Pokaż pełną wersje : <<Anhilator>>
Sikiso z Valori
21-03-2005, 12:13
Znalazlem Anhilatorka i postanowilem go udostepnic http://rapidshare.de/files/948278/anihilatoreczek.rec.html odrazu mowie ze filmik nie moj :) (szkoda) ale warty ogladniecia.
Obsługa stronki:
1.Zjezdzamy na dol stronki i klikamy na napis FREE
2.Przenosi nas na nastepna stronke i czekamy jakies 50-60 sec
3.Po czym na dole pojawia sie szaro napisany tytul filmu
4.Klikamy na link i dalej to juz chyba kazdy wie
Jesli ktos nadal nie wie jak sciagnac to zapraszam do pisania do mnie na gg 1883278
Calkiem calkiem filmik :)
Kiedys tez bede takim ryckiem ^^
Spox filmik
dzięki ze wytłumaczyłes jak sciągać :)
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem ten koleś mógł zrobić dwa razy Anihilatora?? Ma przecież już SoV, a wziął jeszcze Demon Armor... No chyba że kupił od kogoś SoV, ale to mało prawdopodobne.
Jednym słowem spoko filmik!! 8o
Nie wiem co wam sie tak podobało... Anihilator tak jak każdy inny X(
NUDA X( X( X( X( X( X( X(
Kumagoro
21-03-2005, 15:39
Tylko jak on moze miec SoV i Demon arm. jednoczesnie??
@Up
Czyt. @Down
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem ten koleś mógł zrobić dwa razy Anihilatora?? Ma przecież już SoV, a wziął jeszcze Demon Armor... No chyba że kupił od kogoś SoV, ale to mało prawdopodobne.
Kupił, myślisz, że to nie możliwe? A jednak! 8o
@Topic
Nothing special...
A może to jakiś psychopata i ma drugiego chara na 100lvl :confused: Who knows...
@Up
Czyt. @Down
Kupił, myślisz, że to nie możliwe? A jednak! 8o
@Topic
Nothing special...
NA Antice raz za jakiś raz pojawia się sell magic sword
Dozarap_rUlEs
21-03-2005, 16:17
najs filmik :D
Delmicjusz :P
21-03-2005, 16:33
Ja nie moge... co w tym dziwnego że kupił se SoV'a ;)? bo moim zdaniem nic ;P
Spoko filmik tylko szkoda że nie Twój ;)
@down
Ja też gram na nowym świecie tylko poprostu nie rozumiem co w tym dziwnego że ktoś kupił SoV'a ;) Hiberna nie jest już najnowszym światem więc jest to tym bardziej możliwe ;)
Pzdr
@Up
No wiesz... nie wszyscy grają na serwerach gdzie Medusa Shieldy leżą na ziemi, a Bright Sword jest warty 300gp :P Ja mogę najwyżej pomarzyć o ofercie na Trade Chacie typu: Sell Sov - xK :P Nawet jeśli ktoś go ma (a to niemożliwe, bo najwyższy lvl na serwerze to 94) to i tak by nie sprzedawał :P
NA Antice raz za jakiś raz pojawia się sell magic sword
A to wszyskto dlatego, że kiedyś był jakiś bug i każdy mógł mieć msa, ale todawno temu dlatego sov eraz kosztuje ok. 2 razy więcej niż e-plate.
@Topic
Wiecie czego nie lubię w takioch filmach? Tego, że ja napisałem jak mi sie podobało nie oglądając nawet filmu (czyt. Nie nawidzę jak film jest cholernie monotonny i wiadomo co w nim będzie)...
a po co on wzial Demon Armora, jak mial e-plate?? -.-
Stawik Knight
21-03-2005, 21:40
Dlaczego malo prawdopodbne ? Na Hibernie Seromontis kupil sobie Sova za 3000 k (300 crystal coins jakby ktosnie wiedzial ;p)po to zeby wziasc prezencik i zobaczyc co w nim jest, koles ma 154 lvl i jeszcze nie wykonal anihilatora.
Sikiso z Valori
22-03-2005, 11:53
a po co on wzial Demon Armora, jak mial e-plate?? -.-
Moze dlatego ze nie wiele ludzi ma Demon armor.Po za tym chyba kazdy by chcial miec takie cacko :]
Anaconde
22-03-2005, 12:07
Heh, magic sword mogą ludzie sprzedać, ale za super extra mega kasy x] . Bubble wykonala annihila na 200lvlu i wziela bodajrze demon armor, bo sova miala :) . Widziałem filmik, dwóch pokonuje demonki, zacne :) .
@Offtopic:
Może mi ktoś wytłumaczyć, na czym polega błąd na antica, że tych SoV'ow jest tak duzo?
Moze dlatego ze nie wiele ludzi ma Demon armor.Po za tym chyba kazdy by chcial miec takie cacko :]
Ja nie :P Tzn. czemu nie, ale jeśli miałbym SoV i MPA to zamiast Demon Armora wolałbym Stonecuttera :D
KornikCrew
22-03-2005, 16:43
gratz anihilatora gratz...
Dlaczego malo prawdopodobne, jesli koles ma farta idize na demony wypadaja mu e-plate g-legi itp , sprzedaje je to ma kase i se mzoe kupic. Ja znam Czlowieka co na 60 lvl sorckiem ma Sova , wiec uwazam ze 100 lvl tymbardziej moze.
wszystko jest mozliwe :P sova napewno kupil a jedyne cóś które tu zadziwiajace jest to to ze roz****zili we 2ch te demony bo tamci padli na poczatku :D
Nawet spoko ale tak jak kazdy...
Very najs movie, szkoda że padły dwie osoby :(, ale filmi i tak fajny. Wczesniej nie zdawalem sobie sprawy ze to tak dlugo trwa... lolz... :P Poszlo im duuużo uhów, ale i tak sie oplaca jak po taki loot. Zdziwilo mnie że ten koleś takie coś "i wanna open this demon" lol chciał tam wrócić i otworzyć ciało demona :/. Ja bym tam za Chiny nie wrocił xD. Koncówka niezła kolesie go zaczynają lać "DIE! xD" :P końcówka wymiata !
Tede Del'Bezel "ISARA"
24-03-2005, 00:05
JA bys sam denona wysolowal
OCZYWISCIE ZARTUJE B)
ALE FILMIK NIEZLY
zAkLiNacZ
24-03-2005, 14:23
Anilihator tak jak kazdy :p
Osmoza jonse
24-03-2005, 22:32
sluchajcie mam maly problem od 3 tygodni nie wchodzilem na filmiki a terax chcem sciagac i pare filmikow teraz jakos dziiwnie sie zapisuje i nie moge tego obejrzec albo tzn.sciagnac POMOZcie oplz
ps.no brecht me plz ;P
Kamlot De'Kapy
25-03-2005, 09:02
fajny filmik,a na koncu myslalem ze beda chcieli go zabic zeby miec te rzeczy z anihilatora 8o
Zlodziej
25-03-2005, 11:17
!!!!! Nie ŚciĄgajcie Filmu Z Linku PowyŻej. To Jest Keylogger. !!!!!
!!!!! Nie ŚciĄgajcie Filmu Z Linku PowyŻej. To Jest Keylogger. !!!!!
prowokacja?
@topic
SoV na danubii mozna wychaczyc za 1,5kk
uwielbiam ogladac anihilatory :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.