PDA

Pokaż pełną wersje : Siatkówka na forum plxplxplxplxplx xD

Badzo
20-03-2005, 13:27
A więc tak:
w najbliższym czasie, chciałbym założyć grupę, zrzeszającą fanów siatkówi... Na forum toczyły by sie dyskusje o PLS, PP itp itd... No i tak. Chciałbym wiedzieć, czy znajdzie sie tu ~30 osób(fanów siatkówki ofkorz:)), którzy mogliby do takiej grupy wejsc.. No.. Kończe..

@down
O co ci chodzi?

Str4t0s
20-03-2005, 13:55
wiesz co...do grupy przewodzonej przez 1 roczne dziecko nikt sie nie dołączy

Vanessa
20-03-2005, 15:47
@down
O co ci chodzi?
Pewnie o to, że w profilu masz Wiek: 1 ;)

Pozwolę sobie dodać sondę do tematu, zobaczymy co userzy myslą o powstaniu takiej grupy.

TheNatoorat
20-03-2005, 16:14
Nie widzę potrzeby istnienia takiej grupy. Mogłaby powstać jedna, wielka grupa o nazwie "Fani Sportu", w której toczyłyby się rozmowy i o furbolu, siatkówce czy koszykówce.
Teraz fani rugby będą poszkodowani, bo skoro powstaną grupy dla fanów siatkówki, to dlaczego oni mają się czuć pokrzywdzeni?

Matek
20-03-2005, 16:42
Zgadzam sie z gora:)

Robienie grup na poszczegolne kat. sportowe mija sie z celem. Po co?? Pozatym wg mnie to jest na tyle nudny sport, ze nie zasluguje na rozmowe;)

A moze zalozymy kacik szachisty... emocji nie zabraknie;)

djkuter
20-03-2005, 17:57
A ja jestem za. Wilka grupa sprotu, by po prostu była za duża, a tak wiemy, kto się czyminteresyuje, wqidzę podania "lubię golf". Siata, noga i kosz to największe gry zespołowe, które zna i uprawia najwięcej społeczeństwa.

PS. Badzo spotkamy się z wami w II rundzie play off i dostsaniecie w 4liters. (KS Jastrzębski Węgiel - Skra Bechatów). Zobaczymy jaki węgiel jest lepszy, brunatny czy kamienny.

Krzesław
20-03-2005, 18:06
Nie wiem czy jest taka możliwość ale mam pomysł, aby zrobić dużą grupę fani sportu z podgrupami na dany temat

Stomil
20-03-2005, 18:45
Jestem zdecydowanie za za utworzeniem grupy dla fanow siatkowki. A ktos pisal ze to jest nudny sport i nie warto o nim rozmawiac ten chyba jest pijany albo glupi -.-

Bia!y
20-03-2005, 21:09
Iż jestem z Bełchatowa, chyba będe musiał być za.. choć nie widze jakiś powodów... w celu założenia tej grupy. SKRA.. ELEKTROWNIA BEŁCHATÓW ROX
4440 MW.. ME EVUL :P

Matek
20-03-2005, 22:09
Jestem zdecydowanie za za utworzeniem grupy dla fanow siatkowki. A ktos pisal ze to jest nudny sport i nie warto o nim rozmawiac ten chyba jest pijany albo glupi -.-

Wcale nie bylm pijany i glupi ;] To moje zdanie. Nie wiem co w siatkowce jest takiego fajnego. Zwlaszcza w ogladaniu - bo rzeczywiscie gra sie calkiem przyjemnie.

Ktos wspomnial ze mozna stworzyc forum Sport z podkateg. Doskoaly pomysl:)

Badzo
21-03-2005, 15:26
Vanessa dzieki ;) Hm... widze ze malo osob jak narazie jest chętnych:////

down
ja tez trenuje siatkowke, ale raczej chyba tylko dla wlasnej satysfakcji... nie wiaze z nia jakis nadzieji

Centaurek
21-03-2005, 16:35
Oczywiście jestem z tobą Badzo!
Jestem za takim pomysłem!
Po prostu sam trenuje siatkówkę od jakichś 2 lat :p no i troszke się interesuje...Po za tym ta grupa nie byłaby tylko zrzeszeniem tych co oglądają, ale także tych, co grają...Chciałbym sobie czasem pogadać z takimi co też trenują siatkówke |Wymienić się poglądami, nauczyć się czegoś nowego|...Według mnie - dobry pomysł!

Badzo
21-03-2005, 17:36
A więc narazie mamy 7 osob...
Badzo
Djkuter
Stomil
Bia!y
Centaurek
Kebes
Mateusz_90

Kebes
21-03-2005, 17:51
Jestem za :) Tylko AKS Resovia B)

Mówi Wam to coś Bełchatowianie?? http://img183.exs.cx/img183/405/soviaskra9pt.gif
Bo mi tak... 3:0 w plecy :P Już za 11 dni :)

Thero
21-03-2005, 17:59
Miałem w tym roku 2 miejsce w szkole na 800, palantówką 1 miejsce w klasie, byłem na zawodach sportowych, skaczę najwyżej z klasy, to czmeu nie?;) Porozmawiamy sobie o tym czy da się załadować 3 na kosz 2,20 ;P. Zróbcie grupę fanów sportu bo potem będzie grupa fanów biegania na 60 etc...

Parys
21-03-2005, 18:32
Idąc tym tokiem myślenia możemy dojść do wniosku że: Jak zakładać grupę fanów sportu, to można też, grupę wielbicieli muzyki? Bo niedługo każdy rodzaj muzyki będzie miał swoją grupę...

--Edit--
Jestem za

Rendarn
21-03-2005, 19:28
Jestem za! trenuje siatkowke, gra moze nie jest tak ciekawa ogladajac ja w telewizji (zwlaszcza gdy komentatorzy wykonuja swoja prace..... uhm... w "specyficzny" sposob) ale fani piłki noznej i koszykowki maja swoja grupe wiec ....czemu nie ? :)

joey
21-03-2005, 22:05
jestem na nie.
nie
ja też jestem na nie
ja tak jak joey i joey i joey jestem na nie

moje zdanie ^- nie nawidze siatkówki... -.- zawsze kur... przegrywam albo dostaje piłką w twarz -.-
fani sportu: to dobra sugstia

djkuter
22-03-2005, 08:18
Wąpei by było ~30 osób, bo w FE było w momeńcie szczytowym 40., a teraz ok. 30. Ja tam nie trenuję, ale gram z kolegami lub na W-F. U nas jest mała hala i jesttaka za.... atmosfera.
@Badzo
Będziecie mieli w tym roku mistrza, jeśli nas pokonacie

Badzo
22-03-2005, 14:15
Badzo
Djkuter
Stomil
Bia!y
Centaurek
Kebes
Mateusz_90
Rendarn

ok... co powiecie na nazwe Volleyball team???hm... a ranga... volleyball player???? zapodajcie jakas nazwe rangi plx -.-

Centaurek
22-03-2005, 16:54
A może po prostu Siatkarze - Siatkarz?
No ale czy moderatorzy się zgodzą... :(

Badzo
22-03-2005, 17:06
kurczę... juz wyslalem z volleyball player, ale jescze pogadam ^.^ z Dr.Omanderem :]

TheNatoorat
22-03-2005, 18:38
Czw warto jest tworzyć grupę dla 12 osób? Może stworzyłbym sobie grupę Fanów Ptasiego Mleczka?
Siatkówka jest, Star Wars jest, to dlaczego nie ma być tego przepysznego wyrobu firmy Wedel?
Poza tym sonda mówi, iż większość głosujących jest przeciw.

djkuter
22-03-2005, 18:45
Czw warto jest tworzyć grupę dla 12 osób? Może stworzyłbym sobie grupę Fanów Ptasiego Mleczka?
Siatkówka jest, Star Wars jest, to dlaczego nie ma być tego przepysznego wyrobu firmy Wedel?
Poza tym sonda mówi, iż większość głosujących jest przeciw.

po pierwsze: są mniejsze grupy, po pewnym czasie ludzie sie zbiegną, tak samo było z FE.
po drugie: wedel to jest jedna z setek (o ile nie tysięcy) mare czekolady na świecie, zaś siatkówka jest 3. napopularbniejszą dyscypliną zespoową.
po trzecie: to że było dużo głosujących o niczym nie świadczy. Ktoś nei zauważy tematu, ktoś nei siedzi na OWiON, inny nie był na forum.

TehRegent
22-03-2005, 19:02
Ja jestem za.

Juz sa grupy zajmujace sie koszykowka i pilka nozna, a jak powstawaly to niikt nic nie mial przeciwko, ale powstaje grupa siatkowki i juz wszyscy cos do tego maja -.-'.

@Ptasie Mleczko

JESTEM ZA ! chce grupe firmy Wedel :)

Badzo
22-03-2005, 19:31
dzieki kuter :/
@Denaturacie drogi
te 16 osob ktore glosowalo na "nie" to pewnie osoby takie jak joey... nie nawidza siatkowki, zaznaczyly "nie" poniewaz dostaja pilka w twarz etc., grupa ta powinna istniec, siatkowka to mozna powiedziec narodowy sport... widzieliscie kiedys mecze LS w Polsce? wogole mecze naszej reprezentacji??Widzieliscie jaka tam jest atmosfera?? Polska jest 7 w rankingu swiatowym (federacji FIVB czy cos takiego)...

moje zdanie ^- nie nawidze siatkówki... -.- zawsze kur... przegrywam albo dostaje piłką w twarz -.-
fani sportu: to dobra sugstia

djkuter
23-03-2005, 13:36
Ja jestem za.

Juz sa grupy zajmujace sie koszykowka i pilka nozna, a jak powstawaly to niikt nic nie mial przeciwko, ale powstaje grupa siatkowki i juz wszyscy cos do tego maja -.-'.

@Ptasie Mleczko

JESTEM ZA ! chce grupe firmy Wedel :)

Możenei prostestowali bo nie ogłaszałem na forum, że powstają FE. Jak Badzo powiedział, Polacy grają lepiej w siate niż w noge lub kosza. Ale i tak decyzja należy do droma, więc pisz Badzo do niego.

Badzo
26-03-2005, 09:18
Hm... Sory że odświeżam temat, ale narazie Dr.Omader sie nie odzywa (?) czyżby mu sie niespodobała nasza oferta???

Centaurek
02-04-2005, 12:40
I co Badzo? Jak tam w końcu z tym? Dr.Omader się odzywał/wyraził zgodę/nie zgodził się?

djkuter
02-04-2005, 13:48
Hm... Sory że odświeżam temat, ale narazie Dr.Omader sie nie odzywa (?) czyżby mu sie niespodobała nasza oferta???

Pisz do niego, ja pisałem 3 razy, może ma dużo poczty...

Gunir
22-04-2005, 20:40
Pomogę, abyś nie pisał kolejnego postu. Grupa "Siatkarze" powstała, zapraszam do niej wszystkich zagorzałych fanów siatkówki ;)

djkuter
23-04-2005, 10:52
Narescie :):) już wysłałem podanie. I czekam. I czekam. I czekam...