Pokaż pełną wersje : Eremo
W dziale amulety na Tibia.pl znalazlem coś takiego:
Amulet of loss-Gdy giniesz, nie stracisz żadnego przedmiotu z wyjątkiem tego amuletu. Można go kupić u Eremo za 50 000gp.
A teraz pytanie na 10 punktów:
Kto to jest Ermo i jak go znaleźć?
--------------------------------------
Po uzyskaniu 100 punktów możesz je wymienić na wspaniałe niepowtarzalne Leahter Bootsy :P
Vanhelsen
17-02-2004, 19:19
Eremo to Mag i mała wysepka na kturej kima. Aby się tam dostać należy mieć PACCa :( Popłynąć na Edron potem na Croymaye i z tamtond na Eremo :D
Ile kosztuje dojazd do Eremo? ?(
Vanhelsen
17-02-2004, 19:34
Trasa Ab'Dendriel >> Edron >> Cromaya >> Eremo wynosi 70gp Cromaya >> Eremo za friko :D
Oryginalnie dodany przez Wieszok
Trasa Ab'Dendriel >> Edron >> Cromaya >> Eremo wynosi 70gp Cromaya >> Eremo za friko :D
Bzdury totalne...Z ab do edron kurs = 60gp z edron na cormaye nie wiem ile ale max 50gp.EREMO TO NIE WYSPA!!!Tak po prostu nazywa sie NPC na wyspie CORMAYA (nie cromaya chyba cos ci sie z kromka pomieszalo :P).Gosciu sprzedaje amulet of loss za 50k.
Oryginalnie dodany przez Haker
W dziale amulety na Tibia.pl znalazlem coś takiego:
Amulet of loss-Gdy giniesz, nie stracisz żadnego przedmiotu z wyjątkiem tego amuletu. Można go kupić u Eremo za 50 000gp.
A teraz pytanie na 10 punktów:
Kto to jest Ermo i jak go znaleźć?
--------------------------------------
Po uzyskaniu 100 punktów możesz je wymienić na wspaniałe niepowtarzalne Leahter Bootsy :P
Pamietaj, ze ten amulet nie dziala jak masz red skull;]
Oryginalnie dodany przez Nekromanta
Bzdury totalne...Z ab do edron kurs = 60gp z edron na cormaye nie wiem ile ale max 50gp.EREMO TO NIE WYSPA!!!Tak po prostu nazywa sie NPC na wyspie CORMAYA (nie cromaya chyba cos ci sie z kromka pomieszalo :P).Gosciu sprzedaje amulet of loss za 50k.
Zacytuje Ciebie "Bzdury totalne..." - Eremo to zarowno imie NPC i nazwa wysepki na ktorej zyje. I nie, nie zyje on na Cormai, z Cormai plynie sie promem na Eremo, zas samo Eremo na mapie jest wlasciwie blizej Edron niz samej Cormai.
Oryginalnie dodany przez Polin
Oryginalnie dodany przez Nekromanta
Zacytuje Ciebie "Bzdury totalne..." - Eremo to zarowno imie NPC i nazwa wysepki na ktorej zyje. I nie, nie zyje on na Cormai, z Cormai plynie sie promrm na Eremo, zas samo Eremo na mapie jest wlasciwie blize Edron niz samej Cormai.
A przepraszam...sam bylem, wiec sie faktycznie przekonalem, iz to ja gadam glupoty :).Przyznaje sie do bledu."Zmadrzelim, czego i niektorym na forum, zyczym" :P.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.