Pokaż pełną wersje : Tu juz jutro!!
Jutro jest swieto kazdego ucznia :] PIERWSZY DZIEN WIOSNY prosze panstwa!! Idz topic babe nad rzeke i wypad ze szkoly:P
Jesli macie jakies ciekawe propozycje spedzenia czasu w dzien wagarowicza poza szkola to napiszcie:)
ja pewnie albo pojde z kumplami do kafejki, albo do kina :P
U mnie w budzie są 3 okresy, i jutro mam zakonczenie drugiego :) ide na 1h do budy a potem chata!!! plx
A ja nie moge jutro uciec bo baba robi klasówe z fizy a by mi nie odpuścila. To ja se przekładam dzień wagarowicza na środe
ja ide z kolegom i kolezankami cos wypic :S a idziemy na glinianki.... i nie mam pojecia co to jest ^^
Knight Simon Dark lord
20-03-2005, 09:03
ja musze siedziedzieć w szkole bo mam tyle nieobecności że grożą mi wywaleniem ze szkoły ale zawsze w dzień wagarowicza mamy w szkole jkiaś festyn lub coś i praktycznie lekcji niema
p.s i tak jakoś zdymię w końcu to dzień wagarów :)
"oj młodzieży, młodzieży" (jak to mowi moja babka od marketingu)
jak możecie uciekać z lekcji!!..ja osobiscie chyba zostane w szkole, bo jestem w kolejce do skreślenia z listy uczniów.
My idziemy topic Marzene, nasza wonza ;)
My idziemy topic Marzene, nasza wonza ;)
ahahahha..rozsmieszyles mnie :D:D
Pexazowe
20-03-2005, 09:50
ja nie musze uciekac z lekcjii bo mamy przerwe wielkanocną i rekolekcje ;p
a ja zostane w szkole... może się cczegoś naucze? -.^
po lekcjach ide nad kanał i będe wqrwiał pijaków
Krzesław
20-03-2005, 10:27
a mu mamy jakie ***ananane swieo wiosny i biore udzial w przedstawieniu :(
ale pojde na to bo nie chce takiej jednej laski zawieść :p
Imprezowy Chłoptaś
20-03-2005, 10:39
My mamy jakis dzien wiosny i koncert wiosenny a ten kto ucieknie to zachowanie dostanie zle czy cos. Musisz miec miec od lekarza kartke ze byles chory np... :D
TheNatoorat
20-03-2005, 10:53
A ja mam swoje piękne rekolekcje (na godzinkę 7:50 pod szkołą...). To trochę lepiej niż jakbym miał normalne lekcje - przychodzę o 7:10 a wracam do domciu o 17:30.
Ja nie ide jutro do szkoly.. bo.. mam SPOWIEDZ w kosciele.. -.-
sknerus22
20-03-2005, 11:12
U nas beda zwiekszone patrole policji i beda zgarniac wgarowiczy :(
Siergiey
20-03-2005, 11:16
@up
lol no to macie fajnie ;]
A ja ide do szkoly, tylko 4 lekcje i ma byc ponoc luuuz, ale jak to wszystko sie ulozy to jeszcze zobaczymy ;]
Ja miałem do kumpla do domu, bo ma być jakaś impreza, ale już sam nie wiem cz iść :/. No i oczywiście po cały mieście bedzie jeździć policja ;)
ja zostaje w szkole, z powodow, ktorymi chwalic sie nie wypada... i tak mamy miec tylko 2 lekcje a potem jakies zajecia w terenie (chgw o co chodzi, ale ponoc w szkolach srednich fajne rzeczy wymyslaja), wiec jakos to przezyje. I tak jeszcze 3 dni i tydzien wolnego, wiec te kilka lekcji w ta czy w tamta roznicy mi nie zrobi, a opinie u nauczyciela popsuc sobie mozna bardzo latwo przez takie gowniarskie wyglupy...
Shanhaevel
20-03-2005, 13:53
Ja mam wycieczkę do EyeMaxu na jakiś dokument o motylach... A co tam. Każdy pretekst jest dobry, by nie mieć lekcji i napchać się popcornem! :D
she_devil
20-03-2005, 13:59
a ja jestem chora i przeleze ten dzienw lozeczku. Moje psie szczescie
Dj Nekro
20-03-2005, 14:01
Ja jutro ide do szkoły :D
Bo mam 6 lekcji ale wycjodze tak jagby po 7, bo mam na 8:15.
A nie ide jutro na wagary bo po jutrze mam wywiadówke ;(
Berburio
20-03-2005, 21:18
ja musze iść z dwóch powodów:D
1 bo obniża sprawowanie...
2 bo policja jeździ..
3 bo i tak będzie loozik;)....
bo mam jutro 2 wf-y loozik... potem matme;( (pyta na ocene;() a potem polaka...nah... a potem basen;) więc to przeżyje jakoś :D lol
mi sie zapowiada boski dzien wagarowicza.... :P
PO- sprawdzian
Chemia- sprawdzian
Matma-sprawdzian
Polski- bede pytany <jak ja kocham byc ostatnim z calej klasy bez zadnej oceny z polskiego.... :P >
fiza- zalegly sprawdzian
i jeszcze 3 inne nudne lekcje... w tym WDŻ na pierwszej... i pierdzielenie katechetki jaka to wiara jest potrzebna w rozpoczaciu wspolzycia :P
a w szkole oficalny 'dzien wiosny' mamy w srode... ale ide bo zawsze niezle jazdy sa :P
Charlotte Makantana
20-03-2005, 21:52
Ja chyba po prostu zostanę w domu... Ostatnio jakoś źle się czuję... W piątek nie poszedłęm bo coś mi się z głową działo...
A mialo byc tak pieknie...Wszystko zalatwione, mielismy robic flash moba. Od tygodnia to organizowalismy...40 osob przyjdzie okolo..a ja...OCZYWISCIE ZACHOROWALEM! Wspaniale, po prostu...:(
Gonzo von Krenzel
21-03-2005, 07:05
E,... My do kina idziemy... Nie ma po co uciekać :|.
Uncle Warrior
21-03-2005, 07:23
Nie prawda bo to już dzisiaj ;d Ja nigdzie nie ide bo mam klasówe z matmy... eh...
Ma$ter MatiK
21-03-2005, 07:31
Ja mam najlepiej:)
Do skoly na 10.40,3 luzne lekcje oraz 2 godziny jakiegos przedstawienia+karaoke...
A na wagary nie oplaca sie isc takze dlatego ze od 2 lat mam 100% frekwencje i nie chce jej popsuc
Ja pójde do szkoły... zaraz zaczne sie pakowac :p Zwiewac sie nie oplaca bo mamy 4 lekcje :] w-f, matme (jak zwykle sie faceta pownerwia;)) godzine wychowawczo i anglika (bedzie loozik bo fajna facetka jest). Po lekcjach to pewnie gdzies z chlopakiem pojde... on zwiewa bo ma dzis odpytywanie z przyry :p poszedł do kina bo tam ciemno i policja nie przyłapie :]
Evil Maul
21-03-2005, 12:28
Yoyoyoyo ludziska dzsiaj jest dzien wagarowicza
wiec pisze teraz posta co sie dzialo i bedzie jeszcze dziac !!! B) No wiec najpierw pojechalismy do aushana po paczki i po pizze tera siedze w kafie i gram w................ TIBIE :D :D :D :D :D Pozniej mamy isc nad wisle jarac sprzet i troszeczke alku :p :p :] :] :] Pewnie obudze sie jutro u Zwira na chacie POZDRO ZWIRO !!!! ANIU KOCHAM CIE !!!! SORRY ZE DZISIAJ NIE MOGE PRZYJSC DO CIEBIE !!! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Nisogaf
Aldora
Lv:50
elite knight
skills : 79/76
WIELKE YO !!!!
lagrandeziom
21-03-2005, 13:27
a ja podobnie jak She Devil jestem chory :/ mialem grac na turnieju ksozykowki w szkole 3 na 3 ale dupa :/ siedze sobie smarkam i gram w Tibie i czytam i sie smieje co wy robicie :D czasami naprawde polewam z textow typu :
bede w****ial zuli pod kanalem
Pozdro
Imprezowy Chłoptaś
21-03-2005, 13:56
Yo yo,mial;em w budzie dzien wiosny ladne dupy omg, nic tylko....A potem zwialem z angola, 1 osoba zostala ahahaha. Żal
@Eviul mal
Czy ty nie jestes przypadkiem z bydzi? bo mi sie zdaje ze mieszkasz tam gdzie ja!
Cor Tibiarz
21-03-2005, 14:25
Ja tam wole isc do szkoly na matme itp... ale matme szczegolnie uwielbiam :]
A ja miałem wała. Rekolekscje mam 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.