Pokaż pełną wersje : Magic Longsword Quest!
Charlotte Makantana
20-03-2005, 21:32
Super-mi się bardzo podoba... Ładne wykonanie (10/10) pomysł tez nie glupi (10/10)... Tylko to mnie dziwi ze nie bylo hitów od demonów... :p
Super fake wszystko git ladnie wykonane pomysl super tylko 1 mi sie nie podoba ze ten qest był za łatwy jak na taki przedmiot + demony nie puszczaly tych ogni swoich..
Bardzo mi się podoba. Więcej osób powinno robić Twoim sposobem, bo fake'i są gitne xD Hehe, też chciałbym MLS mieć :)
Memuz from Titania
21-03-2005, 13:09
E tam, ja mysle ze to ots .. :p
Thimburd
21-03-2005, 13:21
Ładne, ładne. I pomysł niegłupi.
Pomysł: 8/10
Wykonanie: 9/10
Evrasell
21-03-2005, 14:37
fajnee :]
wiecej rob :)
Cor Tibiarz
21-03-2005, 14:52
podoba mi sie i nie ma bledow graficznych :)
Nie, 100% Paint, grafiki brane z Tibia Sprite Editor 1.3
W takim razie big gratz :)
Zenek czyncazlo
21-03-2005, 17:17
Moim zdaniem to nie jest fake jakiego się spodziewałem, myślałem, że będzie dłuższy, ale i tak jest OK! B)(Świetne) :)
Bardzo fajne, naprawde mi się podoba, a jakby co to ktoś może mi podać link strony gdzie można ściągnąć Tibia sprite editor?? :confused: z góry thx :)
Descartes
21-03-2005, 21:36
A ja widze jeden, mały, malutki błąd (sorka, że się czepiam :P) Otóż okrzyki NPC (potworów) nie są całkiem czerwone, ale "rude" (zdaje mi się, że wartość RGB wynosi 255, 100, 0, przy czym odcień wynosi 15). To tyle :P
benitez sam jesteś noobem to feik wszystko przerobione a quest na mlsa chyba jest nie pamiętam
Wrocławski Ziom
22-03-2005, 00:05
Bardzo Fajny :D
Mała uwaga : Teddy Bear Jest Dużo Więcej Wart Od Magic Longsword
Mimo to F.A.J.N.I.E. !!!!
Pomysl super wykonanie super. Ale znalazlem blad w opisie tzn zdanie ktore zaprzecza zdaniu wczesniejszemu.
Kilka dni temu wpadłem do jednej z tibijskich bibliotek...
Po kilku długich miesiącach udało mi się zdobyć wszytkie te kosztowności!...
NIe wystarczy tylko zrobic dobre fotki ale opis musi sie trzymac calosci , pozatym good robota :D
co to miało niby być ??????
jak by był tak quest naprawde to każdy n00bek lata z magic longsword za łatwy!!!!!!!
demony nic nie robią, a ty tylko przez energy musisz przejść -.-
Do tego pana up: wiesz ze teddy beara nie jest latwo zdobyc(z anhilatora) to nie wie czy kazdy n00b(lvl100+ wedlug CIebie ) latalby z magic longswordem peace a wogole wykonnanie 9/10 pomysl 8/10 fajne rob dlaej:P
Sie mapes
22-03-2005, 16:40
Fake jakby z tibi wyciety, moze jednak to nie fake tylko na prawde jest taki quest a nie chcesz zeby ktos wiedzial o twoim mieczyku ;)
Sir Rafiki
22-03-2005, 16:40
Bardzo podobał mi sie ten Fake. Zrób wiecej z tymi questami :D
Moja ocena: 9.5/10 0.5 niema ponieważ chyba to nie jest od początku :p
dexterus the knight
24-03-2005, 20:21
Bambolini
Level:16
Profesja:knight
Skille:57/55
Eq:Noble Armor,Crusader Helmet,Plate Legs,Fire Sword,Medusa Shield
Fake jakby z tibi wyciety, moze jednak to nie fake tylko na prawde jest taki quest a nie chcesz zeby ktos wiedzial o twoim mieczyku ;)
OMG Buhahahah Prawie z krzesła spadłem jak to przeczytałem .... Buhahaah
@Topic: Gratz super "fejk" i pomysł ocena 10/10 ;]
Pienkna Knight
25-03-2005, 09:27
OMG!!!! Kolejny który używa Tibii GG :D heh:P Nie ładnie ;) Gratz pomysłu i wykonanie super(gdyby nie ta Tibia GG:P) no Więc masz 5+ :D
OMG!!!! Kolejny który używa Tibii GG :D heh:P Nie ładnie ;) Gratz pomysłu i wykonanie super(gdyby nie ta Tibia GG:P) no Więc masz 5+ :D
LOL jak moża używac tibi gg w paińcie xD
Zapewne chodzi o to, że to jest błąd - powinien być efekt ściemniania [i ""nie boję się...].
Cyc of azura
25-03-2005, 10:51
Gmy powinny brac od ciebie przykład i zrobic kiedyś taki Quest B)
Shan wulkerin
25-03-2005, 11:02
Świetnie wykonane
Wykonanie 6/6
Pomysł 4/6
Rób więcej :)
Ninusi Deal
25-03-2005, 11:04
spoko fake
obys jeszcze zrobil pare takich quest'ów (np: na boots of waterwalker (gdzies jest ich ss :p ), albo na solf boots, albo na blessed shield)
tylko aby te quest nie rózniły sie tylko nagrodo ;)
Yoh Asakura
25-03-2005, 12:09
Spoko fake
Oby tak dalej i rób więcej :P
Dla mnie:
9+/10
Nie ma 10 bo jeden promień energii byl krzywy taki
error błąd
25-03-2005, 12:32
Gmy powinny brac od ciebie przykład i zrobic kiedyś taki Quest B)
juz widze jak GM quest robi( o ile umie sie wlamac na server ;))
on topic: moze byc tylko taki dosc prosty ten queest-annihilator jest trudniejszy :P
soldiier
25-03-2005, 12:58
Ta, postarałeś sie, praca bardzo estetyczna :P
Pomysł 9/10
Wykonanie... 10/10 gz!
Pomysł 9/10
Wykonianie 9/10 ;p
Jak dla mnie to wypas ale czy nie uważasz że ten quest by był za łatwy? ;p
Fajny fake!! Pliska zrob z demon setem i magic swordem questa pliska!
I czemu bohater w kuper nie dostal jak biegl do skrzynki?!
Alcor Sake
26-03-2005, 11:04
Dla mnie to qs B)
Darkness Skuul
26-03-2005, 17:44
:p Fajnie to wymiśliłeś z magic longswordem :) :) :) :) .
Pierozek
26-03-2005, 19:54
Pomysl jest spoko
Ej sprzedaz mi jakos tego chara ???
To jest fajne ale mogles zrobic dluzsza przeprawe przez most.
I HATE :spam:
Postac ma 20 lvl a zeby zdobyc teddy bear trzzeba wykonac wiemy co :P nie ma hitów od demonów i postac jest zdeletowana !!! Ale pomysł jest dobry i nie czepjajcie sie chłopaka bo napisał na końcu Ehh szkoda ze to nie prawda
Rafciu Mistrz
27-03-2005, 18:52
niezle niezle wykonanie 100% ;) pomysl 100% ;) oby wiecej takich pomyslow :D
Do tego pana up: wiesz ze teddy beara nie jest latwo zdobyc(z anhilatora) to nie wie czy kazdy n00b(lvl100+ wedlug CIebie ) latalby z magic longswordem peace a wogole wykonnanie 9/10 pomysl 8/10 fajne rob dlaej:P
Mówisz o annihilator bear, a nie o Teddy bear gwoli ścisłości.
Mała uwaga : Teddy Bear Jest Dużo Więcej Wart Od Magic Longsword
Mała uwaga: Jesteś taki dobry w Tibii jak dobry jesteś w wymyślaniu nicków na froum.tibia.pl, a jeśli kolega ci tak pwoeidział to, albo sobie z ciebie żartowqał albo to on wymyślał tobie nick. Taki Tibiijski...
Co do światła: Nie boję się gdy śwatło znika, bo mam gg od Panasonica ;p.
@Topic
9,5/10
Mało realistyczne ;p.
Nie, 100% Paint, grafiki brane z Tibia Sprite Editor 1.3
Gdzie moge zdobyć taki program ?? cHodzi mi o ten Tibia Sprite Editor 1.3 oczywiście ;]
Pomysł nie jest głupi :p
Nie ma zastrzeżeń do wykonania ;)
Nawet jeżeli to OTS to i tak spoko. 8o
Mi tam się podoba, rób takich więcej, tylko że tera jakieś porządne story!
Zajefajny fake tylko troche za krotki :( powinienes zrobic ich wiecej :D
Bardzo fajnie zrobione :) ale podobnie jak w twoim wcześniejszym fake'u o ThunderHamer'ze dość proste jest zdobyće MagicLongSword'a :P Takie itmey powinny być trudniejsze do zdobyca :] Ale fabułe jest bardzo dobra ogólnie 9+ :D
Pracuj nad kolejnymi fake
Bardzo dobrze praca zrobiona, jak na paina to wspaniale :p 10/10, fabula taka sobie, troche za prosta 7/10, tylko dziwne ze te demonki ci nic hp nie zabraly ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.