Pokaż pełną wersje : Małe pkowanko na elerze :P
Chwilami duzo akcji!! chwilami nudne jak *** :P ale nawet fajne :P
Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/912890/pkowanko.rec.html
Coment plz :p
Film całkiem niezły, miałem sporo farta bo np. na Valorii to ba tym lv z red skullem długo bys sobie po Venore nie pochodził :] Tak czy inaczej... padały same low lvl :>
juz sciagam zachwile edita bedzie
uwielbiam pkowanka:D za chwile edicik i wrazenia:D:D
@up
@up up
A zara za te "zaraz obejrze, edycik" modek wam bana trzepnie i moze wtedy bedzie spokój
^.- wiele osob tak pisalo w innych tematach wlasnie tak zeby nie zasmiecac forum... wolisz zebym napisal 2 posty w pierszym sciagam a w drugim np. JEST COOL!!!? to zupelny idiotyzm.. lepiej miec jednego posta a nie 50 postow w jednym temacie prawda? sorka nie jestem medatorem i moje uwagi sa wrecz glupie wiec mozecie sie czepiac przynajmniej bede wiedzial co zmienic;)
PS.jak pisze nowego posta juuz to nawet Pkowanko nie zle 8 hit od buga:P
voolygar
19-03-2005, 13:39
z a ***iscie nudny film raczej bymg o nazwal "zwiedzianie venore i okolic"
Olorion.
19-03-2005, 13:40
^.- wiele osob tak pisalo w innych tematach wlasnie tak zeby nie zasmiecac forum... wolisz zebym napisal 2 posty w pierszym sciagam a w drugim np. JEST COOL!!!? to zupelny idiotyzm.. lepiej miec jednego posta a nie 50 postow w jednym temacie prawda? sorka nie jestem medatorem i moje uwagi sa wrecz glupie wiec mozecie sie czepiac przynajmniej bede wiedzial co zmienic;)
PS.jak pisze nowego posta juuz to nawet Pkowanko nie zle 8 hit od buga:P
twoja argumentacja jest glupia. Po co w ogole pisac ze "OOOOOO ZASYSYAM EDIT JAK OBEJZE"
lol pff, zasmiecasz forum takim gownem. Lepiej najpierw sciagnij, obejzyj, drugi raz zebys zrozumial i dopiero pisz posta. A poza tym nie editnales.. lmao, co z tego ze jestes 1-2-3 skoro i tak ludzie beda toba pomiatac ze wzgledu na takie glupie posty
Delmicjusz :P
19-03-2005, 16:55
Buehueheuheuheuh Dzony ale żeś sie wysilił ;) Nawet nauczyłeś sie na forum zajerestrować ;) Filmik nudny ale czego można było sie po Tobie spodziewać... napewno niczego ciekawego :P a tak wogóle odblokuj mnie na gg... Demi here ;P
jak juz mówiłem filmik jest NUDNY !! =]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.