Pokaż pełną wersje : dragonHUNT
bLaYd FrOm lUcErA
20-03-2005, 15:15
W tym poście umieszcze filmik jakto grupka 3 osób z LUCERY wybrała na dragona i zastała po drodze zlurowanego GSa. Czy dali rade?? Zobaczcie sami. >>FILM (http://rapidshare.de/files/937561/dragonMALKA.rec.html)<<
B)
skills: 60/48
mlevel: 11
Już ogladam zaraz edit
EDIT:
TEn gs to był nawet i beho .tego draga to raz dwa.
moj filmik:) jak milo
to nie jest zaen edit noobie:
1. co innego wytrzyma tyle sd???
2. co sie tam najczesciej luruje???
3. nie urzywam nielegalnych programow....
re:up - o.o HAHAHAHAHHAHHAHAHAHH!!! edit dobre..
ja piernicze!!!!
czy wy ludzie nie rozumiecie ze to nie byl edit!!!!! to byl normalny gs a na filmiku pokazane bylo jakis gosc "killed by gs" i byly posion spidery to jest po 1
po 2 nie widac bylo ile sd poszlo ani ze on strzelal we mnie posion fieldami??? nie ?? to obejrzyjcie to jeszcze raz i nie wqrzajcie mnie i nie piszcie ze to EDIT!!!!! X( X( X(
szlag mnie zaraz trafi......
kemotk2000
21-03-2005, 00:00
Na moje to jednak był EDIT, a nie gs.. Nie znasz się i tyle.. 8o
jak sobie chcecie z nobami nie bede sie klucil i ze slepcami co nawet loota nie widza..... :baby: pograjcie sobie w kajko i kokosza a nie w tibia gracie dziciaki.... i jeszcze sie madrza.... :baby:
re:up- IDIOTO <srry musialem... tacy debile mnie wyprowadzaja z równowagi :P > EDIT to jest edytowanie posta... w celu np. poprawienia błędów lub dopopisania czegoś...debilu...
all u are noob i tyle wam moge powiedziec..... jak nie wierzysz to cho ze mna i moim kumplem :baby: :baby:
IQ? 10?
I gdzie ty chcesz isc? :>
Ja ci tylko zwrócilem uwage że edit to edytowanie posta a ty ludzi od noobow wyzywasz?
czlowieku..... jesli sadzisz ze jest to edit to mi to uzasadnij....bo jak na razie rzucasz slowa na wode lecz nie umiesz plywac... :balwanek:
KornikCrew
26-03-2005, 10:24
Pierwsze pytanie:
1.Po co to uhy kladliscie na ziemi?
2.Czemu twoj koles nie strzelal z hmm na battle i trafil w ciebie?
3.czemu jestescie takimi noobami?
uhy kladlismy na ziemi bo kolega mial zlurowac draga dalej i zeby kazdy uhal kazdego
strzelil we mnie nie wiem czemu.... celowal w draga...
a co do nobowania to sie nie odzywaj....(zazdroscisz gsa i tyle)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.