Pokaż pełną wersje : Pkowanie Arcania 27 sorc
Dodaje tutaj filmik z PKowania sorciem mojego qmpla. Qmpel zwalil kilka akcji ale tak czy siak zakonczylo sie banem.
Link:
http://rapidshare.de/files/924421/PK.kafarro.rec.html
Comment plx!
Lord-Nitro
19-03-2005, 13:51
mi sie podoba ... :)
Jeden z gorszych filmów PK jakie widziałem, chłopie sorc na takim lvlu powinien ganiać za lvlami +20 nawet wiecej.. a tobie 8 lvl'e uciekają OMG....
Zamiast przywolac 2 FD i stac z dala zeby hitów nie dostawac, to przyzwany byl 1 i to biegales ciagle przed nim zgarniając porządne hity. 3 zabitych lvl 8-xx<15 podejrzewam bo nawet nie dal look. Oby jak najmniej takich filmów, pomysł kompletnie zmarnowany. Pozdro !
Mental II
19-03-2005, 14:05
Mi sie podobało jak ten koleś szedł afkować kurde ostatnio zabiłem afk i 3 bp hmm ;] mam farta
Mandawiers
19-03-2005, 14:11
Filmik fajny, troche slabe lvl padaly...
Mogles sie wysilic i zrobic troche dluzszy filmik gdzie padaja wysokie lvlele a na arcani afk niebrakuje ;)
Hemp Gru
19-03-2005, 14:27
Z takim lvl można było zrobić coś lepszego :D ale ostania akcja była ładna ;D
no faktycznie mogles sie troche bardziej postarac... z tym lvl moglbys zapolowac na cos lepszego ;) a takie lvl jak ty na tym filmiku to ja ubijalem moim 18 palem :p
1."16:59 Kafarro: torchow nie wzialem" Trzeba być genialnym żeby iść na Foldę na pk i nie wziąć torchów ;P.
2.Co chciałeś osiągnąć poprzez zabicie 8 lvl? Ty jesteś genialny:)...
3.Naszczęscie nie długo potem zabiłeś już jakiegoś n00ba, który nie miał 4 mlvlu nawet... no i należałoby (Jak na super pkusa przystało) skombinować kilka praceli (Albo śmieci, o dużo lepsze od praceli, układasz mnóstwo i nikt nie będzie mógł na to wejść) i fb... Ale patrzmy dalej ;P. Potem uciekł 13 knight (Boże jakie lvl ty atakujesz?!)...
4."17:04 Kafarro: jaka ja cioto jestem ;/" To nie wymaga komentarza ;P.
5. O! wpadłeś na pmysł pogawędki ze statekmistrzem, good.
6. Gratuluje zabicia 12 lvl... Nie ma to jak 27 sorc polujący na newbie -15 lvl... (Żeby się bydle nie uhnęło?). Brawo! Kolejna ofiara: 10 lvl.
7. Coś mam nie tak czy po zabiciu tego cienkiego newbie (ok. 160hp miał(a) oszczędziłeś dalszego pośmiewiska?
Ogólnie: Rozbiłem film na 7 części (Miało być 6 ;(), chciałem ci wystawić ocenę (Jak w szkole...). Wyszło tak: 0/7 = 1!!!!!1111 ;P
1."16:59 Kafarro: torchow nie wzialem" Trzeba być genialnym żeby iść na Foldę na pk i nie wziąć torchów ;P.
2.Co chciałeś osiągnąć poprzez zabicie 8 lvl? Ty jesteś genialny:)...
3.Naszczęscie nie długo potem zabiłeś już jakiegoś n00ba, który nie miał 4 mlvlu nawet... no i należałoby (Jak na super pkusa przystało) skombinować kilka praceli (Albo śmieci, o dużo lepsze od praceli, układasz mnóstwo i nikt nie będzie mógł na to wejść) i fb... Ale patrzmy dalej ;P. Potem uciekł 13 knight (Boże jakie lvl ty atakujesz?!)...
4."17:04 Kafarro: jaka ja cioto jestem ;/" To nie wymaga komentarza ;P.
5. O! wpadłeś na pmysł pogawędki ze statekmistrzem, good.
6. Gratuluje zabicia 12 lvl... Nie ma to jak 27 sorc polujący na newbie -15 lvl... (Żeby się bydle nie uhnęło?). Brawo! Kolejna ofiara: 10 lvl.
7. Coś mam nie tak czy po zabiciu tego cienkiego newbie (ok. 160hp miał(a) oszczędziłeś dalszego pośmiewiska?
Ogólnie: Rozbiłem film na 7 części (Miało być 6 ;(), chciałem ci wystawić ocenę (Jak w szkole...). Wyszło tak: 0/7 = 1!!!!!1111 ;P
Awięc tak co do FB nie mialem runka, ani pieniedzy aby je zakupic chociazby jedno, poza tym jak sie czas mnie gonil, a wiec staralem sie jak najszybciej dostac bana :], stad tez nie wybieralem tych lepszych charow, lecz bilem kogo popadnie. Jak bylo widac niektore nOObowskie moje akcje spowodowaly tylko ze filmik byl dluzszy i moze smieszniejszy :D bo zadko sie zdaza zeby 8 lvlowy knight uciekl 27lvlowemu sorcowi:/ Co do 2 FD nie mialem poprostu kasy na wiecej manafluidow stad tez uzyskanie 2 FD bylo poprostu niemozliwe.
Co do afkerow sadze, ze zabicie wyzszo lvlowego chara ktory jest na afku jest mniej efektowne niz proba zabicia chociazby 12 lvl sorca, ktory w kazdej chwili moze cos wykombinowac, co zreszta obrazuja niektore sytuacje w filmie. Poczekam na koniec bana i postaram sie Wam zobrazowac kolejny PKing tym charem tym razem majac wiecej czasu, postaram sie zmierzyc z nieco wiekszymi lvlami. Dziekuje za commenty i prosze o dalsze posty dotyczace mojego filmu. Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.