Pokaż pełną wersje : Potwory w MOLTS?
Tasiorek ung
15-09-2003, 12:01
Wydaje mi się, że jakiś hig levelowiec, zaznajomiony z tym pięknym i jakże obfituącym w stworki miejsce w Tibii, powinien zrobic mape z opisem gdzie i na jakie stwory mozna trafić. Wielu pocztkujacych zwiedzaczy Molts, może wpaść np. tak jak ja do miejsca z warlockiem i ma pograne. W ten sposób można będzie ostrzec graczy przed niebezpieczeństwami i doprowadzic w miejsce dobrego huntu. Thx
Warlocki są dopiero na -8, więc tylko kamikaze może do nich dotrzeć.
Po za tym nie wiem, czy dobrym pomysłem jest robienie map każdego zakątka tibii. Myślę, że mimo pewnych zagrożeń zwiedzanie mapy jest całkiem ciekawym zadaniem, i może przynieść sporo zabawy. Często całymi grupami ludzie wybierają się na zwiedzanie mapy Ja np. mam teraz w planie 2 miejsca do zwiedzenia - głęboko pod pustynią oraz fragmenty edron, zejście to samo, co do hero, w oba mam zamiar wybrać się z bratem (będzie za blokera robił)
Ogólnie powiem ci tak: Ja mam całej tibii nie zrobię. Owszem, będę robił mapy, ale postaram się ograniczyć do powierzchni, ewentualnie tylko zaznaczę co można w dziorze spotkać, ale i to nie chcę pisać nazbyt dokładnie.
Ja mam cala mape tibi odkryta...lacznie z podziemiami...i wg mnie to nie jest tam zadne "czitowanie"...
PS.jak ktos chce ja dostac na
[email protected] pisac...
Krótkie pytanie. Sprawdź, czy masz calutki teren pod MOLS odkryty (np. cały pentagram na -8), oraz WSZYSTKO pod edron i pustynią.
Ja mam np. 2 mapy : jedną w katalogu gry, i z nią gram, i am mam tylko to, co sam odkryłem, i drugą w osobnym katalogu, do której dołączam co tylko mogę i od kogo mogę (Tbia Map Viewer rules)
Jeśli więc masz całość, to podeślij (msg mnie na priv albo powiedz, czy all masz, to ja ciebie msg na priv z adresem e-mailowym, nie cchę publicznie podawać maila, bo potem spam przychodzi w nadmiarze)
Hmm...na -8 mam duzo ale zadnego pentagramu ja tam nie widze...ale jak chcesz to ci moge wyslac...
Ej da sie wyjsc z pod pustyni.. mnie 8 fire devilow okraylo i po sprawie bylo:{ JAk z tamtad wyjsc?
Musi mnie rope upnac, bo sam nie wyjde?
chyba jest jakies inne wyjscie
ale sa takie dziury ze jak sie do nich wpadnie to nie da sie wyjsc ta samom drogom [poprostu nie mozna liny uzyc]
Ej... a tam w podziemiach jest slepy czlowiek ze spellbookiem, co on ci moze dac...?
Sam juz kiedyś siedziałem trochę zastanawiając się jak mu pomóc. Bidulek nie wie, czy ma buty dobrze dopasowane :P Ale nie wiem, co mu zrobić, żeby jakoś zareagował.
apropo molts, zastanawialem sie gdzie jest ta demonia czyli warlocki, z tego co sie dowiedzialem trzeba miec kilof a idzie sie okolo 20 minut. Moglby ktos chodz troche naprowadzic mnie na to miejsce, chociaz ktora drabinke wybrac. Wiem jak dojsc do dl'a, smokow, tego miejsca skat widac pokoj golden legs i troche stuffu, stone golemow no i oczywiscie gsow. Bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc ;p
Oryginalnie dodany przez Hukeram
Ja mam cala mape tibi odkryta...lacznie z podziemiami...i wg mnie to nie jest tam zadne "czitowanie"...
PS.jak ktos chce ja dostac na
[email protected] pisac...
Ale jak sie ma całą mape to jest bez sensu... <wg mnie:)> no bo: nie wiesz czy już byłes w tym miejscu, czy nie, a najlepiej to tibia map viewerem zmergować swoją mapę i tą uzupełnioną tak, żeby nowe area byly ciemniejsze od tych w których już byłeś...
Ja mam 2 mapy w 2 różnych katalogach. Jedną cała sam odkrywam se, a drugą mam własnie do tibia map viewera, i do niej merguje co mi w łapki wpadnie, i bez "greyed" tylko pełny merge.
ja mam caly pentagram odkryty :)
Masakratornik
10-03-2005, 12:11
nom więdz doskonale se poradziłem ze znalezieniem drogi :P byłem tam wczoraj bardzo interesujoca i pelna adrenaliny przygoda :) doszlem w jednom strone w 45 minut mapke dojscia znajziesz na tibia.end .. i tu bez krypto reklam :) a wiedz doszłem tam ale niestety dalej dojsc niemogłem np. na ten słynny pentagram poniewarz tam jest brameczka skromna :9 Lvl 60 !! i ja ze swoim tylko 39 niemoglem se na to pozwolic chociarz to i dobrze bo pewnie zywy bym niewrucil :P ale przy okazji przed brameczkom som ciala a w nich... jusz sami sie dowiecie :0 zycze miłych wypraw i emocji ( chociarz to gwarantowane :P ) i z góry uprzedzam przed ciekawosiom skrecenia w innom druzke.. Nieradze :d . Pozdrawiam Libera rulez !
czy na molts sa jakies pulapki? tzn wejde gdzies, napadnie mnie np. 2 gs i nie bede mogl wrocic ta droga, ktora weszlem?
Masakratornik
10-03-2005, 13:20
No wiedz som takie dziwne i łatwo w nie wpasc :p byłem ofiarom jednej z nich :p ropasz sie do gory i jusz niewracarz :) brak potworkow ale panika i niezłe styki ... ja wyszłem zywy ale adrenalina była :D som ponoć inne takie jak spotkanie z DL lub GS :) ale to jusz co innego ja jak narazie sie tam nieszwendam dopuki wszystkiego sie niedowiem :) powodzenia
Masakratornik
12-03-2005, 12:27
Maszm może mapke gdzieś swojom ?? takom która by mnie bez z bednego ryzyka powiodła do stone gholemów albo mimii na skróty bo wiem jak dojsc do demonii ale pozostałe drogi boje sie wkraczac.. :P tak wiedz bardzo był bym wdzieczny gdzybyś zechciał zamiescić jakas druzke na skruty do GS,Stone gholem-ów,mumii :d chyba niewymagam zbyt wiele :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.