PDA

Pokaż pełną wersje : Iridia war. Kompaniet vs Triad

Lapor
20-03-2005, 03:25
Wzielem link z www.tibia.de , ale nie dlatego ze taki mam kaprys.Moim powodem jest prosba o wspolczucie :P.Jestem jednym z czlownkowi Kompaniet , Triad (del'toro z Isary) opanowali server nie mam nic wiecej do powiedzenia.
Btw .Ten server ma niecaly miesiac :P

http://rapidshare.de/files/928409/iridwar2.1.rec.html

Oczekuje na nowy server, Pain :(
Sam nie nakrecalem filmu ze wzgledu na lagi...

customer17
20-03-2005, 04:59
Hehehhe fajny film ale was zjechali hehehhe :D mocne ciekawe jak filmiki z 2 strony ;)

Lapor
20-03-2005, 05:06
Filmiki z drógiej strony i zadnego nie bedzie , guildia "Komaniet" sie rozpadla , a wiekszasc jej czlonkow zaplacilo i opuscili wojne , tak wiec powtarzam porzaz kolejny ,ze przyszedl czas ,aby del'toros (isara) zawladneli kolejnym serverem :(

Jeremiasz Pachwina
20-03-2005, 09:58
No niezły filmik. Przykro mi że was zjechali. Ja też grałem na Iridii ale też mnie zhuntowali i znowu czekam na nowy serwer :(
Jak co to cya na nowym serwie ;)

Asenion
26-03-2005, 13:07
Fajny filmik :)

Gracz_Tibia
26-03-2005, 20:41
LoL to nie twoj film.
Naviator (ten co nagrywal) to szwed, a nie polak. W dodatku on nie nalezy do Kompaniet tylko Triad.

Zalozyciel tematu to jeden wielki NOOB.

btw. Kompaniet juz nie ma od tygodnia. Usuneli gildie.

P.S

Powstala nowa gildia Pepito Crasha - Trius - ma ona pokonac Triad. zobaczymy jak to bedzie -.-

Jeremiasz Pachwina
26-03-2005, 21:09
@Up
To z ciebie jest n00b głąbie!!!
Autor pisał że to nie jest jego film!! : "Sam nie nakrecalem filmu ze wzgledu na lagi..." Tylko trzeba najpierw umieć czytać ANALFABETO!! :evul:

Sorcerer The Pucek
05-04-2005, 19:47
rehost, chyba z rapidshare cos sie z***alo...

OGEST
05-04-2005, 21:13
HAIL TRIAD!

Triad, szwedzka gildia, ale wygrywa każdą wojne na naszym serverze, i dobrze...Osobiscie trzymam strone Triadu :]

Grenni
06-04-2005, 18:02
@up
Jak wwalą w ciebie sds z byle powodu to tez ich bedziesz lubił ?

OGEST
06-04-2005, 18:25
@up

:) niewalną, o to się już niebój :)

Rabanbar
03-06-2005, 14:36
Osobiscie nie mam nic przeciwko triad ale sa z nia dwa problemy. Po pierwsze nie liczy sie z nikim po drugie jak cie atakuje ktos z triad to mozesz tylko uciekac bo jak sprubujesz sie bronic to wyladujesz tego samego dnia na rookgardzie. Mnie dzis atakowal 72 lvl. Normalnie gildie zavraniaja pkowania a triad nakazuje Pkowanie. No i co tu zrobic? Nic. Nikt, nawet najwieksza armia nie da rady przeciwstawic sie Triad.

Adolphus Elbragol
03-06-2005, 14:44
Normalnie gildie zavraniaja pkowania a triad nakazuje Pkowanie. No i co tu zrobic? Nic. Nikt, nawet najwieksza armia nie da rady przeciwstawic sie Triad.
Rofl`n lol.
Nakazuje pekowanie? Gdyby rzeczywiscie tak bylo, cala gildia zostala by zbanowana pierwszego dnia istnienia. Nakazuje expienie tak szybko (i efektownie), jak to tylko mozwlie, czego szczerze mowiac im sie nie dziwie (co krok trzeba udowadniac, ze ma sie prawo do ownowania serwerowi, a to Komp~, a to Bringers...). Najwidoczniej przeszkadzales im w expieniu badz nalezales do gildii, ktora im podpadla.

Matibu
03-06-2005, 14:49
@up
Jak wwalą w ciebie sds z byle powodu to tez ich bedziesz lubił ?

Ja walę w ich exori bez powodu i jakos dalej mnie lubia <rofl>

Błagam was ludzie wszyscy któzy sie wypowiadacie jacy oni źli i nie dobrzy powinniscie kiedys sprubowac ich poznac a nie wyzywac sie itd. Chociaz w sumie angielski dla wiekszosci uniemozliwia zaznajomienie sie z graczami z innych krajów.

patrikozzz
03-06-2005, 15:06
Sojusz DB i Triad to PA? Ostatnio expie na scarabach przychodzi E~ Armanio z DB, juz mysle, ze mnie wywali, a koles mi zostawia calego respa dla mnie ;) Triad tez nie robia 'zbednych' problemow :) Aha, w ogole wszystkie "mocniejsze" gildie na Iridii sa spoko :) Iridia rulez. Filmik fajny, hail naviator :)

Rabanbar
03-06-2005, 15:09
Rofl`n lol.
Nakazuje pekowanie? Gdyby rzeczywiscie tak bylo, cala gildia zostala by zbanowana pierwszego dnia istnienia. Nakazuje expienie tak szybko (i efektownie), jak to tylko mozwlie, czego szczerze mowiac im sie nie dziwie (co krok trzeba udowadniac, ze ma sie prawo do ownowania serwerowi, a to Komp~, a to Bringers...). Najwidoczniej przeszkadzales im w expieniu badz nalezales do gildii, ktora im podpadla.

Zle sie wyrazilem. POPIERA pkowanie. Polowa ich gildi ma czerwone czaszki. A co do banów to tez sie zdazaja z tego co wiem. A mnie atakowal ich Vice-Lider kiedy sobie stalem i skilowalem z kolega nad woda. Nie naleze do zadnej gildii ani ugrupowania badz nie przeszkadzalem im w expieniu. Poprostu sobie stalem. A moja wypowiedź ma na celu to zeby triada przestala pozwalac na pkowanie w tym stopniu i zaczela sie liczyc z innymi. Póki co to jest moim zdaniem polityka a'la "Imperium".

patrikozzz
03-06-2005, 15:16
Zle sie wyrazilem. POPIERA pkowanie. Polowa ich gildi ma czerwone czaszki. A co do banów to tez sie zdazaja z tego co wiem. A mnie atakowal ich Vice-Lider kiedy sobie stalem i skilowalem z kolega nad woda. Nie naleze do zadnej gildii ani ugrupowania badz nie przeszkadzalem im w expieniu. Poprostu sobie stalem. A moja wypowiedź ma na celu to zeby triada przestala pozwalac na pkowanie w tym stopniu i zaczela sie liczyc z innymi. Póki co to jest moim zdaniem polityka a'la "Imperium".

Jakbys fragowal po 10 razy dziennie xevo strongera , catte silver i reszte bringers tez bys mial red skulla przy nicku :) Moze mysleli ze jedziesz na bocie albo afkujesz?

PacMan
03-06-2005, 16:34
Nice ale nic nie przbije MASA :D

Adolphus Elbragol
03-06-2005, 16:55
Zle sie wyrazilem. POPIERA pkowanie. Polowa ich gildi ma czerwone czaszki. A co do banów to tez sie zdazaja z tego co wiem. A mnie atakowal ich Vice-Lider kiedy sobie stalem i skilowalem z kolega nad woda. Nie naleze do zadnej gildii ani ugrupowania badz nie przeszkadzalem im w expieniu. Poprostu sobie stalem.

Myslisz, ze rs i bany maja ot tak, dla przyjemnosci? Wierz mi, nie chcialbys expic z red skullem i wroga gildia na karku. Czy popiera pekowanie? Humm, zastanowmy sie.

Pkowanie pomaga utrzymac im serwer w ryzach. Pekowanie stanowi pewien rodzaj tibijskiech teorii ewolucji (przetrwaja najsilniejsi lub z najsilniejszymi plecami). Tak, ja tez popieram pekowanie, ale takie z sensem, nie randomepking.
A moja wypowiedź ma na celu to zeby triada przestala pozwalac na pkowanie w tym stopniu i zaczela sie liczyc z innymi. Póki co to jest moim zdaniem polityka a'la "Imperium".
O ile szczerze usmiechnalem sie po przeczytaniu Twojego poprzedniego postu, to teraz spadlem z krzesla. Myslisz, ze postowanie tu o tym problemie cos da, gdy Triada nie nawrocila sie po kilku(nastu) lzawych topicach na www.tibia.com?

A co do polityki Imperium, wprowadzaja stale ceny, stabilizacje i przewidywalnosc... Dzieki im wiesz, za ile sprzedasz draggy shield (tansze oferty niz te z listy cen by Chealie~ beda wychwytywane i renegocjowane). Dla mnie imperialna polityka w ich wykonaniu jest calkiem fajna.

@Patri~, niewyrzucil Cie o.O
Cholera, on sie starzeje :D

Rabanbar
03-06-2005, 19:35
Lista cen? Ustalane ceny? Jak widac to nieskuteczne bo gram tam od 3 miesiecy i pierwsze slysze o jakiejs liscie cen. Moze mi ktos dac adres?? Apropo. Stabilizacje moze tak ale spokój to co innego. Spokój jest wtedy kiedy 8-levelowcy moga gra spokojnie bez obawy ze sie ich zabije a "Imperium" zabija tylko tych co sie im naraza politycznie. Chcą spokoju to niech wprowadzą zakaz zabijania nisko (a najlepiej i wysoko) levelowców na serwerze bez powodu.

Adolphus Elbragol
03-06-2005, 19:49
Rabanbar, poczytaj sobie oficjalne forum irydii na www.tibia.com, to moze i znajdziesz liste cen.

Odnosnie zakazu zabijania low lvli, co to da? Co to za problem dla wyjadacza zrobic sobie ~15-16 lvl druida, porobic uhy, a jak sie znudzi przygotowac bp gfb i wyjsc na low lvl hunt?

Raul
03-06-2005, 20:40
@Adolphus
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz. ;) Ale czemu Del'Toro mają taką (w większości) złą opinię wszędzie. Co prawda teraz tych najgorszych (według mnie) nie ma. Jaero i Teebu shakowani. Możliwe, że teraz bez nich są inni. Ale gdy tam grałem to naprawdę przykładem nie świecili. Chociażby wywalenie mnie i kumpla z necro gdy przyszedł Odin, lub z Black Knight'a, Odin i Rhamo bodajże (również shakowany). Najsmutniejsze jest to, że gildie, które rozpoczynały wojny z Triadą nie mogąc wygrać uczciwie zaczęli hakować ich najlepszych graczy.
Trzeba przyznać zgrani są wspaniale i teraz stwierdzam, że w każdej wojnie wygrają z każdym. Dla sojuszników to dobrze. Pozostali muszą być zawsze przygotowani na ich różne kaprysy.

Schihan
03-06-2005, 21:34
Filmik niezly zjechali was niezle to prawda :(

Rankor
03-06-2005, 21:49
@Adolphus
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz. ;) Ale czemu Del'Toro mają taką (w większości) złą opinię wszędzie. Co prawda teraz tych najgorszych (według mnie) nie ma. Jaero i Teebu shakowani. Możliwe, że teraz bez nich są inni. Ale gdy tam grałem to naprawdę przykładem nie świecili. Chociażby wywalenie mnie i kumpla z necro gdy przyszedł Odin, lub z Black Knight'a, Odin i Rhamo bodajże (również shakowany). Najsmutniejsze jest to, że gildie, które rozpoczynały wojny z Triadą nie mogąc wygrać uczciwie zaczęli hakować ich najlepszych graczy.
Trzeba przyznać zgrani są wspaniale i teraz stwierdzam, że w każdej wojnie wygrają z każdym. Dla sojuszników to dobrze. Pozostali muszą być zawsze przygotowani na ich różne kaprysy.

Raul...szkoda, ze to juz koniec Twojej gry na iridii..
A z reszta, nie bede Cie namawial.. ^.-
Co do zlej opinii Dt.. Jesli sie umie z nimi trzymac sa naprawde mili. ;)
Szkoda tylko, ze niektorzy z nich koncza gre w taki sposob... "Hack".. Niektorych naprawde boli. Ale ktory to juz raz oni sie podnosza?
A te wszystkie gildii ktore powstaja przeciwko Triadzie? Nie maja szans.. Przyklad - Bringers. Nie pamietam kiedy mieli wieksza otwarta akcje... Wiekszosc z nich jesli juz wychodzi z pz to tylko przed save servera..

Gimlos
03-06-2005, 21:59
Trzeba przyznać zgrani są wspaniale i teraz stwierdzam, że w każdej wojnie wygrają z każdym. Dla sojuszników to dobrze. Pozostali muszą być zawsze przygotowani na ich różne kaprysy.O ile sojusznicy nadal beda poslusznie trzymac dystans ~40 lvli do Triad i nie beda za bardzo mieszac sie w polityke oprocz przytakiwania decyzjom rządzacej gildii.
Druga sprawa ze cala ta sytuacja przypomina mi sytuacje na Azurze sprzed roku-poltora. Wtedy tez, po dwoch przegranych wojnach roznych gildii z Anno Domini wszyscy mysleli ze sa oni niepokonani ( tym bardziej ze w drugiej wojnie w Anno Domini walczyly 3 osoby, w Wanted kilkadziesiat, praktycznie wszyscy zostali zsolowani przez Matace ). Niedlugo potem czlonkiem AD po raz kolejny zostal Przemo Ent, i w sojusz w AD weszla polska gildia DoF. W kolejnej, trzeciej wojnie, DoF pomagal Anno Domini ( Pretorians ) uzyczajac im GH, kilku czlonkow w razie potrzeby mialo dolaczyc do walk. Nie bylo to potrzebne, bo AD kolejny raz z latwoscia wygralo. Po ~2 miesiacach jednak, chlopakom nie spodobalo sie ze czesc DoF bardzo szybko idzie do gory z lvlami, a Heg moze zdobyc 100 lvl przed niektorymi ich czlonkami. Heg i wiekszosc czlonkow DoF zostalo zabitych, razem z Przemo Entem i Zordanem Stormem, ktorzy pomogli swojej gildii. Dof weszlo w sojusz z SF, teraz, po pol roku, niepokonane AD praktycznie nie istnieje, wiekszosc jego czlonkow gra na innych serwerach, przestalo grac w Tibie, czy loguje sie po nocach i wczesnym ranem by zabijac nieostrozne medium lvle. Jestem ciekaw podobnie skonczy sie sojusz DB z Triad ( raczej bez tego happy endu, bo DB z lvlami "lekko" odstaje ).
Historie te przypomnialem rowniez dla wielu czlonkow DB, ktorzy lubia pisac kompletne glupoty o roznych ludziach z DoF czy AD, kompletnie nie znajac historii Azury.

Adolphus Elbragol
03-06-2005, 22:48
@Gimli, ostatnie zdanie bylo skierowane do mnie?

No coz, bedzie co ma byc. Moze podazymy chwalebnym sladem DoFu i SFu, wytyczonym przez tak wspaniale jednostki, jak Ty, Cors i Devil Mad'Khorn.
Tak btw:
Jestes tylko mocny w gebie Aboleth, pvp masz do dupy, tylko morda potrafisz sie poslugiwac smieciu
Taaak, szacunek dla przeciwnika to podstawa w gildiach skladajacych sie w 90% z polakow, ktorzy wioda serwer w swietlane lata dostatku, chwaly i dobrobytu. No i jest oczywiscie Drazharm, ktorego caloksztalt dawnej (bowiem podobno sie zmienil) tworczosci zasluguje na oddzielny topic badz nawet artykul do gazetki. Ale nie o tym mialem pisac.
Ostrzegasz nas? Dobrze, ostrzezenia przyjete, chociaz nie sadze, zeby Triady zerwaly sojusz. Przynajmniej narazie.
A co do trzymania dystansu do poziomow Triad, jeden z czolowych zolnierzy Kompa~, Chealinao, podekspil i jest teraz jednym z najbardziej szanowanych czlonkow Triady...
Wiec moze jeszcze zaglada DB nie jest przesadzona?
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz. Przez sojusz padlem juz dwa albo trzy (jesli liczac wojne z Voltix) razy (fakt, raz przez autentyczna glupote i nooberstwo, ale jak mowi stare, goralskie przyslowie, jak sie ni przywrocis, to sie ni naucys), co z rsem (nabitym notabene dzieki walkom z Bringers) nie jest przyjemne.

Matibu
03-06-2005, 23:01
Odpowiadam na twoje słowa Gimli z najwyższą przyjemnością. Może ty sobie tego nie wyobrażasz ale w odóżnieniu od niektórych mogę ci powiedzieć, że ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi. 3 minuty zajeło połowie triady dotarcie jak Allka atakowali w thais. Każdy problem jest szybko rozwiązywany i wbrew wszelkim po***anym pozorom. DT to nie są s****ysyny.
Lucas~ to najgorszy PA a zdazylem go na tyle poznac ze go polubilem. Dennis i Hannes(Morgasa i Piccaro) pomogli mi najbardziej z calej starej triady, bez nich pewnie bym juz na iridi nie grał. Mam passy do paru osób z triady i z tym żyję. Z eq problemów nie mam bo wystarczy ze poprosze i z pozyczyeniem czegokolwiek nie ma problemu.

@Gimli
Walczylem w pierwszej wojnie z lvlem 35 kiedy najwyzszy byl 67~ jakos to przezylem i jak wyraznie mi mówili sami moi kumple z triad nie było tak źle. 40? lvli w tył? wiekszosc gildi jest niecalych 30 i wszyscy idziemy równo z lvlami :) Uważaj żebyś się nie obudził za miesiac kiedy każdy w Db bedzie mial wiekszy lvl niz ty na azurze :)

Ez~,Abo~

Archdevil Tarzan
03-06-2005, 23:12
Tak spoko Triad the best ale jak sie odezwiesz w nieodpowiednim czasie do kogos z triad to masz hunta od calej gildi i taka sprawiedliwosc. Najlepiej nigdzie niewstepowac i miec luz. bo kilka gildi rozpadlo sie wlasnie przez nich. Np. Freedom Fighters juz sie sypie ale w sumie im trudno sie dziwic jak zucaja sie do kazdego.

Matibu
03-06-2005, 23:22
Troublemakers shall be executed at sight.
Ta zasada czyni z Iridii tym czym ona jest, Rajem :)

Ez~

Grah Amek
04-06-2005, 08:48
Chceci isc na nowy server ?? ZAPISUJCE SIE
--->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36068&page=13&pp=10<---

Gimlos
04-06-2005, 09:27
@gino armanio
Uważaj żebyś się nie obudził za miesiac kiedy każdy w Db bedzie mial wiekszy lvl niz ty na azurze :) Oznaczaloby to, ze w przeciwienstwie do was, wciaz orientowalbym sie co znaczy rl ;-(
ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi Rozumiem to, kiedys tez tak mowilem o Divinitus/AD/Pretorians. Dlatego wlasnie mowie ze bardzo mi to przypomina nasza sytuacje sprzed ~roku

@adolphus
Devil Mad'Khorn Nigdy nie nalezal do DoF
Chealinao, podekspil i jest teraz jednym z najbardziej szanowanych czlonkow Triady... Nawet nie musze nic dodawac, bo sam to napisales. Dolaczyl do nich. Ciekawe czy gdyby tego nie zrobil, po paru tygodniach/miesiacach nie skonczylby jak Heg. Przemo Ent tez kiedy dolaczyl do Divinitus nie mial zadnych klopotow, gdyby nie walczyl w naszej obronie w bk house wciaz moglby byc w divi~, bez zadnych klopotow z ich strony.
szacunek dla przeciwnika to podstawa w gildiach skladajacych sie w 90% z polakow O ile dobrze wiem, gino nie jest naszym przeciwnikiem :). Nawiazujesz sarkastycznie do polakow, ale prawda jest taka, ze w czasie wojen podobne teksty pojawiaja sie niezaleznie od tego kto walczy. Co nie zmienia faktu ze to co napisal Devil na wysokim poziomie nie bylo

Czytajac wasze posty po prostu automatycznie nasunelo mi sie takie skojarzenie, bo sytuacja jest bardzo podobna. Nie mial to byc jakis atak na DB i Triade, bo z tego co widze tak to odebraliscie :d. Nie znam kompletnie czlonkow Triady, wiec nie mowie ze ten sojusz sie tak musi skonczyc, nasunelo mi sie jedynie skojarzenie z sytuacja DoF na Azurze :)

Matibu
04-06-2005, 14:58
Wise Words Dwarfent :P always nice to remind myself of old Azura times ;P
Heh :) Zawsze miło powpominać, moje miejsce to Iridia :) A stary DoF nigdy nie będzie moim wrogiem. Sytuacja może być różna, nie skreślam tych ludzi w końcu to nie są Hawki mataci i inne Manury :p z typowymi dla tych dekli przypałami.

Ez~

Mefontic
08-06-2005, 22:04
gram na iridi i znam z triady Naviatora, troszeczke Royal Demonica, i Worhorda (ktory jest retired teraz) :p naviator jest fajny koles pomaga mi caly czas, odpowiada na pytania zamieia sie na itemki itp. royal demonica nieznam za dobrze ale raz z kumplami poszedlem na necro to expil na vampach zostalo mu 600+ bolcow, nieprzeganial nas ani nic kazal zaczekac chwile i za jakie 10 - 15 min poszedl i moglismy isc na necro :p

womut
09-06-2005, 08:51
Fajnny filmik :D

Jam session'er
09-06-2005, 13:02
Panowie del'toro wyznaja chyba jedna zasade:
Nie musisz mnie lubic, musisz sie ze mna liczyc.
Hehehe ;)

Rondelman
11-06-2005, 23:57
Filmik fajny ale to co na nim widac nieobrazuje zbyt dobrze terazniejszej sytuacji teraz triad wyglada troszke inaczej .Btw ta gildia zadzi na serwerze i narazie niewidze godnego przeciwnika, a co do DB to niesadze zeby sie musieli obawjac.

Hail Triad
Hail Yamahati (owned by "Vodka of Finland"):D

Elrendell
11-06-2005, 23:59
hail iridia!!!
Fakt Triad lekko rzadzi u nas :p
ja tam wole sie nie wtracac...

Hammpion
12-06-2005, 15:58
triad jest jakie jest, bez jaeo i tebbu zyje sie z nimi calkiem przyzwoicie....w mojej histori pamietam tylko jeden incydent na necro spawnie, kiedy zostalem zmuszony do jego opusszczenia, ale w gruncie rzeczy wiecej zyskalem niz stracilem na tej znajomosci

Maxxonek
12-06-2005, 16:29
Hmm mimo, ze ide na nowy swiat (uklon w strone chlopakow z Azury i Arcani) to zawsze bede uwazal Triad za porzadnych ludzi..Nigdy nie mialem z nimi problemow (pewnie to zasluga Eze ;p) i podejzewam ze 90% osob, ktore sie zle wypowiada na temat Triad - jest przez nich huntowana. Tyle ze Panowie, ktorzy sa przez nich scigani raczej nie powiedza co zlego zrobili tylko uwazaja, ze sa huntowani "za nic". Triad po prostu wie czego oczekuje od tego serwera i od ludzi ktorzy tam graja. Chca utrzymac ceny chociaz przez jakis czas, a duza czesc osob, ktorej oczywiscie nie chce sie czytac forum (bo po co) lekcewazy to i obniza ceny czasami o 5 - 10k, mowiac pozniej ze sa scigani za nic.
SO...
Hail Doom Brigade, Hail Triad ;)
Na zawsze w mojej pamieci ;]

Alora
15-06-2005, 14:45
Moim zdaniem to dobrze że jakas gildia rządzi iridią ponieważ za dużo tu szaleńców i PK. Np. Tacham lota do AB a tu nagle koleś do mnie podchodzi
(27) Master Sorcerer i zaczyna mnie bic z SD zabił mni bo mu sie nudziło.
Za chwile podszedł ktoś z Triady. Gdy wróciłem gostek juz nie żył.

Hail Triada
Hail Iridia

Draconis Dragontooth
15-06-2005, 17:02
Własnie Zasysam filmik , hmm triad do DT powiadasz?,kurde szybko zmieniają światy bo teraz grają na Beryli czy jakos tak :P

Draconis Dragontooth
15-06-2005, 17:06
Osobiscie nie mam nic przeciwko triad ale sa z nia dwa problemy. Po pierwsze nie liczy sie z nikim po drugie jak cie atakuje ktos z triad to mozesz tylko uciekac bo jak sprubujesz sie bronic to wyladujesz tego samego dnia na rookgardzie. Mnie dzis atakowal 72 lvl. Normalnie gildie zavraniaja pkowania a triad nakazuje Pkowanie. No i co tu zrobic? Nic. Nikt, nawet najwieksza armia nie da rady przeciwstawic sie Triad.

yyyyyyyy... pierwsze słysze o tym nakazywaniu , też gram na Iridii i wiem tyle ze Triad zarezerwowali sobie na zawsze wszystkie kopalnie z guardami , jeśli zobaczą tam kogos nie z ich gildii to zabijają :(

Rankor
15-06-2005, 19:39
ze,yyyyyyyy... pierwsze słysze o tym nakazywaniu , też gram na Iridii i wiem tyle ze Triad zarezerwowali sobie na zawsze wszystkie kopalnie z guardami , jeśli zobaczą tam kogos nie z ich gildii to zabijają :(

Rotfl! To chyba najglupszy tekst jaki slyszalem o Triadzie.. Zabijaja kazdego kto wejdzie do ich kopalni powiadasz? Nie starczyloby im fragow...

Lisu
15-06-2005, 21:57
yyyyyyyy... pierwsze słysze o tym nakazywaniu , też gram na Iridii i wiem tyle ze Triad zarezerwowali sobie na zawsze wszystkie kopalnie z guardami , jeśli zobaczą tam kogos nie z ich gildii to zabijają :(

No padłem....... 8o 8o 8o 8o :cup:
To moze Ty ostatnio bigleś koło Thais i wrzeszczałeś "PK!!" jak Cie Wild Warior gonił ??

Co do Triady i wiekszości wiodących gildii na danym serwerze... Zawsze są płacze, że nadużywają władzy... Placze są bo każdy zna te gildie/char'y... Ale jak jakiś 20 lvl bije 15 "za nic" to nikogo to nie obchodzi, nikt sie tym nie interesuje i nie często takie sytuacje przyciągają wieksza uwagę/trafiają na boarda... Najsilniejszym/najbardziej znanym/rządzącym, czy jak to kto zwał, zawsze patrzy sie na ręce i szeroko komentuje wszelkie poczynania... Nie oznacza to że są oni bez skazy, ale ludzie lubią widzieć "tych złych" i czasami wytykać ich palcami...

BTW... Masz, Draco~, wiecej takich przestóg?? Zebym gdzieś nie wdepnął i nie miał hunta "za niewiedze"...

@topic < nareszcie :) >
Filmik całkiem, całkiem... B)

Sir Duet
16-06-2005, 08:25
Fajny filmik i niezle w dupe dostaliscie :D 8o

Raul
16-06-2005, 09:26
Zapewniam Cię, że tak nie jest, sam 3 miesiące grałem na Iridii i zawsze expiłem na guardach i ani razu mnie nikt z nich nie wygonił, a nie byłem w ich gildii. I nie pisz, że mnie pewnie nie widzieli, gdyż dość często ktoś z Triad przychodził i się tylko pytał za ile kończę, jak długo to szedł gdzie indziej, jak krótko to czekał na górze.

Jaga_Goloc
16-06-2005, 15:21
DEL'TORO ROX!!
nic wiecej nie mam do powiedzienia :D

Ice Paladyn
21-06-2005, 16:18
Triad (del'toro z Isary) opanowali server nie mam nic wiecej do powiedzenia.

Grałem na Isarze i na Iridii i wiem że DEL'TORO dostali kiedys ostro na Isarze. I kiedyś dostaną podobnie na Iridii.

patrikozzz
21-06-2005, 19:32
No to mamy wojne Pain vs DB. Pain ma teorytecznie przewage, bo maja naprawde duze lvle, lecz DB to DB i ich spryt, doswiadczenie, zgranie i taktyka niczym w Del'Toro moga pokonac Pain. Gdybym mial 50 lvl walczylbym dla DB, ale tak to shit, bo nic nie zrobie a tylko padne.

Powodzenia DB w wojnie!

Maxxonek
23-06-2005, 10:54
Ehh..duzo sie pozmienialo. Chyba za duzo jak na jeden raz. W oczekiwaniu na nowy serwer trzeba walczyc.Najgorsze jest to, ze ktos kto byl Twoim teoretycznym kolega/sprzymierzencem siedzi teraz po drugiej stonie -.- Anyway Hail Independent!

Raul
23-06-2005, 12:21
Muszę sobie odpisać tutaj gdyż Ci co byli z Triadami i uważali ich za porządnych (od dawna mówiłem Rankorowi, że jest inaczej) to teraz walczą z nimi bo ich zdradzili.
A te wszystkie gildii ktore powstaja przeciwko Triadzie? Nie maja szans.. Przyklad - Bringers. Nie pamietam kiedy mieli wieksza otwarta akcje... Wiekszosc z nich jesli juz wychodzi z pz to tylko przed save servera..
Sam teraz walczysz razem z Bringers przeciwko Triad, czy tam teraz Fusion bo większość ma bany. ^^
Ostrzegasz nas? Dobrze, ostrzezenia przyjete, chociaz nie sadze, zeby Triady zerwaly sojusz. Przynajmniej narazie.
A jednak.
Może ty sobie tego nie wyobrażasz ale w odóżnieniu od niektórych mogę ci powiedzieć, że ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi.
To trochę chyba zbyt bardzo im ufałeś.
(...)to zawsze bede uwazal Triad za porzadnych ludzi..Nigdy nie mialem z nimi problemow (pewnie to zasluga Eze ;p) i podejzewam ze 90% osob, ktore sie zle wypowiada na temat Triad - jest przez nich huntowana. Tyle ze Panowie, ktorzy sa przez nich scigani raczej nie powiedza co zlego zrobili tylko uwazaja, ze sa huntowani "za nic".
A teraz przyszła kolej na Ciebie być przez nich huntowanym. No oczywiście jak napisałeś są oni porządni i możesz zapłacić za wolność.
No cóż, ale jeśli nie wykorzystacie tego co się wczoraj stało z najlepszymi członkami Triad to już raczej nigdy nic nie zdziałacie:
Naviator: 77 RP
Banished: until Jul 22 2005, 20:30:02 CET because of account trading
Aless Camero: 76 RP
Banished: until deletion because of account sharing
Jurand Wyrocznia: 96 EK
Banished: until Jul 22 2005, 20:22:43 CET because of account sharing
Odin Darkdeath: 87 RP
Deleted: Jun 22 2005, 20:34:03 CET
Sekulado: 88 RP
Banished: until Jul 22 2005, 20:23:06 CET because of account sharing
Dous Elwor: 73 RP
Banished: until Jul 22 2005, 20:36:35 CET because of account sharing
Princess Rosa: 82 RP
Banished: until Jul 22 2005, 20:34:40 CET because of account sharing
To było tylko wczoraj, nie licząc jeszcze hacków Teebu, Jaero i Rhamo i bana Ralthera.

Rhy~
23-06-2005, 12:43
Hail Triad/Fusion

RiP Odin~ =(

Gimlos
23-06-2005, 20:12
Rotfl, wiedzialem. Skoro juz jedna moja przestroga byla prawdziwa, to radze zajac sie teraz expem, bo kiedy triad wroca to bedziecie im mogli co najwyzej pomachac : d

Rhy~
23-06-2005, 23:16
Jutro postaram sie zamiescic nowy filmik z dzisiejszej bitwy xD
Fusion(Triad+Pain) vs Indepedente (Doom Brigade+Bringers)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>
Hail Triad/Fusion..........

Xeltix
23-06-2005, 23:28
@up mozesz dac ;)

Rankor
23-06-2005, 23:46
Rotfl, wiedzialem. Skoro juz jedna moja przestroga byla prawdziwa, to radze zajac sie teraz expem, bo kiedy triad wroca to bedziecie im mogli co najwyzej pomachac : d

Gimli juz teraz mozemy conajwyzej pomachac dla Fusion.. ^^
Naprzyjmowali tyle osob, ze ciezko cokolwiek zdzialac...
Mimo wszystko podziwiam Triade.. Eliminuja najwiekszych wrogow...
No nic, Doom Brigade byla pewna siebie.. Troszke przedobrzylismy. ;)
Teraz czekac kiedy triada zrobi hop siup z czescia Fusion. ^.-

Rondelman
24-06-2005, 00:30
Po co byla ta wojna Pain vs Doom~ , i teraz jeszce dolaczenie do bringers ..... po dzisiejszej bitwie (wygrana Fusion) widac bylo kto ma przewage Ind~ tylko sie bronilo na przejsciu miedzy ankh-darashia. Jedyny dobry ruch to 2 ue od Gatha i Warhoda, a potem zaszli was z 2 stron i tylko widac bylo jka catta spieprza gdzie pieprz rosnie a za nia resztki ktore przezyly -.- .Yamahati zamiescil posta na forum iridii ze kto z Doom Brigade chce oposcic wojne moze to zrobic za darmo a teraz juz troszke za pozno, a pomyslcie sobie co bedzie jak triad wroci po banach zmiecie ta wasza Indep~. Takie jest moje zdanie.

Maxxonek
24-06-2005, 12:27
Co najwazniejsze ufalem osoba z Triad, ktore sa teraz zbanowane, a nie polaczkom, ktorzy za przeproszeniem liza im dupe zeby sobie pograc na servie.Ehh..z tego co wiem DB dolaczylo do wojny walczac o swoj honor..Ja,Mixserek i Szczurusek od 2 - 3 tygodni nie expimy czekajac na nowy serwer..Z tego, co wiem niektorzy z ex-DB tez zapowiedzieli odejscie,a Ci co chcieli zostac (np. Walczacy Axami) odeszli z gildi. Ta wojna nie miala sensu i nie byla potrzeba. Moim zdaniem normalna walka o honor. That's all.

Rabanbar
24-06-2005, 15:22
A ja wam przedstawie informacje z pierwszej reki (olega z klasy ktory walczyl w pierwszym szeregu). Mieli sie bic w Venore ale wyladowali na Darmie i Fusion rozgromilli przecwnikow. Tyle ze Fusion to juz nie jest Triad. Jest tam zaduzo inaczej myslacych ludzi niż pierwsza triad a co za tym idzie nie długo oni przejma kontrole nad Fusion i przejmujac wladze na serwerze zniosa terror. Fusion wygrala wojne czytaj Triad pokonala rebelie ale ta Triad przestala byc tak potezna jak dawniej. Przyjmujac tylu nowych członków nie wpoją im polityki terroru. Jednym slowem.... Iridia wojna od terroru! Hail Fusion!

Rhy~
24-06-2005, 16:13
A ja wam przedstawie informacje z pierwszej reki (olega z klasy ktory walczyl w pierwszym szeregu). Mieli sie bic w Venore ale wyladowali na Darmie i Fusion rozgromilli przecwnikow. Tyle ze Fusion to juz nie jest Triad. Jest tam zaduzo inaczej myslacych ludzi niż pierwsza triad a co za tym idzie nie długo oni przejma kontrole nad Fusion i przejmujac wladze na serwerze zniosa terror. Fusion wygrala wojne czytaj Triad pokonala rebelie ale ta Triad przestala byc tak potezna jak dawniej. Przyjmujac tylu nowych członków nie wpoją im polityki terroru. Jednym slowem.... Iridia wojna od terroru! Hail Fusion!

------------------------------------------

HAHA co do rozgromienia przeciwnikow to prawda :p a co do tego drugiego N/C

Rankor
24-06-2005, 16:51
Po co byla ta wojna Pain vs Doom~ , i teraz jeszce dolaczenie do bringers .....

Po co? Ot, bo nam sie spodobalo... Nikt nie idzie na wojne bez powodu.

po dzisiejszej bitwie (wygrana Fusion) widac bylo kto ma przewage Ind~ tylko sie bronilo na przejsciu miedzy ankh-darashia. Jedyny dobry ruch to 2 ue od Gatha i Warhoda, a potem zaszli was z 2 stron i tylko widac bylo jka catta spieprza gdzie pieprz rosnie a za nia resztki ktore przezyly -.- .

Przeciez to jasne, ze w walce 40 vs 15 wygraja Ci ktorych jest wiecej...
co do spieprzania Catty i reszty.. A co mieli robic? Najbardziej rozsadnym wyjsciem z tamtej sytuacji byla ucieczka...

Yamahati zamiescil posta na forum iridii ze kto z Doom Brigade chce oposcic wojne moze to zrobic za darmo a teraz juz troszke za pozno, a pomyslcie sobie co bedzie jak triad wroci po banach zmiecie ta wasza Indep~. Takie jest moje zdanie.

Jak juz cos to nie z Doom Brigade tylko z calej gildii Independent. Ci co mieli odejsc juz odeszli, jaki bylby sens wzniecania wojny zeby doslownie kilka minut pozniej ja zakonczyc poddajac sie? Bezsens.. Co do powrotu Triady, nie zmiecie nas tak szybko jak ci sie wydaje.

Adolphus Elbragol
24-06-2005, 17:14
A jednak. A jednak. Coz, wplywy realnego swiata po raz kolejny zniszczyly sojusze. Zauwaz, ze mialem racje przez kilkanascie dni ;P

Rotfl, wiedzialem. Skoro juz jedna moja przestroga byla prawdziwa, (...)
/me zwraca honor.
Tyle ze Fusion to juz nie jest Triad. Jest tam zaduzo inaczej myslacych ludzi niż pierwsza triad a co za tym idzie nie długo oni przejma kontrole nad Fusion i przejmujac wladze na serwerze zniosa terror.
And justice for all! Wierzysz w to?

Bo ja nie bardzo.

Po co byla ta wojna Pain vs Doom~ , i teraz jeszce dolaczenie do bringers ..... Pain zabilo czlonka DB. Rozpoczela sie bitwa, w ktorej Pain dostalo pomoc od naszych sojusznikow - Triady.

A teraz zgadnij, dlaczego przylaczylismy sie do Bringers. Masz trzy szanse -.-
Jutro postaram sie zamiescic nowy filmik z dzisiejszej bitwy xD
Fusion(Triad+Pain) vs Indepedente (Doom Brigade+Bringers)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>
Hail Triad/Fusion.......... Przypominam, ze mowi to nawrocony czlonek Kompainmentu. No coz... fajnie sie z Toba siedzialo na dlach, a przeciez nie wszyscy musza uznawac zasade, ze lepiej umrzec w walce, niz zyc na kolanach.

Rhy~
24-06-2005, 21:42
A jednak. Coz, wplywy realnego swiata po raz kolejny zniszczyly sojusze. Zauwaz, ze mialem racje przez kilkanascie dni ;P

/me zwraca honor.

And justice for all! Wierzysz w to?

Bo ja nie bardzo.

Pain zabilo czlonka DB. Rozpoczela sie bitwa, w ktorej Pain dostalo pomoc od naszych sojusznikow - Triady.

Przypominam, ze mowi to nawrocony czlonek Kompainmentu. No coz... fajnie sie z Toba siedzialo na dlach, a przeciez nie wszyscy musza uznawac zasade, ze lepiej umrzec w walce, niz zyc na kolanach.

-----------------------------------

No mi sie fajnie siedzialo na DLach :p ale tobie chyba nie bo na last DLu padles :( .Kompaniet to przeszlosc -.-

patrikozzz
24-06-2005, 22:20
Kompaniet to przeszlosc -.-

Tak, przeszlosc. Taka sama przeszloscia, jest czas, kiedy darzylem Ciebie Rhyriel szacunkiem i respektem. Do rzadzenia na serverze jest wiele mozliwych drog... Na przyklad Naviator czy Aless Camero wybrali droge wojny, lojalnosci i poswiecenia... Gdyby wszyscy w Kompaniet/Changes/Bringers/Inde~ byli tacy jak Ty, cala Iridia bylaby na kolanach... Ty wybrales droge zdrady i tchorzostwa... Na przyklad Catta Silver czy Arzos PZ-Campuja, ale przyjdzie czas, ze Triad zdradzi nie tylko DB ale tez Pain... Wszyscy sie polacza i zmiazdza Triad (Fusion)... Del'Toro nie jest niepokonywalne. Byly Isara, Danubia i na razie wszystko zapowiada, ze trzecia bedzie Iridia. Na forum.tibia.com, ezekiel armanio napisal, ze byle DB zamierza opanowac server, lecz nie w stylu Triad, stylu zdrady. Ezekiel mial duzo racji, jesli ich wrogami nie beda tacy jak Rhyriel, ktorzy placa i graja to im wiecej osob zdradza tym wiecej osob dolaczy do Bringers i nadejdzie czas ze DT przegraja... Oczywiscie inna sprawa jest czy to nadejdzie za miesiac, rok czy 15 lat, ale moim zdaniem przy obecnej polityce Triadu/Fusion jest to nieuniknione.

Czy dla Iridii to dobrze?
W Triad, jak w prawie kazdej gildii sa ludzie dobrzy i zli. Troche zal by bylo stracic Juranda, Naviatora, Sekulado czy Tiraina ;)

Maxxonek
24-06-2005, 22:35
Tak, przeszlosc. Taka sama przeszloscia, jest czas, kiedy darzylem Ciebie Rhyriel szacunkiem i respektem. Do rzadzenia na serverze jest wiele mozliwych drog... Na przyklad Naviator czy Aless Camero wybrali droge wojny, lojalnosci i poswiecenia... Gdyby wszyscy w Kompaniet/Changes/Bringers/Inde~ byli tacy jak Ty, cala Iridia bylaby na kolanach... Ty wybrales droge zdrady i tchorzostwa... Na przyklad Catta Silver czy Arzos PZ-Campuja, ale przyjdzie czas, ze Triad zdradzi nie tylko DB ale tez Pain... Wszyscy sie polacza i zmiazdza Triad (Fusion)... Del'Toro nie jest niepokonywalne. Byly Isara, Danubia i na razie wszystko zapowiada, ze trzecia bedzie Iridia. Na forum.tibia.com, ezekiel armanio napisal, ze byle DB zamierza opanowac server, lecz nie w stylu Triad, stylu zdrady. Ezekiel mial duzo racji, jesli ich wrogami nie beda tacy jak Rhyriel, ktorzy placa i graja to im wiecej osob zdradza tym wiecej osob dolaczy do Bringers i nadejdzie czas ze DT przegraja... Oczywiscie inna sprawa jest czy to nadejdzie za miesiac, rok czy 15 lat, ale moim zdaniem przy obecnej polityce Triadu/Fusion jest to nieuniknione.

Czy dla Iridii to dobrze?
W Triad, jak w prawie kazdej gildii sa ludzie dobrzy i zli. Troche zal by bylo stracic Juranda, Naviatora, Sekulado czy Tiraina ;)

Sad but true =/ Szkoda ze juz nie pomoge chlopakom, ale nie mam czym..Do zobaczenie na nowym serwerze ;]

Raul
24-06-2005, 22:40
Na przyklad Catta Silver czy Arzos PZ-Campuja, ale przyjdzie czas, ze Triad zdradzi nie tylko DB ale tez Pain... Wszyscy sie polacza i zmiazdza Triad (Fusion)... Del'Toro nie jest niepokonywalne.
Z tym byłoby akurat trudno, gdyż Triady cały czas grają, expią i trenują na tym servie, a ich przeciwnicy, jakby to powiedzieć, już dawno olali ten server. Raz na miesiąc będzie jakieś pospolite ruszenie bo się okaże, że Triad znów kogoś zdradziło. Powalczą kilka dni i znów się skończy, a Triady dalej będą grać, expić i trenić i znów odskakiwać przeciwnikom. Za każdym razem szanse są coraz mniejsze, ponieważ Triady są coraz sileniejsze. Więc z takim podejściem porażka Triad raczej się nie zapowiada.

Hammpion
24-06-2005, 22:46
Patrikozzz!!! GTZ dla ciebie. wreszcie znalazl sie ktos madry ;].....szkoda ze DB rozszyfrowalo Triad tak pozno...i ze pochlonelo to tyle ofiar.....lepiej pozno niz wcaje jeszcze raz gtz dla Patrikozzz'a

Rhyriel wstydzilbys sie wogle wypowiadac....qrwa zdradzic przyjaciol po tylko dniach wspolnego grania N/C!!

Mefontic
24-06-2005, 22:54
chcial bym przypomniec ze w Triadzie/Fusion niema juz DT wiec DT juz tutaj niepanuje...

Rhy~
24-06-2005, 22:58
Patrikozzz!!! GTZ dla ciebie. wreszcie znalazl sie ktos madry ;].....szkoda ze DB rozszyfrowalo Triad tak pozno...i ze pochlonelo to tyle ofiar.....lepiej pozno niz wcaje jeszcze raz gtz dla Patrikozzz'a

Rhyriel wstydzilbys sie wogle wypowiadac....qrwa zdradzic przyjaciol po tylko dniach wspolnego grania N/C!!
----------------------

buhahah smieszny jestes , mogl bys wskazac chociarz jednego mojego przyjaciela ktorego zdradzilem??lol .Ja wiem ze nikogo nie zdradzilem,aha i ktoto lizal dupe do Triad..... Wydaje mi sie ze to wy "DB" hahaha

Maxxonek
24-06-2005, 23:02
----------------------

buhahah smieszny jestes , mogl bys wskazac chociarz jednego mojego przyjaciela ktorego zdradzilem??lol .Ja wiem ze nikogo nie zdradzilem,aha i ktoto lizal dupe do Triad..... Wydaje mi sie ze to wy "DB" hahaha

Kto lizal ten lizal .. Nie byles w wojnie. Wystarczyl jeden post na forum tibia.com o Tobie, ze jestes nie lojalny i juz Rhyriel in Fusion. Hammpion chyba troche przesadzil z przyjaciolmi, ale zdradziles (nie tylko Ty zreszta) nie jednego teoretycznego, jak sie okazuje, sprzymierzenca.

patrikozzz
24-06-2005, 23:03
----------------------

OMFG. Przyjaciele? Nie zdradziles przyjaciela, zdradziles gildie. Powiedz mi ****A po co walczyles dla Kompa~. Tak for fun zeby PvP potrenic czy miales jakies argumenty? OK, zalozmy ze uznales ze Triad to PA i moge to zrozumiec, ale potem do nich dolaczasz :S I tak Cie teraz nikt nie bedzie szanowal bo po co komus zdrajca? ;)

Rankor
25-06-2005, 20:15

Rhriel zrobil to co uwazal za sluszne. Nikt z Db nie bedzie po nim plakal

Kogo zdradziles? Byc moze to bylo chwilowe poki ta osoba byla w Independents... Ruten da'Roc.

Matibu
26-06-2005, 10:26
-----------------------------------

No mi sie fajnie siedzialo na DLach :p ale tobie chyba nie bo na last DLu padles :( .Kompaniet to przeszlosc -.-

Rhyriel, dea Culpea dea Culpea dea Maxima Clupea. Parę razy powiedziałeś coś w rodzaju. "Niech sobie kolesie mówią co chcą liczy się twoje zdanie" i cóż, tak zdradziłeś mnie =D Nie tak jak Makefrajer ale tak ostro.

Jedyna osoba która zasługuje na hailing to Malavon D~ 5 z naszych 6 fragów zawdzieczamy jemu =D.

Walczylismy 15 osób od nas na 40 osób od nich. Zdradzeni i tak nie mielismy zamiaru grac na tym serwerze. Walka toczyła się o honor, i tą walkę wygraliśmy.

Ez~

Rhy~
26-06-2005, 13:20
Rhyriel, dea Culpea dea Culpea dea Maxima Clupea. Parę razy powiedziałeś coś w rodzaju. "Niech sobie kolesie mówią co chcą liczy się twoje zdanie" i cóż, tak zdradziłeś mnie =D Nie tak jak Makefrajer ale tak ostro.

Jedyna osoba która zasługuje na hailing to Malavon D~ 5 z naszych 6 fragów zawdzieczamy jemu =D.

Walczylismy 15 osób od nas na 40 osób od nich. Zdradzeni i tak nie mielismy zamiaru grac na tym serwerze. Walka toczyła się o honor, i tą walkę wygraliśmy.

Ez~
--------------------------------------------------------
Ale wy bez sensu *******icie dzieci wy chyba macie po 12-14 lat -.-

A co do Ezekiela Armenczyka FUCK YOU :D

Adolphus Elbragol
26-06-2005, 13:36
Raz - to, ze nie zawsze rozumiesz, co sie do ciebie mowi, Rhyrielu, nie upowaznia cie do pisania w ten sposob.
Dwa - to, ze masz w dupie takie wartosci, jak lojalnosc i honor tez cie do tego nie upowaznia.
Trzy - tego typu.. hmm... "krytyka" swiadczy o tobie. Jak? Zapytaj osob trzecich.
Cztery - milej gry i zdobywania "przyjaciol" i protektorow wsrod Triad zycze. Bo, jak widac, tylko na to cie stac.

Rhy~
26-06-2005, 14:00
Raz - to, ze nie zawsze rozumiesz, co sie do ciebie mowi, Rhyrielu, nie upowaznia cie do pisania w ten sposob.
Dwa - to, ze masz w dupie takie wartosci, jak lojalnosc i honor tez cie do tego nie upowaznia.
Trzy - tego typu.. hmm... "krytyka" swiadczy o tobie. Jak? Zapytaj osob trzecich.
Cztery - milej gry i zdobywania "przyjaciol" i protektorow wsrod Triad zycze. Bo, jak widac, tylko na to cie stac.

-------------------------
Kolejny debilowaty dzieciak........

Adolphus Elbragol
26-06-2005, 14:09
Owned.

A teraz powiedz, dlaczego jestem "kolejnym debilowatym dzieciakiem"? Bo przylaczam sie do przegranej sprawy? Bo jestem lojalny wobec przyjaciol? Bo cenie ich bardziej, niz spokojna gre na Iridii? A moze dlatego, ze mam racje?

Btw. czy za tego typu "insulty" nie sa przypadkiem przewidziane punkty ostrzezenia?

Maxxonek
26-06-2005, 15:48
Adolphus..najwyrazniej Rhyriel wychodzi z zalozenia ze jesli ktos jest od niego mlodszy o rok - dwa lata to jest dzieckiem i nie ma prawa glosu. Starszyzna ma zawsze racje! Az mi szkoda takiego chlopaka..A co do wypowiedzi Eze - masz racje - te walke wygralismy! Szkoda ze juz nie ma czym walczyc, bo to wyglada jakbysmy sie poddali po pierwszej bitwie, ale niech sobie wyglada..wazne, ze my wiemy swoje. HAIL!

Rarisu|Klim
26-06-2005, 15:51
-------------------------
Kolejny debilowaty dzieciak........

Masz jakies kompleksy?
Zachowujesz sie jak 10 letni dzieciak =(

Rhy~
26-06-2005, 23:44
Masz jakies kompleksy?
Zachowujesz sie jak 10 letni dzieciak =(

---------------------------

Nooby macie szczescie ze juz tam niegracie bo bym was wszystkich powybijal jak muchy :D. nareszcie Iridia sie troche oczysci od takich ludzi jak wy.....

Rondelman
26-06-2005, 23:51

1.Bo zupa byla za slona?
2.Bo wam sie nudzilo?
3.Bo lubicie marnowac chary-.-??

Rondelman
26-06-2005, 23:57
---------------------------

Nooby macie szczescie ze juz tam niegracie bo bym was wszystkich powybijal jak muchy :D. nareszcie Iridia sie troche oczysci od takich ludzi jak wy.....

Ty niewiele mozesz:P

Pozatym to jest tylko gra a wy sie od h*ji wyzywacie N/C
To ze ktos jest po drugiej stronie nieznaczy ze jest h*jem

Adolphus Elbragol
27-06-2005, 00:05
@Rondelman: Zgaaadles! Odpowiedzi 3 i 4 sa prawidlowe. Lubimy marnowac chary i zostalismy zdradzeni przez Triad. A teraz wygrales ciasteczko z orginaaalnych smoczych wypiekow DB. ;)

Nooby macie szczescie ze juz tam niegracie bo bym was wszystkich powybijal jak muchy .Mala retrospekcja, cofnijmy sie o powiedzmy... Tydzien. Powspominaj tamte czasy i powiedz, czy gdyby sytuacja sie nie odwrocila, ciagle mialbys na to ochote (nie mowie nawet o szansach - 1x ~80 rp vs gildia - pasc bys nie padl, bo bysmy cie nie dogonili, ale wybic, "jak muchy" to by ci bylo z deczka ciezko. No i nie wliczajac mozliwosci wlaczenia sie naszych starych, a twoich nowych przyjaciol, ktorzy zawsze chetnie poabusuja jakiegos high lvla jesli tylko da sie im powod).

nareszcie Iridia sie troche oczysci od takich ludzi jak wy..... Cofnijmy sie po raz kolejny o tydzien. Pamietasz gre w smocza pilke z "takimi ludzmi"? A pamietasz, jak prosiles Ezekiela, zeby wstawil sie za Lolo Dziewica (z***any nick, btw) u twoich aktualnych, nowych przyjaciol? A to pokazywanie dsm'a?

Coz, dobrze wiedziec, co mimo wszystko o nas myslisz. Szkoda, ze tak, jak w przypadku sojuszu z Triad, o prawdzie dowiadujemy sie tak pozno.

Maxxonek
27-06-2005, 09:03
Hmm..czekalem na tego posta Rhyriela od wczoraj i myslalem tylko czy napisze cos madrego. Jak widac nie bardzo. Tibia sie chlopakowi udzielila =/. No coz nie kazdy moze byc dobry w tym i w tym. Anyway powodzenia na Iridi.

tomo
27-06-2005, 14:34
13:43 You lose 159 hitpoints due to an attack by Rhyriel.

Then I said that I'm selling guardian halberd.

13:45 Rhyriel: offer
13:45 Erruthionn Armanio: for u?
13:45 Erruthionn Armanio: 80k
13:46 Rhyriel: giave g-hally for freedom
13:46 Erruthionn Armanio: HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
13:46 Erruthionn Armanio: AHHAHAHAHAHAHAHA
13:46 Erruthionn Armanio: Kiss my lil'. Thadere said that my freedom is 20k. Search lame somewhere else.
13:46 Rhyriel: all Armanio's hunted 4ever
13:47 Erruthionn Armanio: We ain't playin' here. Rhyriel... U're such funny. Get a life man. I dunno how idiot can u be more. Stfu babe
13:47 Rhyriel: ******* sie
13:48 Erruthionn Armanio: Haha, dunno what to say, so u're insulting? Ye, I can talk in polish to u, but then iridian community will not understand it.. U guys are funny, haha.
13:50 Erruthionn Armanio: say some insults more. U do not deserve to die.. U are too funny, toooo funny. I will not pay, u can frag me as much as u want, ain't playin' tibia. Will u suck, orinsulting all the time?
13:50 Erruthionn Armanio: Say ******* sie, show everybody how pathetic are u.

Z forum tibia.com. Skopiowalem to rowniez tutaj, by wszyscy mogli zobaczyc "how clever Rhyriel is".

btw. Czy ktos z db pisze w stylu 10 latka? z tego co widze, jedyna osoba ktora tu tak pisze jestes TY, panie Rhyrielu. Jezeli ty masz 17 lat, to chyba w skali ktora jest podana w ksiazeczce zdrowia mojego psa.

gwoli scislosci, w miejscu gwiazek bylo Pie^ rdol sie

Krol Macius I
27-06-2005, 16:27
Fajna wojenka,szkoda ze przegraliscie ja :o

Maxxonek
27-06-2005, 16:51
13:43 You lose 159 hitpoints due to an attack by Rhyriel.

Then I said that I'm selling guardian halberd.

13:45 Rhyriel: offer
13:45 Erruthionn Armanio: for u?
13:45 Erruthionn Armanio: 80k
13:46 Rhyriel: giave g-hally for freedom
13:46 Erruthionn Armanio: HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
13:46 Erruthionn Armanio: AHHAHAHAHAHAHAHA
13:46 Erruthionn Armanio: Kiss my lil'. Thadere said that my freedom is 20k. Search lame somewhere else.
13:46 Rhyriel: all Armanio's hunted 4ever
13:47 Erruthionn Armanio: We ain't playin' here. Rhyriel... U're such funny. Get a life man. I dunno how idiot can u be more. Stfu babe
13:47 Rhyriel: ******* sie
13:48 Erruthionn Armanio: Haha, dunno what to say, so u're insulting? Ye, I can talk in polish to u, but then iridian community will not understand it.. U guys are funny, haha.
13:50 Erruthionn Armanio: say some insults more. U do not deserve to die.. U are too funny, toooo funny. I will not pay, u can frag me as much as u want, ain't playin' tibia. Will u suck, orinsulting all the time?
13:50 Erruthionn Armanio: Say ******* sie, show everybody how pathetic are u.

Z forum tibia.com. Skopiowalem to rowniez tutaj, by wszyscy mogli zobaczyc "how clever Rhyriel is".

btw. Czy ktos z db pisze w stylu 10 latka? z tego co widze, jedyna osoba ktora tu tak pisze jestes TY, panie Rhyrielu. Jezeli ty masz 17 lat, to chyba w skali ktora jest podana w ksiazeczce zdrowia mojego psa.

gwoli scislosci, w miejscu gwiazek bylo Pie^ rdol sie

Alez Tomku, madrosc naszego "kolegi" mozna juz zobaczyc kilka postow wczesniej..Nie wie co napisac madrego to porownuje nas do dzieci przy tym nic nie wnoszac do rozmowy. Proponuje zamknac juz ten temat, bo troche zboaczylismy z tematu.

Matibu
27-06-2005, 20:10
Rhyriel =D

Jak miło zobaczyć tak niski upadek. Czuję się niemal jak anioł patrząć na to jak nisko jesteś ty :g: (wcale nie jestem egocnetryczny :p)

@Gimli
<wysypuje pinezki na ziemie> Teraz sobie Roflaj ile chcesz

Ez~

Mituso
17-07-2005, 14:15
Hehe Rhyriel Jestem z Toba Też z Chęcia bym ich powybijał gdyby grali na irdii
Ale Jesli Jesteście Młodsi i nie umiecie rozsądnie pisac

To wiecie co ?

Lepiej Nie piszcie bo to może wam tylko zaszkodzic

Julek4
17-07-2005, 15:46
Filmik naprawde super podobal mi sie :)