PDA

Pokaż pełną wersje : ww.tibia.xx.pl

Scream
19-03-2005, 12:20
wie ktos moze kiedy tibia.xx.pl wroci do zycia?;/

alienXX
19-03-2005, 12:55
Jestem tam modkiem na forum i sam niewiele wiem, wiec raczej niewiele osob moze znac date ruszenia serwisu.

Z tego co wiem, to przrwa spowodowana jast przejsciem forum na VBulletin, wiecej pomoc niestety niemoge.

btw - myslalem ze bedzie to bardziej jakas skarga w stylu 'ej, dajcie im bana, bo tam wszyscy ch34tujom i som gupi i wogule!!!!!!' a tutaj niespodzianka :P

btw 2 - mam nadzieje ze niemozna tu dostac bana "za tibia.xx.pl" ?
bo ostatnio troche miedzy serwisami iskrzylo... :|

Ma$ter MatiK
19-03-2005, 13:02
Hmm...
Widze ze tibia.xx.pl staje sie coraz lepsza strona...
Najpierw zmieniona grafika strony a teraz nowe forum...
Przyznaje co dosc czesto wchodzilem na ta strone i troche mnie zdziwila ta przerwa...
Na poczatku mylalem ze znowu jakis haker cos namieszal...Ale pozniej podejrzewalem ze bedzie jaka powazna zmiana na stronie.

$corcerer
19-03-2005, 13:23
@alienXX
Jak tyllko nie reklamują czitów z Waszej strony, albo nie pada text "Idź na tibia.xx.pl tam sa opisy wszystkich questów" tudzież "sprzedam postać!! wiecej info na tibia.xx" to spoko :>

Stefan12532
19-03-2005, 13:51
Jestem tam modkiem na forum i sam niewiele wiem, wiec raczej niewiele osob moze znac date ruszenia serwisu.

Z tego co wiem, to przrwa spowodowana jast przejsciem forum na VBulletin, wiecej pomoc niestety niemoge.

btw - myslalem ze bedzie to bardziej jakas skarga w stylu 'ej, dajcie im bana, bo tam wszyscy ch34tujom i som gupi i wogule!!!!!!' a tutaj niespodzianka :P

buu szkoda... sam czsami odwiedzam se forum tibia.xx.pl i sam maielm tez zalozyc ten temat :P ...lubie obydwie strony...ale kurde codziennie probuje wejsc i strona niedostepa...neidawno bylo ze jst jakas tam przerwa a teraz mi sie pokazuje z firefoxie :

http://img.photobucket.com/albums/v307/igomas/UO0011.jpg

czyzby dane byly wlasnie wstawiane na serwer? mam nadzieje ze tak poczekamy zobaczymy :P:P
Alien pozdoffka :P:P

Senon
19-03-2005, 16:53
Tibia.org.pl plx ;) kurde mam nadziejje ze wruci to forum do normy ;]

Bo najpierw zmiana wyglądu potem haker... :/ cos za dlugo tej tibii org nie ma

Archarius odezwij sie i powiedz co tam sie dzieje !!!

Ene
19-03-2005, 23:38
eh nie dziala bo arch jest olewany przez ekipe fpp.pl wiec to nie jego wina ze forum lezy prawdopodobnie niedlugo tibia.org.pl zostanie przeniesiona na inny serwer

Senon
20-03-2005, 01:02
hehe siemka ene jestem tam jako viper ;]

POzdro dla archa !! arch pwiedz dokladnie co sie dzieje !!!!

aha ene dzieki za informacje ale szkoda ze są takie prblemy z tą stroną :/

Gangrel
20-03-2005, 01:35
btw - myslalem ze bedzie to bardziej jakas skarga w stylu 'ej, dajcie im bana, bo tam wszyscy ch34tujom i som gupi i wogule!!!!!!' a tutaj niespodzianka

Nikt cie nie zjechal bo na ten dzial wpadaja ludzie inteligetni, cholera wie jak zachowalo by sie to bydlo z dzialow zdjecia/filmy ktorzy potrafia napisac tylko keyloger i ****a i to nie koniecznie poprawnie.

ketsok
20-03-2005, 09:59
@re up..heheheh..do kogo pijesz?

alienXX
20-03-2005, 11:07
Nikt cie nie zjechal bo na ten dzial wpadaja ludzie inteligetni, cholera wie jak zachowalo by sie to bydlo z dzialow zdjecia/filmy ktorzy potrafia napisac tylko keyloger i ****a i to nie koniecznie poprawnie.
hmm...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15088&highlight=tibia.xx.pl
tutaj masz przyklad na to ze niekoniecznie intelignentni pisza w tym dziale...

Przykladow jest wiecej, na szczescie w duzej ilosci pousuwane.

ale co do chołoty, ktora tylko na skriny patrzy i jedyne co potrafi naskrobac to "wow, super skriny, jakie masz skille? GRATZ!!!!!!!!!!!!!!!!!" to sie zgadzam.
Nic bardziej konstruktywnego raczej nie napisza, a jak napisza to cos w stylu w/w tematu, lub ukochane przez wszystkich uzytkwnikow tematy: "GDZIE MAM EKSPIC, POMUSZCIE?!!!!" (Capslock, 3 bledy na slowo i !!!!!!!!!! obowiazkowe).

Odrazu do dam ze u nas (tj na tibia.org.pl) jest podobnie. :|

hoomik
20-03-2005, 12:22
rozplacz sie z tego powodu... bosz, wy to macie problemy, takie zyciowe i w ogole...

Aboroth
20-03-2005, 13:15
Arch utrzymuje ze wlasciwie sam nie wie co sie stalo i strona zniknela z dnia na dzien...zamierza poczekac pare dni i jak do soboty nic sie nie stanie przenosi strone na inny platny dedykowany server...

Thero
21-03-2005, 19:50
Mieliśmy jeszcze trochę do pogadania z Aborotch bodajże i innym modem (ten, który ma w avatarze panię z "mangi") to (jak napisał Aboroth) "Na prośbe niejakiego t3h Dobo kasuje wszysktie posty", czy something like that..., a to wsyzstko dlatego, że to ja miałem rację reprezentując tibia.pl ;p. I kto napisze, że onie są sprawiedliwi? Napisał mi, że mogę z nimi pogadać na Owionie, a komu by się chciało od nowa kilka postów pisać;p? Potem był hack forum, to już historia, kto pamięta ten śliczno-zielony szablon?:D

@Topic
Teraz błąd url jest, akurat wtedy kiedy zacząemich lubić to się musiało stać :/.

Ene
24-03-2005, 16:10
jak kogos to interesuje tibia.org.pl znowu dziala