Pokaż pełną wersje : Cachero lvl 200 :)
Snake'Bite
21-03-2005, 10:31
Bubble jusz nie na długo najlepsza w tibi :)
http://i152.exs.cx/img152/338/2008ci.jpg
hehe to mi sie podoba , nie poddal sie po banie i gra dalej :)
gratulacje dla Cachero :D
Sikiso z Valori
21-03-2005, 10:37
BiG gZ miazdzy Cachero.Gdyby nie dostal bana to mysle ze to on by mial najwyzszy lvl w Tibi 8o P.S Troche duzo many on ma xD
Wielki MarIuSzzo
21-03-2005, 11:19
I Love You Abril.
Abril :P
Ledwo ban mu sie skonczyl to juz zdazyl zrobic 200 lvl. Jeszcze doslownie chwila i przegoni Bubble (i oby tak sie stalo).
justysia
21-03-2005, 11:41
no no no co tu dużo mówic BIG GRATZ :)
Dark Mike
21-03-2005, 12:02
wielkie brawo tylko jak cys mogl pokazac skille mlvl no i moze ile masz kasy w depo :p
Arthus Drag'Tail
21-03-2005, 12:07
wielkie brawo tylko jak cys mogl pokazac skille mlvl no i moze ile masz kasy w depo
N/C
@Topic:
No nareszcie :D
Thimburd
21-03-2005, 12:22
Hm, hm :)
No to mamy już drugi 200 level :D Niesamowite.
lagrandeziom
21-03-2005, 12:44
nie bede komentowal wypowiedzic milego knighta bo widac ze niedorozwiniete dziecko ....
@topic :
no kozacko cachero juz 200 lvl napewno przegoni bubble to tylko 3 lvle roznicy a bubble gra 4 lata a on 2 lata wiec luzik . Ciesze sie bo :
- Cachero to mag (tez gram magiem)
- Cachero jest z Calmery ( ja tez tam gram )
-Cachero to facet ( ja tez :D )
No i typ sie stara i w ogole na bubble gralo 1000 osob i bubble dupe lizala cipom i jak deadla to podobno zrobili restarta a jak cach dal avril na chwile acc i pass zeby uciekla od respa demona to juz mu dali bana ....
CAch rulez gratz !
No i typ sie stara i w ogole na bubble gralo 1000 osob i bubble dupe lizala cipom i jak deadla to podobno zrobili restarta a jak cach dal avril na chwile acc i pass zeby uciekla od respa demona to juz mu dali bana ....
I co jeszcze?? Z tego co wiem bylo odwrotnie. Ja tez duzo slyszalem, ale w internecie duzo plotek sie robi
@topic: gratulacje dla Catchero za 200 lvl
Wujek Gienek
21-03-2005, 13:00
Gratki xD tez taki lvl chce i te eq:P
Anaconde
21-03-2005, 13:06
gratz! Lubie go bardziej od bubble, szybko ten lvl nabija, oby mial najwiekszy :) .
super hiper mea extra master itp. GRATZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Koronowany rycek II
21-03-2005, 13:19
Nasz Boss Calmery ma 200lvl humm.. bubble sie moze schowac :]
Ehh... widze, ze pierwszy Bog poszedl w odstawke (bubble) i na jego miejsce weszedl nowy...
Zaraz bedziecie jego imie traktowac jak swiete i zakazane jednoczesnie...
Ahhh ta mentalnosc ludzka -.-
Ale gtz 200lvl
Daromine vel' das
21-03-2005, 13:35
:cup: GRATZZ Cachero, jusz niedlugo bubble bendzie mu calowac stopy :p
NAFAJNIEJSZY BR ROKU!! :cup:
Koronowany rycek II
21-03-2005, 14:01
Ehh... widze, ze pierwszy Bog poszedl w odstawke (bubble) i na jego miejsce weszedl nowy...
Zaraz bedziecie jego imie traktowac jak swiete i zakazane jednoczesnie...
Ahhh ta mentalnosc ludzka -.-
Ale gtz 200lvl
zrob taki wyczyn jak cachero. Ze w 2 LATA zrobil 200lvl to i ci bede gratulowal.
Ciesze sie bo :
- Cachero to mag (tez gram magiem)
- Cachero jest z Calmery ( ja tez tam gram )
-Cachero to facet ( ja tez )
tak durnej argumentacji juz dawno nie slyszalem
Mystic Bosman
21-03-2005, 14:09
:cup: GRATZZ Cachero, jusz niedlugo bubble bendzie mu calowac stopy :p
NAFAJNIEJSZY BR ROKU!! :cup:
Po 1 Cachero jest Mexicaninem
Po 2 Bubble wam sama powiedziala ze ma 1000 ownerow?
Po 3 Popatrz na ilosc online Cachero a Bubble
Po 4 Sorcem stukasz wiecej exp Knightem ktos juz kiedys pisal ile bp sd na ile mln exp
Po 5 Po co sie wypowiadaja osoby kture mowia wiadomosci wyssane z palca
To tyle w tym temacie , wiadome bylo ze to nastąpi :)
Mistyczny
21-03-2005, 14:15
http://img34.photobucket.com/albums/v103/Cacherin/
galeria z Cachero zapraszam nie ma keyloogera dla n00bów
Biszkopt
21-03-2005, 14:16
Hmmm.... A ja widze słynne "X" :/
Gatho Gokhinin
21-03-2005, 14:17
Super! Nie dalej niz przedwczoraj patrzyłem ina www.tibia.com i Cachero miał 196lv.........To się nazywa rofesjonalny gracz!
Super! Nie dalej niz przedwczoraj patrzyłem ina www.tibia.com i Cachero miał 196lv.........To się nazywa rofesjonalny gracz!
Ej to masz tibie.com popsutą O.o bo ja patrzałem kilka dni temu i miał 198 O.o dziwne co??;>
zrob taki wyczyn jak cachero. Ze w 2 LATA zrobil 200lvl to i ci bede gratulowal.
Czekaj czekaj... a za co on dostal bana?? Za account sharing czy nie?? Bo cos mi sie tak kojarzy.
Wlasnie sobie zdalem sprawe ze pogratulowalem oszustowi :]
Gatho Gokhinin
21-03-2005, 14:36
Ej to masz tibie.com popsutą O.o bo ja patrzałem kilka dni temu i miał 198 O.o dziwne co??;>
no rzeczywiście baaardzo dziwne :)
hehe a może było 5 dni temu....... B) on tak szybko nabije levele...
Przepraszam z offtopic!
http://img.photobucket.com/albums/v103/Cacherin/Loots/Demon%20loot/Besthuntever.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v103/Cacherin/Loots/Demon%20loot/eplate0001.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v103/Cacherin/Loots/Demon%20loot/FirstMpA.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v103/Cacherin/Loots/Demon%20loot/set_in_demons.jpg
Ten koles to jakis farciarz zobaczcie jego looty ja tu tylko pokazlem ile MPa ma!
ja czytałem z nim wywiad.. na tibia.br jest :P gość zapytał "ile masz e-plat'ów?" on powiedział że ma 23.. pewnie ma już więcej :P
zAkLiNacZ
21-03-2005, 14:44
Po 4 Sorcem stukasz wiecej exp Knightem ktos juz kiedys pisal ile bp sd na ile mln exp
Po 1 Cachero Sam Gra Ta POstacia
PO 2 To Wlasnie Bubble Ma Wiecej Ownerow Nic 1
Trzeciego Nie ma ;]
Gratz Dla Cachero Mam Nadzieje ze dogoni ta Bubble bo ja jej nie lubie ;]
Hallabard
21-03-2005, 14:47
No w końcu ten 200lvl :)
Wielkie gratz dla niego, nie dalej niż za miesiąc przegoni Bubble ;)
Tylko jedno mnie dziwi. Skoro na Annihilatorze wziął Magic Sworda(którego chyba sprzedał) i ma E-plate to po co on biega (i skąd go ma!) w Demon Armie ? Przecież bez sensu byłoby żeby go kupił skoro ma sporo MPA... A czy farciarz, jakbyś miał 200lvl to ile musiałbyś zabić demonów ? Dużo... Od 100lvl do 200lvl się uzbiera tak z BP E-plate... Mógłby rozdawać Golden lub Crown Army, bo po co mu te "śmiecie" zagracające depo :P xD ;)
zAkLiNacZ
21-03-2005, 14:48
Czekaj czekaj... a za co on dostal bana?? Za account sharing czy nie?? Bo cos mi sie tak kojarzy.
Cachero Nie Jest Oszustem Jak Juz TO Ty, Cachero Podal pasy swojej dziewcyznie w tibi zeby wyszla mu z demonow ze jak sie lognie to zeby nie mial pieciu demonow na glowie , A Cipowie szukali najmniejszego argumentu zeby go zbanowac zeby nie dogonil Bubble
P.S Czytales artykul o jego banie ??? tam jest wszystko wytlumaczone
No nieźle mocny jest gościu. Chociaż ja bym nie chciał marnować tyle czasu ze swojego życia na grę na komputerze. To jest przeciez zwykla gra, ktora ma byc tylko rozrywka. Ale i tak nie zmienia to faktu , ze jest mocny ;]
Koronowany rycek II
21-03-2005, 14:51
widze ze jestes nie doinformowany czytasz wogule czasami forum tibii com czy No speac angilsh.Leferty wytłumaczyl wszystkiego a jak masz no speac angish to na tibi pl jest wypowiedz lefertego.MAgiczny przycisk SZUKAJ
Cachero jest z Chile, "i po co sie wypowiadaja osoby ktore mowia wiadomosci wyssane z palca"?
Ja mu wcale nie gratuluje oszukuje i wy jescze się cieszycie dzieli konta pewnie ze 3+ osobami to sobie może pozwolić na 200 lvl, a ban był niespradwiedliwy bo za takie coś to bym mu bana dał przynajmniej na parę miesięcy albo najlepiej skasował postać
Gram na Calmerze i jestem mozna powiexziec "dumny" z tego ze gram tam gdzie on, ale nie wierze ze on nie sharinguje konta z kims innym. Wydaje mi sie ze jednak bana dostal slusznie. Bubble napewno nie ma innego ownera bo tak to by juz miala napewno wyzszy level. A skad wiecie ze to co mówi Leferty jest prawdą, co do jego bana? Jezeli Cachero'a byscie spotaki na rl i mieli z nim okazje chwile pogadac to i tak wam by sie nie przyznal ze sharinguje konto. Wogóle kiedy on ma czas na sen? On zawsze gra 24h/na dobe wiec to chyba nie jest normalny czlowiek, ale jesli sie myle to widzialem przedwczoraj mial swiezo zrobiony 199 lv. Pisal na trade "buy 300+ bp SD" i co myslicie ze w jeden dzien kupil 300 bp sd, a w drugi wszystko wypalił na behe? W koncu nawet czekanie na spawna przedluza expienie, lecz moge sie mylic ;P
Kryptonyta
21-03-2005, 15:06
@Sinsu
Widać ,że jesteś nie doinformowany,albo mu strasznie zazdrościsz.
Nie martw się,zazdrość ludzka rzecz.
powiem wam jedno...... :x: Szkoda bo pewnie fajne zdjatko :P
No w końcu ten 200lvl :)
(...)Mógłby rozdawać Golden lub Crown Army, bo po co mu te "śmiecie" zagracające depo :P xD ;)
Dla niego każda kaska sie liczy... wszystko można wymienić na bp os sd... A cachero wyprzedzi bubla, bo ona teraz trenuje....
A ja słyszałem, że monż Capchera jest CipSoftem!!!
Up@
Tak? Mąż Cachero jest z CipSoftu..
A ja nie wiedzialem ze Cachero ma męza, slyszalem ze jest facetem i jego dziewczyna z rl i gry ma na imie Abrill, no cóż czego ja sie tu dowiaduje... że Cachero zmienia płeć :baby:
widze ze jestes nie doinformowany czytasz wogule czasami forum tibii com czy No speac angilsh.Leferty wytłumaczyl wszystkiego a jak masz no speac angish to na tibi pl jest wypowiedz lefertego.MAgiczny przycisk SZUKAJ
Tak... doskonale wiem, co mowil jego kumpel. Ale czy ty bys soie przyznal do accsharingu?? bo ja nie??
Cachero wg mnie jest oszustem;]
Tak... doskonale wiem, co mowil jego kumpel. Ale czy ty bys soie przyznal do accsharingu?? bo ja nie??
Cachero wg mnie jest oszustem;]
a kto nigdy nie oszukiwał ? ;]
Ja właśnie też coś takiego słyszałem. To komu ja mam wierzyć. Proszę! Pomocy!
Hubert-pol
21-03-2005, 16:27
"Ten nie zrobi błędu, co nie robi nic"
"Ten nie zrobi błędu, co nie robi nic"
Hubcio powiedział co wiedział :P Najs~
@Ontopic
Gz dla niego..Tak czy owak mnie dalej nurtuje skąd on ma tyle czasu na tą grę...=P
On się ratował, a raczej ratowała go kumpela z Tibii, i ja w tę wersję wierzę.
@Zaklinacz
Bubble ma jednego ownera. Czy wy kur.wa nie dacie jej spokoju?! Ona się męczy od 2001 roku i to i tak kvrwa mało jak na taki okres czasu. Czy wasze za małe mózgi nie mogą tego pojąć?
A Cipowie szukali najmniejszego argumentu zeby go zbanowac zeby nie dogonil Bubble
Ale ty jesteś tępy, brak mi słów na twoją głupotę...
@Sinsu
Ciekawe jak ty byś się debilu czuł jakby ci niesłusznie bardzo dobrą postać skasowali, nad która pracowałeś 2 lata. Dzień w dzień, a to wsyzskto było by tylko dlatego, że jakiemuś idiocie się wydawało -.-""...
@SuPERMaN
A to nie Capchero jest menżem CipSoftu?;)
@Topic
Jeszcze 2 dni i topic zostanie skasowany albo zamuli całe forum, ale co to za różnica 5mb spammu w tą, 5 w tamtą:).
Zal dupe sciska, jak przezywacie waszego CACHERO! Normalny gracz, ktory nabil nie normalny lvl, a wy podniecacie sie omg! Litosci... bedzie jeszcze wielu z 200lvl, pamietam jeszcze jak kazdy sie podniecal bubble, a teraz? Wystarczyl Cachero i wszscy juz zapomnieli o Bubble -.-
Wasza klutnia na temat zycia cachero jest poprostu nie tolerowana przez moj zaladek!
Klucicie sie, czy cachero ma meza czy zone, czy chodzi na dziwki rany czy wieczorem, co je na sniadanie i co na kolacje, jak dlugiego ma penisa, a moze obojnak... jestescie jak wzod na dupie
omg....
Ps: pewnie dostane bana albo duze upomnienie :)
Zal dupe sciska, jak przezywacie waszego CACHERO! Normalny gracz, ktory nabil nie normalny lvl, a wy podniecacie sie omg! Litosci... bedzie jeszcze wielu z 200lvl, pamietam jeszcze jak kazdy sie podniecal bubble, a teraz? Wystarczyl Cachero i wszscy juz zapomnieli o Bubble -.-
Wasza klutnia na temat zycia cachero jest poprostu nie tolerowana przez moj zaladek!
Klucicie sie, czy cachero ma meza czy zone, czy chodzi na dziwki rany czy wieczorem, co je na sniadanie i co na kolacje, jak dlugiego ma penisa, a moze obojnak... jestescie jak wzod na dupie
omg....
Ps: pewnie dostane bana albo duze upomnienie :)
Popieram cie :D Przecież i on i bubble jest taki sam jak my wszyscy czy to trudne osiągnąć coś w grze ?? wy ludzie zapominacie że tibia to tylko gra i każdy może takie coś osiągnąć wystarczy mieć troche więcej wolnego czasu i potrafić grać...
@TOPIC: Gratz dla niego bo mu sie należy :D
pijopiwnik
21-03-2005, 20:06
Up@
Tak? Mąż Cachero jest z CipSoftu..
A ja nie wiedzialem ze Cachero ma męza, slyszalem ze jest facetem i jego dziewczyna z rl i gry ma na imie Abrill, no cóż czego ja sie tu dowiaduje... że Cachero zmienia płeć :baby:
tak jak Miriam 8o
Ej to on jezd tym menzem czy nie jest menzam cipzowt?
Gardło Sobie Podżynam Dibler
21-03-2005, 21:47
Ja tam nadzieję, że ten cały Cachero padnie AFK przez zlurowane Gs'y i sie skończy "Oh, jaki on mastah".
TheNatoorat
21-03-2005, 21:50
Eee... ja tam nie wierzę w te niewinności Bąbli czy innych Kaczerów... może to dlatego, że lubię rozwiązywać intrygi? A może dlatego, że mam złe doświadczenia z h-lvlami?
Czy może być zbiegiem okoliczności, iż Bubble wybrał(a) sobie akurat jednego z ludzi z CipSoftu po zdobyciu wyższego poziomu?
A może ktoś jej/mu w tym pomógł?
Nikt prócz ich tego nie rozwikła...
Peace and Love
21-03-2005, 21:51
cachero nie powinien dostac bana lecz delate, bo prawie 24na dobe siedziec ( 1 dzien tak patrzylem jak gral dokladnie 19,37min :P z 5 min przerwami )a nie dostal delate bo za doze "zamieski" by w tibi byly obrazanie cipow i gmow itp itd AS nie jest fair i w pelni popieram bubble a nie cachero
edit
re down
bubble siedziala i SA jak nie bylo w regulaminie ze jest to zabronione, wiesz mi normalny czlowiek nie spedzi przy tibi 8 godz + ( ma jaki mi sie udalo wyciagnac przy tibi to 10 i jak poszlem spac to do 12 spalem wiec 10 godzin to jusz praktycznie max wyczerpanie dzienne jakie organizm moze zniesc a siedziec tyle i wiecej przez caly tydzien niemozliwe,a i pamietajcie bubble gra ile czasu a ile on, nie jestem subiektywny staram sie podejsc do tego obiektywnie bo to bubble i cachero nic nie mam aleto co on zrobil przekracza ludzkie mozliwosci
cachero nie powinien dostac bana lecz delate, bo prawie 24na dobe siedziec ( 1 dzien tak patrzylem jak gral dokladnie 19,37min :P z 5 min przerwami )a nie dostal delate bo za doze "zamieski" by w tibi byly obrazanie cipow i gmow itp itd AS nie jest fair i w pelni popieram bubble a nie cachero
Bo Bubble nigdy nie siedziała 24/7...
Radek 666
21-03-2005, 21:59
Ej to on jezd tym menzem czy nie jest menzam cipzowt?
Neee, se znacy taaa, ciodka Cachero je mzem jej bapki i dzatka a ego strjenka to Buuubla i tego cip'y se ozenily i se zli dlu go i nescenslewe.
A tak na serio to gratz 200 lvl'a dla Cachero ;]. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedzie mial 210 lvl :) . Ostatnio on mknie jak burza a Bubble stoi w miejscu. Podobno Bubble teraz trenuje, ale nie wiem :P .
Mily Knight
22-03-2005, 07:03
Te głupie komentarze wczoraj napisał mój kolega :/ sorki za niego , coś mu odbiło :D . Gz dla Cachero że ma 200 lvl , mam nadzieje że przeskoczy Bubble , bo bubbla nielubie :). Jeszcze raz sorry za posty mojego kolegi .
Najlepiej zwalic wszystko na kumpla:)
To twojekonto i ty odpowiadasz za to cop jest w piostach nawet jak pise to 'kolega'.
Bubble to zawsze będzie bubble , ona była pierwsza , jedyna , najlepsza
i tak zostanie przynajmniej dlamnie
big gratz dla cachero
Bigger gratz dla BUbble
EDIT@:
Nie zapomnieliście może ze bubble gra na pvp a cachero nie??
Waawiernia
22-03-2005, 11:28
edit
re down
bubble siedziala i SA jak nie bylo w regulaminie ze jest to zabronione, wiesz mi normalny czlowiek nie spedzi przy tibi 8 godz + ( ma jaki mi sie udalo wyciagnac przy tibi to 10 i jak poszlem spac to do 12 spalem wiec 10 godzin to jusz praktycznie max wyczerpanie dzienne jakie organizm moze zniesc a siedziec tyle i wiecej przez caly tydzien niemozliwe,a i pamietajcie bubble gra ile czasu a ile on, nie jestem subiektywny staram sie podejsc do tego obiektywnie bo to bubble i cachero nic nie mam aleto co on zrobil przekracza ludzkie mozliwosci
to jeżeli ty tak sądzisz to jesteś troche ... ja wytrzymalem przed kompem raz
17 godzin i spałem około 5 :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
a i jeszcze jedno :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x:
coto jest przed kompm 8 godz??;]
Mistyczny
22-03-2005, 11:40
oo 200 lv. jak się da wkleić moment 200 lv. Cachero!!! ^^
http://i152.exs.cx/img152/338/2008ci.jpg
wielkie brawo tylko jak cys mogl pokazac skille mlvl no i moze ile masz kasy w depo :p
wejdz na www.photobucket.com i wpisz Cacherin , tam masz Screen gdzie pokazuje ile ma kasy, w samych gp ma kilka milionuw :)
dziadek1989
22-03-2005, 14:48
@ do poje**nych noobów
najpierw sie mysli (o ile sie ma czym) a pozniej pisze!!
nie piszcie jakis gówien ,które sobie wymyślacie bo pozniej ktos to przeczyta i zacznie rozpowiadac!!
przykład nooba:
a ja słyszałem ze cachero jest mezem cipsoftu
noob plx!!
cachero jest meżczyzną a nie kobietą noobie! a jezeli nawet by byl meżem to nie cipsoftu! bo cipsoft to jest jaka jak by spółka czy cos takiego :)
@topic
mialem zamiar przeczytac wszystkie posty z tego tematu ale po przeczytaniu 5 postów mialem juz dość! a to za sprawą noobostwa niektórych ludzi! (nie obrażając tych spoko ludzi)
przepraszam, że tak przeklinam, ale juz mnie nerwica bierze jak czytam te głupie posty pisane przez głupich noobów!
@up
Wcale nie! Cahero jest merzem cipsofta, wiem to z potwierdzonych zrodel!
Kerin Tale
22-03-2005, 17:24
hehe ;) płakać mi się chce jak tak czytam te wasze wypowiedzi...a Cachero gra 24 na dobe a to to a to tamto...a może poprostu Cachero ma brata który gra z nim na spółke ?? na jednym komputerze ?? i nikt nie połapie się ze to account sharing bo niby wszystko jest legalnie :) wielu ludzi tak robi że gra z rodzeństwem a o tym chyba nikt nie pomyslał :)
Chopkers
22-03-2005, 17:59
wejdz na www.photobucket.com i wpisz Cacherin , tam masz Screen gdzie pokazuje ile ma kasy, w samych gp ma kilka milionuw :)
yyyyyyyy to nie jest jego cala kasa --.--
jest to kasa ktora dostal za sprzedanego SoVa :P
w sumie cachero rzadzi xD
Brawo dla Cachero :] w koncu chlopacy powinni byc lepsi od dziewczyn :D
.....GRATZ....
-----------
| |------| |------
| | | | | | |==== |====| |====|
| | | | | | | | | | |
| |==== | | |====| |==== |====| | |
| | | | | | | | || | |
----------- | | |------ | | |==== | || |====|
THE BEST.... :)
Pod koncowke mi nie wyszlo, ale chyba kazdy to przeczyta :P
;( o ja mój obrazek sie popsuł więc od razu powiem że tam pisało CACHERO ;(
:D pozdro.......
Ta ladny taki sorc , ale coz to jest swiat NoN-PvP duzo sobie nie zadziala ...
:)
fil0nson
22-03-2005, 20:33
@ do poje**nych noobów
najpierw sie mysli (o ile sie ma czym) a pozniej pisze!!
nie piszcie jakis gówien ,które sobie wymyślacie bo pozniej ktos to przeczyta i zacznie rozpowiadac!!
przykład nooba:
a ja słyszałem ze cachero jest mezem cipsoftu
noob plx!!
cachero jest meżczyzną a nie kobietą noobie! a jezeli nawet by byl meżem to nie cipsoftu! bo cipsoft to jest jaka jak by spółka czy cos takiego :)
mialem zamiar przeczytac wszystkie posty z tego tematu ale po przeczytaniu 5 postów mialem juz dość! a to za sprawą noobostwa niektórych ludzi! (nie obrażając tych spoko ludzi)
Czasami noobków można wykryć po tym, że nie potrafią zauważyc aluzij.
Aha i radze nie przeklinać na kogoś, poniewaz się dostaje upomnienia.
Seban PL
22-03-2005, 20:35
Ludzie co to jest 10 godzin przed kompem? dajcie mi wakacje to siedze do 15h i niekoniecznie gram wtedy w Tibie niemowiac o nockach np. z piatku na sobote wiec "kres wytrzymalosci organizmu" kazdy ma inny, i gz dla Cachero :P
dziadek1989
22-03-2005, 21:22
@up
Wcale nie! Cahero jest merzem cipsofta, wiem to z potwierdzonych zrodel!
noob?
jak cachero moze byc meżem cipsoftu jak cipsoft to nie jest jakas osoba tylko to jest grupa ludzi pracująca nad grafika, serwerami, pożądkiem w tibi!
powiadasz ze to sa informacje z potwierdzonych źródeł? no to pochwal sie, który kolega ci takie cos nawciskał? :P
a tak wogóle to wiesz co to jest słownik ortograficzny? X(
cahero -> Cachero
merzem -> mężem
cipsofta -> cipsoftu
@down
a może sobie zmienił płeć na rl? i nagle zamiast być meżczyzną stał sie kobieta? :p <żart>
Gayfriend? -.-
Cachero byl/jest/bedzie mężczyzna.
fil0nson
22-03-2005, 21:26
noob?
jak cachero moze byc meżem cipsoftu jak cipsoft to nie jest jakas osoba tylko to jest grupa ludzi pracująca nad grafika, serwerami, pożądkiem w tibi!
powiadasz ze to sa informacje z potwierdzonych źródeł? no to pochwal sie, który kolega ci takie cos nawciskał? :P
a tak wogóle to wiesz co to jest słownik ortograficzny? X(
cahero -> Cachero
merzem -> mężem
cipsofta -> cipsoftu
****a jego mać, człowieku to jest aluzja!!!!!!!!
ALUZJA!!!!!!!!
PIERD OLONA ALUZJA!!!!!!!!!!!!!!!
Sir Zomos
23-03-2005, 07:22
Gratuluje Cacherowi 200 lvla , on sobie na to zasłuzył a nie jak ta bubble , podam wam powody dlaczego bubble niezasłuzyła :
1. Bubble kupiła te postać na 100 lvl
2. Kiedy bubble padnie to gm'y liżą jej tyłek i robią cofke serwera :/
3. Kiedys bubble zaliczyła haka to odrazu cofka serwera i wszystko ładnie pięknie ( dla bubbla bo ja wtedy straciłem 2 lvle przez tego bubblasa )
Jeżeli w to niewierzycie to możecie sprawdzić , ja wiem że bubble kupiła tego nika na 100 lvlu bo jak grałem kiedyś na arcani to właścicielem Bubbla był Brazylijczyk a nie jakiś Chińczyk.
Gratuluje Cacherowi 200 lvla , on sobie na to zasłuzył a nie jak ta bubble , podam wam powody dlaczego bubble niezasłuzyła :
3. Kiedys bubble zaliczyła haka to odrazu cofka serwera i wszystko ładnie pięknie ( dla bubbla bo ja wtedy straciłem 2 lvle przez tego bubblasa )
Jeżeli w to niewierzycie to możecie sprawdzić , ja wiem że bubble kupiła tego nika na 100 lvlu bo jak grałem kiedyś na arcani to właścicielem Bubbla był Brazylijczyk a nie jakiś Chińczyk.
A świstak siedzi..... i patrzy się jakie głupoty ludzie piszą... Jaki mieli by cel w robieniu tego? Jesteś poprostu zazdrosny i już... Nie znam sytuacji obu postaci, ale jako char bardziej podoba mi sie bubble, robiła dłużej level i ma napewno itemki o jakich sobie nawet nie marzymy.. Chyba nikt nie wiem co ona posiada. Cachero był 24h na dobe online... Watpie czy grał sam, albo ćpa, albo grają jeden za drugim -.-
Bubble zawsze będzie lepsza. Wole ją niż jakiegoś brazuke bojącego sie zacząc grać na PvP...
Dark Spirit of Night
23-03-2005, 13:10
Czy już wszyscy gracze z high levelem/skillami/magic levelem są cheterami???
Nie wydaje mi się.
Są ludzie grający średnio 18h/dobe nawet do 24h/dobe (to nie jest normalne ale nie moja to już sprawa)
Hmm... zastanówcie nagle wysiada wam komp a wasza postać zostaje sobie na pustym spawnie demona. Macie pewność że jeżeli nie logniecie się za chwile to później będzie tam około 3 demonów. Co robicie? Ja bym zadzwonił do zaufanego kolegi (w przypadku Cachero była to jego dziewczyna) i poprsił żeby zabrał moją postać w bezpieczniejsze miejsce
Aried Wojtas
23-03-2005, 14:38
to super
wreszcie jakis przedstawiciel płci męskiej :D
-=DanieL=-
23-03-2005, 14:39
Ja tam nadzieję, że ten cały Cachero padnie AFK przez zlurowane Gs'y i sie skończy "Oh, jaki on mastah".
ja zato mam nadzieje że troche ci mózgu do łba naleci :/ czego się go czepiasz obraził cie noobie?
Mily Knight
26-03-2005, 08:04
Może i to brzmi zwariowanie co napisał Sir Zomos , ale bubble naprawde kupiła tego nika na 100 lvl , wcześniej właścicielem nika był jakiś chłopak a bubble poszła na łatwizne kupiła nika na 100 lvl niemusiała trenić ani nic nawet eq miała gotowy :baby: żyć nieumierać :D no ale przejdźmy do żeczy co do kwesti że bubble kupiła nika na 100 lvl to sie zgadzam w 100% natomiast do tego że kupiła od brazylijczyka to już niecałkiem :/ , a że gm'y jej liżą dupsko to też fakt :D
Sir Zomos
26-03-2005, 08:08
Mówicie że jestem zazdrosny o lvl bubbla ?? o co ja mam być niby zazdrosny ?!?! o to że ona se poszła na łatwizne ?? wyyobraźcie se robienie nika od 1 lvl do 200 długo nie ?? a jak kupicie na 100 lvl to musicie sie najpierw przystosować na co musicie chodzić i że se dacie rade , ale to już łatwizna. Mily mówił że bubble kupiła nika od jakiegoś chłopaka tu drobne sprostowanie ten chłopak miał na imie Edurardo czy coś w te manie :D . A niektórzy mówią że bubble jest gmem to już jest bzdet :/ , ale gmy jej strasznie sie podlizują i wogóle wkurza mnie to ktoś sie stara a taki skośnooki se zrobi lvl z pomocą gmów ..... w życiu niezagram na Antice bo tam tylko Bubble dowodzi , niepodobasz sie bubble = niemasz życia.
Co na niektórych szkoda mi słów - po co piszecie głupoty jeżeli nie macie pewności czy to prawda?
Bubble miała paru ownerów za czasów kiedy granie na jednym koncie przez więcej niż jedną osobę było dozwolone. W chwili wprowadzenia tej zasady pozostał tylko jeden owner. Kolejna sprawa - kiedy Bubble umarła NIE było cofki. Tak samo jak CipSoft/Gm'owie wcale nie likwidują jej konkurencji. Prawda jest taka, że wielu h-lvl nie przestrzega zasad i płacą za to wysoką cenę. A dlaczego Bubble nikt nie dał bana/nie usunął chara? Bo ona w przeciwieństwie do innych przestrzega zasad.
Cachero może i jest dobry... 200 lvl w ciągu 2 lat... ja znam podobny przypadek i w dodatku to Polak... Seromontis na Hibernie ma największy lvl na serwerze (w tej chwili 152) i zrobił go w lekko ponad rok. Zadziwiające jest natomiast to, iż w chwili kiedy Articorz (drugi najwyższy lvl na tym serwerze) posiadał 100 lvl on mial 30... nie robi wrażenia?
I ostatnia sprawa, jeżeli ktoś myśli, że kupno postaci na 100 lvl to pójście na łatwiznę to się myli. Wiele postaci sprzedanych na 100 lvl zamiast pnąć się do góry zaczęło spadać w dół. Dlaczego? Bo kupiły je osoby z małym doświadczeniem do gry w Tibię i nie myślcie, że jak się kupi 100 lvl to jest łatwo wcale nie. Jak wam źle idzie na low-lvl to na high będzie tak samo. To, że to napisałem nie zmienia faktu, że Bubble NIE kupiła postaci na 100 lvl.
Mam nadzieję, iż trochę wyjaśniłem.
Pozdrawiam
Rothes
Dark Mike
08-04-2005, 20:35
bubble jest dalej najlepsza ma 204 lvl a ty 202 sprawdzcie na www.tibia.com
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.