wam :(
Niezly Filmik, Thx za odkrycie akwalka mapki :D
A jak ktos myli ze to jest key logger nich nie scaiga , nie bedzie mial zabawy Xd
Master Knight de'Vere
19-03-2005, 09:15
Master może już niebędziesz posiał nic co :confused:
gówniarz ma 13 lat i jeszcze się panosi!!
A bo co mi zrobisz co??
Oglądałem film nawet nawet ale nie jest żadna rewelacja
Palladni
19-03-2005, 09:54
Omg nie bede sie kłucił z takim n00bem jak ty poprostu bez komantarza... widać że nie masz chyba nawet 10 lat jak wyskakujesz z takimi tekstami ludzie powiedzcie mi skąd sie biorą takie nooby jak ten?...
Niewiem skad sie biora takie n00by jak "ten" ale zato wiem ze z toba jest niedobrze... Jest duzo nowych członków Forum i jak kazdemu bedziesz zarzucał ze Keyloggery daje to powinienes sie udac do psychiatry.
"Ooooo!! On dołączył dwa dni temu i dał posta!! Haha rozgryzłem cie mendo!! Ban mu plx" <-- Niezdziwie sie jak w kilku innych tematach bedziesz podobnie pisał.
Filmik Fajowy i koniec ciekawy :)
Master Knight de'Vere
19-03-2005, 10:16
Wiem że jest dużo nowych członków i ale niech podają link odrazu do filmu a nie do strony bo sporo ludzi robi tworzy nowych użytkowników żeby zamieścić link do keylogera a w temacie pisza że niby świetny film a a potem sie okazuje że to keyloger dlatego sie zdenerwowałem i napisałem to co napisałem
Fajny Keylogger :p
Nie no żartuje szkoda że cie złapali a twoim kolegą udało się uciec?
Filmik fajny ( i love pk ) nastepnym razem polecam przejscie sie po miescie i zabijanie każdego po drodze ( trapy są za łatwe xD )
PharadoX
19-03-2005, 11:08
Po Pierwsze :
Niebede do was pisal uzywajac ortografi czy interpunkcji bo nielubie polskiego
Po Drugie :
Niema tu Keyloggera i mozna spokojowo to ogladac ( sprawdzalem :D )
Po Trzecie :
Spoko filmik twoi koledzy hyba wygrali medal na najlepszych uciekajacych ****qw podczas PKowania mimo ze to bylo wasze ostatnie pk oni uciekli i niechcieli ci pomuc podczas gdy ty sie meczyles z tymi dwoma typami :)
Hail Polska! :flaga_pl:
raczki-city
19-03-2005, 11:36
Spoko filmik twoi koledzy hyba wygrali medal na najlepszych uciekajacych ****qw podczas PKowania mimo ze to bylo wasze ostatnie pk oni uciekli i niechcieli ci pomuc podczas gdy ty sie meczyles z tymi dwoma typami :)
hhehehe wiem że to lolki :baby:
ale i tak 1 z nich jeszcze dostał baty bo go dogonili, a 2 sie udało :] ale i tak już mamy all hunty :D
qrdee żebym niezałapal lekkiego laga bo nietrafilem sie UHEM X( bym się nawał z nimi dalej :]
a jak zauważyliście bili mnie 60 knajt i 50 druid a ja na 13 lv 8o 8o 8o
hehe pozdro
PharadoX
19-03-2005, 12:28
Spoko filmik ale niestety niewidzielismy kto cie nawala poniewarz zabraklo bardzo waznej rzeczy mianowidze "look" kturego powinienes uzywac zeby nas wtajemniczyc kogo bijecie i kto cie bije :D
Raistlinek
19-03-2005, 12:33
a na tibia.com sprawdzic to nie łaska? -_- co, nawalali go takie lvle i on miał look brać??!!
poza tym gdyby jego kumple nie zwiali to może by się udało któregoś położyc...ale cóż tak to jest jak się gra z lamkami :P
PharadoX
19-03-2005, 12:41
Posluchaj jesli mam ogladac jakis film na tibia cam to chce sie bawic jak on trwa a nie gry sie skonczy dlatego wolalbym gdyby uzuwano "look" na osoby podczas trwania akcji X(
Pozatym co za frajda ogladac film i myslac ze wszyscy to 8 lvle a dopiero jak sie skonczy , wlacze neta , wejde na tibia.com , wyszukam nika (pierw bede musial znowu wlaczyc tibia cam i obejrzec... zeby sie dowiecie dokladnie o nick ) a na koniec dopiero mam sie smiac jusz po filmie??? Lepiej odpisz bo cie nierozumiem
PharadoX
19-03-2005, 12:47
...gdy sorry ze zasyfiam forum ale taki blad to niewybaczalny B)
(nielubie poprawiac 8o)
Raistlinek
19-03-2005, 12:58
ale co to za kłopot? bierzesz stop i sprawdzaz na tibia.com
Tasiorstrasz
19-03-2005, 13:37
HahahHAHa , Mga Gratz dla was , zeby zabic takiego lvla i zaciaganc go do dziury z trolami to juz jest szczyt :P
13:40 You lose 86 hitpoints due to an attack by Sandee.
Name: Sandee
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 79
World: Amera
Residence: Darashia
House: Darashia 7, Flat 03 (Darashia) is paid until 28th March 2005
Guild membership: Vice-Leader of the Xtreme
Last login: 19.03.2005 04:54:09 CET
Account Status: Premium Account
PharadoX
19-03-2005, 14:17
Zaczymac film? ty hyba hory jestes To psuje nastruj caly :D
MASTER KNIGHT-Goku DOBRZE ****A MUWISZ NIECH ****A DOSTANIE BANA NA IP JUZ SCIANGOLEM KEY LOGGER I GO ODPALIELEM ALE NASZCZESCIE BYL Z***ANY ;) ALE ****A RACJA BLOCK IP BO ****A NIEWIADOMO CO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASTER KNIGHT-Goku DOBRZE ****A MUWISZ NIECH ****A DOSTANIE BANA NA IP JUZ SCIANGOLEM KEY LOGGER I GO ODPALIELEM ALE NASZCZESCIE BYL Z***ANY ;) ALE ****A RACJA BLOCK IP BO ****A NIEWIADOMO CO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Capslock - OFF
2. "****a mode" - OFF
3. Ortografia - ON
4. Nie blaznij sie.
Demonidas
20-03-2005, 17:09
Noob noobem ale dlamnie noobem jest osoba ktora ma 14lat w dol i taka jest prawda
i jeszcze jedno zaraz po moim poscie bedzie post od 14lat w dol co ty wogule
pierd.... ale prawda jest taka ze noob noobem nooba nazywa
zreszta sie okaze :D B) :]
Raistlinek
20-03-2005, 18:55
@UP
jeeeeej co głupota -_-''
wiesz, ja znam wielu 14 a nawet 12 latków inteligentnych!! i na pewno nie n00bowatych...a także 18+ delikatnie mówiąc debili<np taki zeus 1985 z tego forum -_-">
a pozy tym...piszesz że n00b n00ba nazywa n00bem...czyli ty też jestes n00bem? ;p
zresztą....n00b to dal mnie osoba która nie szanuje żadnych zasad, niehonorowa, zachowująca się nie godnie itd.
Przy okazji...offtopic? :D
lol jeżeli noob to ten co nazywa drugiego noob to ja tu widze błędne koło i samych noobów
Co do tego pięknego pekowania gdybyście nie spękali i chowali się za skałą tylko przyjęli UE (po pierwszym zdążyliście się UHnąć) to by wam gówno zrobili.
@down
Nie zbyt chwytam skoro pierwsze UE przeżyli to wydaje mi się że drugie to nie problem, ale choćby nawet to gdyby stanęli w rogu tak żeby widzieć trapa to UE mogło by ich nie sięgnąć (mam UE i już własnoręcznie testowałem więc trochę się na tym znam :] )
Raistlinek
20-03-2005, 20:05
gdyby się nie schowali to by był od razu dead :P jak się na czymsnie znasz to nie pisz głupot :P
a wg mnie jakby się wzięli za walke to mogliby wygrać :P
ale że tamci się zachowali jak nie przymierzając chu** to umarł :P
Negative
20-03-2005, 22:00
HahahHAHa , Mga Gratz dla was , zeby zabic takiego lvla i zaciaganc go do dziury z trolami to juz jest szczyt :P
13:40 You lose 86 hitpoints due to an attack by Sandee.
Name: Sandee
Sex: female
Level: 79
Residence: Darashia
House: Darashia 7, Flat 03 (Darashia) is paid until 28th March 2005
Guild membership: Vice-Leader of the Xtreme
Last login: 19.03.2005 04:54:09 CET
Zabic takiego lvla? Nie wiem co za problem a zwlaszcza Druida/Sorca ktory ma malo hp w porownaniu z innymi, nie problem pasc magiem w takim trapie, kilka hitow naraz nawet nie duzych i dead. Pozatym Sandee nie jest glupia i nie dala sie tam zaciagnac.....wlazla tam sama bo miala cos do zalatwienia(byc moze pomuc komus; cos tam zostawila; duzo tego mozna wymieniac)
Ale na pewno nie dala sie tam zaciagnac od tak sobie, wiem bo sandee to doswiadczony gracz, poprostu zjawila sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie....
Pamietam jak ja wszedlem do takiego trapa tyle ze ludzie co mnie probowali zabic nie spodziewali sie high lvla :evul: Przynajmniej mialem fajny loot :evul:
Nawet fajny filmik :D tylko na koncu lekka wtopa :p
raczki-city
21-03-2005, 13:13
widze że Negative wiesz lepiej od nas :confused:
chyba ja tam byłem co :o
napisalismy jej że niemożemy wyjść z troli :] :] :]
no i przyszła i pomogła :D :D :D :D :D :D
Character information:
Name: Bojugow
Sex: male
Level: 51
mogliście go zabić tak jak tego 79... a przynajmniej spróbować
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.