Pokaż pełną wersje : Teleport na Senji
Na wyspie senja jest Sanja Castle w w jego podziemiach jest pienterko z ogromnom ilością różnych fieldów i jak przeszłem te fieldy to doszłem do teleportu jak w niego wejde to tam będzie dużo potworków? Jak tak to jakich? I nie gadać używaj przycisku sukaj bo szukałem i znalazłem ale nie znalazłem co jest za tym portalem bo jakiś gość powiedział że to QS.
Nie ma potworkow,
tzn. sa ale za drzwiami, a klucza pewnie nie masz, btw radze ci tam isc ;)
PalAnonim
21-03-2005, 16:03
Idź, idź. Jeśli nikt nie otworzył drzwi to nie masz sie co martwić, a możesz się pozytywnie zaskoczyć :D
Droge znalazles sam , zapytales sie o potwory - odpowiedz juz uzyskales. A ja dodam cos od siebie (wedle regulaminu) to jest QUEST.
Wejdziesz w teleport to dostaniesz sie do pomieszczenia z nagrodami i beda drzw nie otwieraj ich wejdz znow w teleport i juz po quescie :):)
@up
QS !! On nie wiedźial o queście , ale go powiadomoiłeś...pomyśl następnym razem co piszesz ?
@Topic
Jak wejdziesz w teleport , przeleportuje cie w miejsce w którym nie ma potworów , ani drzwi.Jest bramka dla 20lvl.Za nią są mino , mino guardy , mino magi.
Paul of celesta
21-03-2005, 17:28
@up Sa drzwi, za drzwiami mino mag i minotaury. I sa 2 skrzynie...
Master of Shadows
21-03-2005, 17:39
Nie ma potworków w pierwszym pomieszczeniu za teleportem, ale są za drzwiami.
:)
a te drzwi to chyba nie sa z bramka na 20lvl, mam 28 i jakos nie moglem przejsc :p poza tym trzeba klucz.
Mafia 007
21-03-2005, 17:58
Wejdziesz w teleport i benda dzwi i dwa chesty w jednym z nich jest broad sword a w drugim sa 3 biale perly :)
P.S.sorry ze zepsulem ci niespodzianke :p
Ze kto s pwie że to Quest to nie zbrodnia. Ale nagrody sa denne :)
a te drzwi to chyba nie sa z bramka na 20lvl, mam 28 i jakos nie moglem przejsc :p poza tym trzeba klucz.Tak, trzeba klucz a problem polega na tym ze klucz do tych drzwi jest dostepny dopiero za drzwiami :). Co prawda jest tam inne wejscie ale nie powiem bo to juz QS.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.