Pokaż pełną wersje : Szybkie zmienianie outfita + Gazer
http://rapidshare.de/files/925790/outfit.rec.html
:D
czy to nie czasem na titani? :> niedawno w thais w dp widzialem kolesia co szybko zmienial, praktycznie kolory na nim migale, sciagne jak ktos skomentuje ze bez keya jest
Dwimenor
19-03-2005, 16:21
Przecież to jest film .rec na serverze rapidshare.
Przeczytaj to:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187&highlight=Rapidshare
@Film
:D
koles, jak ty to zrobiles????
Kryształek
19-03-2005, 16:33
Jak można tak zmienić outfit ?? Prosze o dokładną odpowiedź Plxxxxxx
@Up
Spierda.laj [sorry, nie mogłem sie powstrzymać...]
@Topic
Mykmyk z outfitam już widziałem, ale co to jest ten Gazer ;P, jakiś Baby beholder? Jest beho, jest ten inny (czerwony) to czmeu nie malutki?;p
@Down
Powienieneś mniej więcej wiedzieć kiedy i o co się pytać, nie lubię jak ktoś pisze "Dokladna odpowiedź plxx[x]". A jak hackować? Plxxxxx!!111 powiedzcie mi ;(, przecież mam taki ładny nick... rozumiesz o co mi chodzi? Jak nie to przeczytaj co Dwim napisał...
Kryształek
19-03-2005, 16:40
Thero o co Ci chodzi ?? Bo coś nie wiem ?? Poprostu jestem ciekawy o co w tym chodzi. Jezu nawet nie mozna sie spytac..
Dwimenor
19-03-2005, 16:44
Chodzi pewnie o mu o to, że program którym uzyskuje się taki efekt jest nielegalny.
Emil czyli Strange
19-03-2005, 16:50
']czy to nie czasem na titani? :> niedawno w thais w dp widzialem kolesia co szybko zmienial, praktycznie kolory na nim migale, sciagne jak ktos skomentuje ze bez keya jest
Nigdy ale to nigdy nie sciongaj tibiaoutift mnie juz polak shakowal a nazywa on sie: Dantomix k***s j****y mialem 17 sorca i takie zeczy o jakich zawsze marzylem na taki slaby lev a teraz mam 8 palka i baaaaaardzo zaluje tego teraz ;( ;(;(
Kryształek
19-03-2005, 16:53
Dzięki Dwim przynjamniej ty jesteś na tym forum, który się nie drze że coś mu się nie podoba. A zkąd ja niby mogłem wiedzieć, że to program nie legalny ???????????????????????? --.--
Lord River
19-03-2005, 17:04
to jest chyba macro heh widzialem juz podobny filmik niepamietam na jakim serwie ale to bylo w AB...:) ;) :p
Bongozzpl
19-03-2005, 17:11
No za***i.ste ;)
Podobno zakazany owoc najlepiej smakuje ... :D
re:Kryształek-Nie trzeba byc Scherlokiem zeby sie domyslic ze to nielegalne.
Film: Widzialem juz pare razy tą "sztuczke"
Uhn Tiss
03-12-2005, 11:07
lol :D za***isty filmik xD
..::QRAS::..
03-12-2005, 12:33
Link cos nie dziala jakis blad wyskakuje ... REHOST
Link rzeczywiście nie działa...
Co do tej zmiany outfitu, to jest taki programik "Rainbow", można goo ściągnąć na jakiejś stronce, nie pamiętam adresu...
ta link nnie dziala a co do stronki z tym programem to jest on na www.tibia.org.pl ;pp
Jakub Biały Mag
03-12-2005, 18:01
Na tibia.org.pl jest tlyko TBI GG możesz zmienić sie w np. demona ale tego nie widzi nikt prócz ciebie. JAk chcesz mieć taki progrmik napisz an forum.tibia.org.pl żeby ci ktoś dał linka i na pewno dostaniesz, a jak nie chcesz bo nielegalne to zapomnij :P :)
Felux Zarius
03-12-2005, 18:22
Jest to oczywiście program nielegalny.
I oczywiście takie programy znajdują sie na tibia.org.pl
Nazywa sie RAINBOW.
Raczej niezachęcam do jego używania bo możecie pożałować ; )
EKHMMM... chyba link się uszkodził. Czy ktoś to może naprawić?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.