Pokaż pełną wersje :
Czemu w tabeli potworów pisze żeby nie zabijać psa ?( Bardzo mnie to interesuje :D
Czemu to jest aż tak ważne?
Czy mam rozumieć, że każdy temat, który ty zakładasz powinien być dla wszystkich ważny?
Ja już się przestraszyłem, że coś ważnego faktycznie się stało - nie wiem, może strona nie działa w niektorych przeglądarkach, może ktoś nas zhackował i coś podmienił... A tu takie bzdety jako ważne będzie pisał. Ehhh
Jak byś nie zauważył, to pisze "Nie zostawia nic, więc nie zabijajcie go", a nie "nie zabijajcie go". Czytania ze zrozumieniem uczą chyba w trzeciej albo czwartej klasie podstawówki, może wcześniej. Po prostu po co masz zabijać pieska, który nic nikomu nie wadzi i nic z niego nie ma. Jak ty byś się czuł, gdyby ktoś przechodząc przez podwórko podszedł do twojego psa, wyciągnął nóż z kieszeni i poderżnął gardło pieskowi, który chciał się bawić?
Gonzo von Krenzel
17-02-2004, 15:23
Bo co Ci da zabicie pieska?
1. Brak expa.
2. Brak loot-u.
3. Może 1/10000 jednego skilla.
4. Psy nikogo nie atakują.
Ale pieski są ozdobą miast. Nikomu nie przeszkadzają i ludzie mogą cię zabić za zabicie niewinnego psa.
a ja myślałem że psy atakują 8o :]
Psy za tobą łażą. Ja często zabijam psy. Gdy ktoś się przyczepi mówie, że myślałem, iż chce się na mnie odlać :D
Z tymi pieskami to nie jest wcale tak śmiesznie :) Kiedyś doczepił sie mnie taki jeden kundel no to go zaciupałem, ale zaraz podbiegł do mnie jakiś wysoki lvl i zrobił mi czerwony pasek z hp :) na całe szczęscie nmie nie zabił, ale nie polecam mordowania psów....
POZdrAwIaM
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.