zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Loot problem...:/

Decanthor Eltharin
20-03-2005, 19:59
O co chodzi z tym lootem? Ktoś może mi wyjaśnić? Jak piszecie, że w miejscu X jest loot na Xk to nie wiem o co chodzi...

Adaras
20-03-2005, 20:04
Loot = łup, czyli to, co wypada z potworów.

Np. "w tym miejscu można zrobić dobrego loota...", czyli że w tym miejscu są potwory, z których można wyciągnąć wiele wartościowych rzeczy, które można później sprzedać graczom/w sklepie.

Decanthor Eltharin
20-03-2005, 20:08
No tak, ale dlaczego niektórzy piszą o targaniu/przenoszeniu/kradzieży loota? B)

ciemne dropsy
20-03-2005, 21:22
Z tego powodu ze nie pomiescisz lupu z minotaurow po 5h expieniu w plecaku bo nie bedziesz mial capa. Wtedy ladujesz sobie to wszystko do worka w worku w worku itd. I rzucasz tym workiem po ziemi wtedy to sie nazywa targanie kiedy przenosisz z jednego expowiska do drugiego expowiska/miasta wtedy to sie nazywa przenoszenie loota a jak ci ktos go podwedzi to sie nazywa kradziez loota :)

Gangrel
20-03-2005, 21:44
@up
Tak zwany lootbag(zeby nie bylo watpliwosci ;))

Zenek Petarda
20-03-2005, 23:13
on nic nie obczaji tak mu wytlumaczyles :p

Loot = to co ci wypadnie z potworów i trzymasz to w worku na ziemi, bo nie masz sily tego uniesc.

targac to mam nadzieje ze wiesz o co chodzi a z kradzierza to sa takie ziomki w dp najczesciej. Co czekaja tylko na takich ludzi jak ty i kradna im loota.

To są thiefy, sam mam 1 osobiscie :) w kazz :p

Decanthor Eltharin
21-03-2005, 10:49
Spoko, po tamtej wypowiedzi zakapowałem;P