zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa zrzeszajaca "maniaków komputerowych!!"

Karlos
20-03-2005, 15:06
Czyli dla tych dla ktorych komputer to nie tylko pierdółki i gierki :] :D

Wszystko jest juz zalatwione tylko ze (jako ze bede liderem) musze wymyslic:
-Nazwe grupy
-Krotki opis grupy ktory bedzie wyswietlany w panelu uzytkownika
-range jaka beda mieli czlonkowie grupy

i nie mam zadnego pomyslu :]

takze jestem otwarty na propozycje... NORMALNE !!

Gewof
20-03-2005, 15:19
A powiedz mi dokladniej czym ma sie ta grupa zajmowac? Bo jakos nie widze sensu tworzenia jej...

Matek
20-03-2005, 16:46
no wlasnie, bo jesli to bedzie grupa style "siedze przed kompem po 8h dziennie" i jestem wielki to nie ma sensu...

Shinjix
20-03-2005, 17:00
Wszystko jest juz zalatwione tylko ze (jako ze bede liderem) musze wymyslic:
-Nazwe grupy
-Krotki opis grupy ktory bedzie wyswietlany w panelu uzytkownika
-range jaka beda mieli czlonkowie grupy

Czyli nic nie jest załatwione.... I znając życie nie będzie....

hoomik
20-03-2005, 17:04
doh, drugie elite players sie szykuje... EP istnieja jeszcze? Jezeli tak, to na pewno sa to ich ostatnie chwile, a jezeli nie, to coz... mozna bylo sie tego spodziewac. Tej grupie tez nie wroze dlugiego istnienia...

Karlos
20-03-2005, 20:12
pisalem do Droma, mialem mu podac w.w rzeczy i grupa by juz byla. tylko nie mialem zadnego fajnego pomyslu.

@Maciek. Nie mam zamiaru "tworzyc" grupy z mysla "siedze przed kompem po 8h dziennie" tylko naprzyklad overclocking, sprzet, modyfikacje, programy, i wieele innych ciekawych rzeczy o komputerach a nie same gry -.- z tego co widze to na forum.tibia.pl jest malo osob ktore wykozystuja komputer nie tylko do tibi... -.- :D

Baron Kaldrick
20-03-2005, 20:29
Czyli, rozumiem, geek group?

$corcerer
20-03-2005, 21:53
@ Kald

Jak znam życie to Geeków tu jak na lekarstwo.. Już prędzej jakiś nerd by się znalazł..

Matek
20-03-2005, 22:06
pisalem do Droma, mialem mu podac w.w rzeczy i grupa by juz byla. tylko nie mialem zadnego fajnego pomyslu.

@Maciek. Nie mam zamiaru "tworzyc" grupy z mysla "siedze przed kompem po 8h dziennie" tylko naprzyklad overclocking, sprzet, modyfikacje, programy, i wieele innych ciekawych rzeczy o komputerach a nie same gry -.- z tego co widze to na forum.tibia.pl jest malo osob ktore wykozystuja komputer nie tylko do tibi... -.- :D

NIe maciek tylko matek....

Po co tworzyc tutaj taka grupe?? Po pierwsze napewno bedzie troszeczke malo osob, zeby wymieniac sie pogladami, nauczyc. A nie lepiej zareklamowac jakies forum inne?? Czy moze poprotu chcesz byc tylko zalozycielm grupy??

Polinik
20-03-2005, 22:11
Jak znam życie to Geeków tu jak na lekarstwo.. Już prędzej jakiś nerd by się znalazł..
A gdzie stawiasz granice?

Ing
21-03-2005, 02:19
@Karlos: A wiesz może chociaż na czym polega podkręcanie proca? I bardziej mam na myśli wiedze praktyczną niż teoretyczną. Nawet jeśli Twoja odpowiedź jest twierdząca, to stosunek ilości ludzi na tym forum, mających jakiekolwiek doświadczenie w zaawansowanej obsłudze kompa, do całości użytkowników dąrzy do zera (jego wartość jest porównywalna z marginesem błędu statystycznego).

Baron Kaldrick
21-03-2005, 08:38
A gdzie stawiasz granice?
Jak to ktoś kiedyś powiedział (bodajże nawet na userfriendly) - geek to taki nerd z szansą na sex.

Karlos
21-03-2005, 15:49
@Ing zapewniam Cię, że tak :] i to nie tylko procki :]

Ing
22-03-2005, 00:50
@Karlos: A widziałeś, jak 386 rozpływa się po płycie głównej? ;]

Inna sprawa, że było to robione dobre kilka lat temu (ze starym kompem mojego kumpla). Tak tylko dla jaj... dosłownie - sprawdzaliśmy, czy te dowcipy z CDA o smażeniu jajek na procu da się wykonać empirycznie. Cóż... powiem wprost - nie da się xD aha... i jak ktos będzie próbował, to nie popełnijcie naszych młodzieńczych błędów - otwórzcie okno PRZED eksperymentem i wyłóżcie czymś podłogę (zwuaszcza, jeśli macie w pokoju dywan...).