PDA

Pokaż pełną wersje : Stal w Tibii

Azazel Rypin
20-03-2005, 11:13
Czy w Tibii można w jakiś sposób otrzymać/znaleźć/uzyskać stal? Jeśli tak to jakie rodzaje i gdzie (jeśli można o to pytać :P ) ?

Pzdr

M@NieK
20-03-2005, 11:17
Hmm.. mi nic o tym nie wiadomo.. ale moze i jest?

namlessone
20-03-2005, 11:23
W różnych miejscach respawnią się przedmioty powszechnie uważane za śmieci, czyli piece of iron'y (czyli kawałki stali). Kiedyś był nawet podobno quest z piece of iron'ami ale już go nie ma.

Azazel Rypin
20-03-2005, 11:52
Tak, był kiedyś quest z kawałkami stali (to chyba nie będzie quest spoiling), ale został usunięty z tego powodu, iż był za prosty. Trzeba było zanieść kawałki stali do spoconego cyklopa, ale to już nieaktualne. Mam pewną koncepcję co do wykorzystania różnych rodzaji stali ale nie mogę tego zamieścić gdyż byłoby to coś na rodzaj quest spoilingu. Osobom które udzielą mi informacji o stali i uda mi się mój pomysł pomyślnie zrealizować udzielę prywatnie (mail, gadu-gadu) mniejszych lub większych ( :P ) wskazówek.

piece of iron'y (czyli kawałki stali)

Nie myl stali z żelazem. Piece of iron to kawałek żelaza a nie stali a przynajmniej w Tibii są to zupełnie różne rzeczy. Z tibijskich stali żelazo interesuje mnie najmniej, ale informacje o nim również mogą się przydać.

hackrex
18-08-2005, 14:06
W różnych miejscach respawnią się przedmioty powszechnie uważane za śmieci, czyli piece of iron'y (czyli kawałki stali). Kiedyś był nawet podobno quest z piece of iron'ami ale już go nie ma.

A co można zrobić z piece of iron? bo mam i nie wiem co z tym zrobic

szeFo
18-08-2005, 14:53
Czy w Tibii można w jakiś sposób otrzymać/znaleźć/uzyskać stal? Jeśli tak to jakie rodzaje i gdzie (jeśli można o to pytać :P ) ?

Pzdr

Wiem do czego zmierzasz - ten quest jest juz nieaktywny.

Mentos
18-08-2005, 15:17
Piece of iron to kawałek żelaza, nie stali... satl jest stopem metali (mieszaniną maetali)

tymon samuraj
20-08-2005, 03:13
quest jest aktywny
lepiej pogadajcie z tutorami a potem gadajcie bo jest zamieszanie
quest jest czynny ale an cos innego niz orion

Kuan Ju
20-08-2005, 19:39
Nie myl stali z żelazem. Piece of iron to kawałek żelaza a nie stali a przynajmniej w Tibii są to zupełnie różne rzeczy. Z tibijskich stali żelazo interesuje mnie najmniej, ale informacje o nim również mogą się przydać.
Hmm, troche namieszales, bo stal to zelazo z dodatkiem wegla, i nie tylko w Tibii sa to rozne rzeczy. Powinienes napisac, ze z tibijskich metali najmniej interesuje cie zelazo.

Premm
22-08-2005, 00:56
Czy mi sie wydaje czy ten temat przerodzil sie na cos w styu questu??
Koles sie wyraznie pytal czy mozna uzyskac stal.
re: Hmm... poszukaj raczej w jakis smieciach:P

Opuszczony
22-08-2005, 16:55
Uzyskać można ale niestety quest nieaktywny/nieodkryty ;)

Angel of Death
23-08-2005, 17:47
quest jest aktywny
lepiej pogadajcie z tutorami a potem gadajcie bo jest zamieszanie
quest jest czynny ale an cos innego niz orion

Omg Tymon tylko nie Ty -.- takich głupot ześ o bazylu naopowiadał że szkoda gadać, a teraz tutaj zaczynasz ...?
Quest ze spoconym cyklopem jest nieaktywny. Co z tego ze pytałes tutora, każdy głąb może zostać tutorem.

Tibi
24-08-2005, 16:47
hey ludzie wiem jak morzna wstawiac rurzne rzeczy w nasze postaci lvlele,skile,i item jesli chcecie miec to co ja porafie zrobic to piscie na muj emaill([email protected]) naprawde nie kituje chakuje wam konto a puzniej je wam odsylam.jednak do tego sa mi potrzebne wasze numery i wasze paswoRDY ORAZ E MAILL!! piscie je!!

KulKa
24-08-2005, 17:30
hey ludzie wiem jak morzna wstawiac rurzne rzeczy w nasze postaci lvlele,skile,i item jesli chcecie miec to co ja porafie zrobic to piscie na muj emaill([email protected]) naprawde nie kituje chakuje wam konto a puzniej je wam odsylam.jednak do tego sa mi potrzebne wasze numery i wasze paswoRDY ORAZ E MAILL!! piscie je!!
Po 1: Eee masz w domu slownik? Jak nie masz to kup sobie bo jest ci potrzebny
Po 2: Ty naprawde myslisz ze ktos ci wysle passy?..

Dragu
24-08-2005, 17:32
@2xup
@2x UP RURZNE- BUHAHAHA czlowiek na oczy slownika niewidzial

Hmmmmmmmmmm czyzby kawal ktory ja ocenie na kompletna glupote a jak jakis newbie nieskapnie sie i naprawde wysle passy pomysl lolq

tymon samuraj
24-08-2005, 18:25
Omg Tymon tylko nie Ty -.- takich głupot ześ o bazylu naopowiadał że szkoda gadać, a teraz tutaj zaczynasz ...?

ad.
jakich głupot?napisałem tylko że nikt nie wie jak do niego dojść,jest w kopalniach kazzordon,na najniższym poziomie - 9.do tego napisałem że obok niego znajduje się skrzynka (box) <<potwierdzili to inni gracze.jesli zagadamy do niego natemat box to nam odpowie iz niepowinnismy jej otwierac,bo ;;mozemy zniszczyc wszystko co on stwożył.;;to tez potwierdzili inni gracze
żadne głupoty tylko sama pawda
a nie glupoty wyssane z palca typu ,,nieaktywny quest'' bo nieaktywne questy są usuwane zresztą do zeszłego tygodnia bylo uwazane ze q na rooku typu spike sword był nieaktywny.Dsl tez ktos mial i krązy po necie filmk z tym jak on konczy z grą i wzuca je do wody.

Quest ze spoconym cyklopem jest nieaktywny. Co z tego ze pytałes tutora, każdy głąb może zostać tutorem.
ciekawe tylko ze ten gląb musi zrobic test na tutora,mieć pacca (żaden nikt ;]
nie kupuje pacca jak zaczyna z tibią)
i dotego podpisac elektronicznie ze nigdy nie zada quest spolingu ani nie napisze zeczy nierealnych typu:
takiego questa nie ma
Czy cipsoft napisał kiedyś że usuwa questy?zostawia pozostałości po nich żeby wkużać graczy?
naprawde wieżysz w te głupoty powymyślane przez noobów
teraz ja ci powiem
tylko nie ty (*)/\(*)
-----