Pokaż pełną wersje : pomóżcie mi bo sam nie wiem!?!?!?
pihorinio
17-02-2004, 18:46
A jak masz np. fireball to rycek może jej urzywać???
Bo tam pisze że można użuwac od 2mlvl już nie wiem???
jak tak to odpiszcie szybko YO!!! :D
LINKIN PARK IS THE BEST!!! 8)
Rycerz może używać RUNU fireball ale nie może sam go stworzyć. Żeby użyć potrzbuje 2 mlvl.
A run fireball tworzy sorcerer /druid .
Chyba o to ci chodziło....
re spiegol : nie dodałeś nieczego nowego do tematu piszac swój post... napsiałes dokladnie to co poprzednicy :O ech......
Na tibia.pl w tej tabeli o czarach są dwi kolumny bodjaże :
-mg lvl potrzebny do stworzenia
-mg lvl -II- do użycia
Czyli jeżeli w pierwszej kolumnie (stworzenie) jest 15 a w drugiej (uzycie) jest 4 to znaczy, że runy mozna tworzyć od 15, a używać ich może każdy od mg lvl'u 2.
. ..::: Koniec transmisji :::...
Jeśli ten knight ma mlvl 2 to oczywiście, że może go używać. Bo jak bierzesz look na runke to zawsze jest napisane od którego mlvl mozna jej używać, obojętnie jaką profesją!
Ja jeszcze dodam, ze fireballe rzadko sie spotyka na rynku tibijskim, jesli juz ktos by sprzedawal, to ceny powinny byc ciut nizsze niz HMMy (na HMMa potrzeba 70 mp, a na FB 60 mp), FB'em zadaje sie ciut mniejsze obrazenia niz HMMem, zakres obrazen to kwadracik 5x5 z obcietymi rogami.
Ja tam niesłyszałem o knajcie z fireballem, za młodu ;) to sie firefieldów(mlvl needed = 1 ) używało ponieważ podpalały :D potem firebomb (mlvl needed = 5 )
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D"
Eeee.Ff to bieda.Lepiej knajtem inwestowac w hmmki i uszki:D:D:D
Matheous
18-02-2004, 18:36
FB chyba nikt nawet nie KUPUJE...Co najwyzej GFB...
A dzialanie ognia jest najbardziej wnerwiajacym bajerem jaki mozna wymyslic:D:D:D:D Moj kolega to byl niezly lol-poszedl do troli pod ab, ja ide kolo schodow gdzie sie z nich wychodzi patrze a tam ff...Mowie mu uwazaj fire field przy schodach nie wychodz bo sie podpalisz...On wychodzi z troll mines(tak to nazywamy) prosto w ten ogien i mowi ze chcial zobaczyc:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.