zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia vs. Rodzice??

LOL_13
17-03-2005, 21:15
Wiem wiem juz wiele takich tematów powstawało lecz jednak chcialbym powiedziec wam kilka słów na ten temat...

Wiecie jak to denerwoje ze expisz na guardach a nagle stary przychodzi i mowi ej a kiedy ty sie uczyłes? ej nie ma grania w tą durną tibie! Koniec uczyc sie!! i nagle widzimy taki napis "kabel został odłączony". To jest własnie moment kiedy dochodzi kres waszej gry na 1 dzien,tydzień czy miesiąc. Niektórzy nienawidzą swoich rodziców poniewaz stracili 250k expa albo ze skille spadły itp itd. Lecz jednak mozna spojzec na to z innej strony...gracie załózmy hmm...5godzin dziennie i nagle matka przychodzi i mowi uczyc sie to nie uwazacie ze to jest ratunek dla nas? Dzieki rodzicom nie jestesmy takimi juz ludzmi bez mózgu ktorzy maja podkrązone oczy i siedza przed kompem i mowiąc "o k...a!! dead! omg! 50k expa w plecy k...a! nienawidze swoich rodziców!!" Więc chciałbym jeszcze powiedziec że rodzice nie są poprzeczką (w pewnym sensie) dla nas tylko ratunkiem...to na tyle

Comment plx ;p
---------------------------------------------
World: amera
Voc: Knight
Skills:78/74
Level:29
Eq:c armor,k legs,warrior helmet,Gigand sword.

Shardzik
17-03-2005, 21:22
Tak, niedoj że masz mętlik w głowie to jeszcze jesteś wariatem, chłopie co to ma znaczyć? Tibia ot nie jakieś życie tylko gra, zwykła gra, w którą nastolatkowie i dzieci za bardzo się wiążą ehh do czego to dochodzi...

Dark Mike
17-03-2005, 21:26
tak siedze sobie i niewazne w co gram to i tak matka lub ojciec sie wnerwia ze sie nic nie ucze i wogule a w szkole i tak banie dostaje tyle ze u mnie ojciec ani matka nie odlanczaja kabla :p

Gregoire
17-03-2005, 23:01
Ja tam nie mam problemow z rodzicami o kompa, siedze kiedy chce i jak dlugo chce B)

oooo.... musze konczyc starzy karza mi isc spac :p

Shinjix
17-03-2005, 23:34
tak siedze sobie i niewazne w co gram to i tak matka lub ojciec sie wnerwia ze sie nic nie ucze i wogule a w szkole i tak banie dostaje tyle ze u mnie ojciec ani matka nie odlanczaja kabla :p
Banie dostajesz, bo jesteś matoł :) Nie uczysz się, tylko grasz... Jesteś beznadziejny, jak nie zmienisz postępowania to nie będziesz miał przyszłości i będziesz najprawdopodobniej kolejnym pijakiem spiącym w parku, bo nie będzie cie stac na własne mieszkania(że o kompie i internecie już nie wspomne)... Do pracy cię nie przyjmą, bo "nie będziesz miał kwalifikacji" :) i wtedy powiesz "ale ja byłem głupi, że się nie uczyłem jak trzeba było"...

@LOL_13
rzeczywiście dla ludzi, któzy grają 25h na dobe rodzice to ratunek :)

A Tibia nie jest taka zła jeżeli grasz z umiarem....

Pereziusz
17-03-2005, 23:36
Mam ten sam problem tylko że u mnie wpada brat ktury ma 25 lat i robi reseta albo stara z miotlo i wtedy musze isc. Jest to o tyle wkurzające że tracisz tak ciężko zrobione skile lub magic. Przez kogo? Przez Starych!. Ale czasem naprawdę przeginamy z tą tibia np muj rekord to 7 godzin dziennie :D

mr.marm
17-03-2005, 23:41
Ja mam się dobrze - bez rodziców w domu od dwóch lat - ale za późno Tibię odkryłem... Dopiero miesiąc temu... A matura czeka... no i Mamuśka przyjeżdża na dłużej :P Będzie ciężko pograć...Korzystam z ostatnich chwil wolności :D

Xeltix
18-03-2005, 00:44
Ja mam się dobrze - bez rodziców w domu od dwóch lat - ale za późno Tibię odkryłem... Dopiero miesiąc temu... A matura czeka... no i Mamuśka przyjeżdża na dłużej :P Będzie ciężko pograć...Korzystam z ostatnich chwil wolności :D

nie mam wiecej pytan

lukaszby
18-03-2005, 03:18
Mam ten sam problem tylko że u mnie wpada brat ktury ma 25 lat i robi reseta albo stara z miotlo i wtedy musze isc. Jest to o tyle wkurzające że tracisz tak ciężko zrobione skile lub magic. Przez kogo? Przez Starych!. Ale czasem naprawdę przeginamy z tą tibia np muj rekord to 7 godzin dziennie :D

Poczytaj troche podczas grania... Może mniej błędów będziesz robił w swoich wypowiedziach na forum.

Ano racja... pewnie masz dys...cośtam