Pokaż pełną wersje : Trilange Tower
jak otworzyc Trilange Tower? wlasciwie czemu jest zamknieta gdy wczesniej byla otwarta? co jak z czym krok po kroku jak mozecie to powiedzcie:D :) chyba ze nei wiecie:D
Dwimenor
19-03-2005, 13:05
Wiemy, Wiemy, ale nie powiemy, bo byłby to Quest spoilling(zakazany)
Proponuje poszukać.....gdzieś na Mainlandzie;)
Jak wiesz tgo powiedz:D ja tam nei chcem na Qesta tylko ds bo dobry exp jest:) zawsze bylo otwarte ateraz zamkniete nei wiem dlaczego:) plz pomoz to otworzyc:P (sorka za bledy ale jestem dysortografik):P:P
Elvan Darkito
19-03-2005, 13:09
Wczoraj byłem i otwarta była i zadnego typka tam nie było -.-
ja tez wczoraj bylem i tez otwarta byla :/ a teraz jest zamknieta i neiw iem o co chodzi i nei wiem jak to otworzyc ;( !! plz help
Dwimenor
19-03-2005, 13:15
Tą wierze Otwiera sie w pewnym miejscu specjaną dźwignią. Jeżeli była otwarta, to znaczy, że ktoś otworzył, ale nie zamknoł.
A co do QS: Aby wykonać questa, trzeba otworzyć wierzę, czyli opis miejsca pobytu przełącznika jest QS.
Myślę, że moge powiedzieć tyle, ze w lini prostej przełącznik jest naprawdę nie daleko.
Patimrok
19-03-2005, 13:17
wiem gdzie się to otwiera, ale to chyba QS, ale w sumie dziwna ta wieża, poszedłem tam z kolegą, ale była zamknięta, więc poszliśmy ją otworzyć, co trochę trwało, a jak wróciliśmy pod wieżę, znów była zamknięta ;/
Można powiedzieć, że sekret tkwi w kamieniu... :D
ozna powiedziwc ze nikt mi nie odpowiedzial;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.