Pokaż pełną wersje : pytanie o gre terraworld
Więc tak... mianowice ile tam jest potworuw,bo na stronie wyczytalem tylko 4 :/
i moze ktos mi jeszcze powie czemu mail mi odnich nie prszychodzi czekalem calą noc na niego bo gra może być fajna ;]
Polny Lowca
21-03-2005, 14:47
załóż se konto na interi a jeśli tam masz to wylacz anty-spam bo na wp przez teen walony anti-spam nic nie dochodzi :\
niech se kurde założy na Republice (onet) ... tam jest chyba najlepiej (narazie 100/100 doszło mi maili).
Pozatym INTERIA SUX.
A po 3 ... nie pamiętam co to za gra... zara oblukam i zedytuje...
po 4 więcej potworów, to tylko wycinka.
EDIT:
po screenach wygląda znacznie gorzej od tibii (tibia = shit ... więc ... ).
^^ to se zagraj a nie oceniasz po ssach -.-'' gra nie ma takiej grywalnosci jak tibia ale i tak jest dobra :)
gra jest dosyc nudna i ma duzo gorsza grywalnosc od tibii...:/ nie ma co grac...;/
@topic: 4potworki sa na n00b island (cos takiego jak u nas rookgaard...)
Potworów jest sporo, dobrym tego przykładem jest patrzenie się od jakich potworów giną ludzie. W całej grze nie podoba mi się dziwny system resp'a potworów np. jest miejsce gdzie ciągle są 4 orci, jak je zabijesz wystarczy, że wyjdziesz poza ekran i znowu wejdziesz, a one będa od nowa. Zdarza się tam, że ktoś bije się z powietrzem bo tylko on widzi orci które bije. Takich miejsc jest napewno dużo więcej bo sam niektóre odkryłem.
Ps: uważaj co piszesz na głownym chacie, bo baaardzo łatwo trafić za to do "więzienia". Ja musiałem gadać z GM żeby mnie uwolnił.
Hmm...Osobiście ta gra mi się podoba ;) Zawsze dobra na wolną chwilę. Aczkolwiek na dłuższą metę się nudzi ^^"
hehe ja mam juz 40 hp jeszcze 10 i na maina ;];]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.