Pokaż pełną wersje : Pk na trollach
Dlaczego pk atakują nas najczęściej w troll cave gdzie skillują słabsze levele ?
Patimrok
18-03-2005, 21:06
sam odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie, cytuję gdzie skillują słabsze levele myślisz, że masterzy pk na 13 lvl będą bić 30 lvl czy 8 lvl
powrót vavca
18-03-2005, 21:07
Bo taki mają kaprys??
Proste:Bo low lvl pk mogą zbić tylko drugiego low lvl.:)
tak ale wcale nie muszą tego robić myśle że było by o wiele lepiej gdyby nie miżna było się zabijać to tylko czysta złośliwość i hamstwo
Doda Elektroda
18-03-2005, 21:14
tak ale wcale nie muszą tego robić myśle że było by o wiele lepiej gdyby nie miżna było się zabijać to tylko czysta złośliwość i hamstwo
Jak ci sie cos nie podoba to idz na server non-pvp !!!!!!! Chyba ze jestes newbie i nie wiesz co to jest... Bo kazdy normalny tibijczyk by zrezygnowal z serweru pvp-enforced jakby go czesto zabijali... Powiedz no... Grasz na Inferna czy Dolera ?? :>:>:>
Gram i wiem jak tam jest a moją inną postać nie zabijają nie mam ani jendego deda tylko myśle że zabijanie się jest trochę nie fer można czasem ze złości komuś przywalić ale odrazu zabijać ?
knight skiller
18-03-2005, 21:21
Dlaczego pk atakują nas najczęściej w troll cave gdzie skillują słabsze levele ?
yy a gdzie link??
yy a gdzie link??
Yy jaki link? :P Cos Ci sie porabalo... Jak sie cos komus nie podoba w zabijaniu to zapraszam na servery non-pvp, ktorych nie cierpie :P
knight skiller
18-03-2005, 21:26
yy a gdzie link??
:flaga_pl: 14lvl(rośnie):flaga_pl:
:sword: 47(rośnie):sword:
:crusader: 45(rośnie)(shield) :crusader:
:mag: 3(rośnie) :mag:
knight skiller
18-03-2005, 21:32
:flaga_pl: 14lvl(rośnie):flaga_pl:
:sword: 47(rośnie):sword:
:crusader: 45(rośnie)(shield) :crusader:
:mag: 3(rośnie) :mag:
Ja tu niewidze filmiku tu są tylko fotki wstaw to do dzialu"Zdjęcia" :p
Robin Hood z szerwood
18-03-2005, 23:25
Bo najczęściej tacy pekerzy to totalne nooby i wybierają najłatwiejszy dla nich cel, czyli bezbronna osoba bez uh i to na niższym levelu :p :(
Jeśli pk zabije od siebie wyższego lvl to jest już coś :D
Ja sobie tam kiedys pkowalem...
i jak mi k.armor i d.hammer wypadl to mialem taaaaki ryj... ;]
potem za***al mnie 40+ ale to sie wytnie ^^
Po to, żeby taki 41elite jak ja miał gdzie iść i prawie zawsze napotykać free loo..tzn. Pk'era =] Dzisiaj tam już dwóch ubiłem :P
mnie na początku też zabijali, chamskie to nie powiem, ale jak mam juz teraz 19 lev to sie nie czepiaja tak..
Anuluje wszystko co wczoraj pisał mój kolega zabijanie to normalna rzecz
Po to, żeby taki 41elite jak ja miał gdzie iść i prawie zawsze napotykać free loo..tzn. Pk'era =] Dzisiaj tam już dwóch ubiłem :P
Evul. Kiedys sie przejedziesz na tym, zobaczysz! ;)
Storm Silverhand
19-03-2005, 10:48
Gram i wiem jak tam jest a moją inną postać nie zabijają nie mam ani jendego deda tylko myśle że zabijanie się jest trochę nie fer można czasem ze złości komuś przywalić ale odrazu zabijać ?
a widziałeś co sie dzieje na non-pvp?
Totalna rozpier......
Wszyscy robią to co im sie podoba: kradna, lootuja , blokuja , luruja , niszcza.
Teraz juz wiesz poco jest zabijanie? Żeby takich powstrzymywać.
A Pking mniejszych lvl za nic faktycznie troche hamski jest ale co my możemy na to poradzić :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.