Pokaż pełną wersje : Hakerzy wokol nas
~~Nobit~~
18-02-2004, 10:18
no wiec tak:
Jak kazdy normalny gracz poznalem polaka na tym samym lvlu i profesji (palladyn).
Mial p-seta na 8lvl wiec myslalem ze ma 2 gracza ale on mowi ze ma z tibia gg.
Co to jest ta tibia gg?
czy moga go zbannowac przez to?
Fawkes the order of Toilet
Strzezonego PK nie dostrzeze
Tibia gg jest to program za pomoca ktorego mozemy w bardzo szybki sposob lowic, miec caly czas dzien(nawet w podziemiach), pokazuje nam ile jeszcze expa na lvl i to chyba wszystko. Uzywanie takich prograamow jest zabronione i moze grozic banem. Przy okazji autrorzy takich programow zazwycaj umieszczaja w nich dodatakowo key loggery(program zapamietuje t co napisales na klawiaturze(w tym wypadku twoj numer i haslo) i wysyla je do autora, jak sie domyslasz on loguje sie toba i np. zabiera ci wszystkie rzeczy, rookuje itd. Odradzam ci uzywanie tibi gg i podbnych programow bo nie dosc ze psuja zabawe to jeszcze mozesz na tym bardzo duzo stracic :(
~~Nobit~~
19-02-2004, 15:18
Aaaach... To glupie tylko pogarsza gre :P
No dobra to moze to jest jakis inny program ze "stworzyl" se plate seta?
A wogole istnieje taki ?(?(?(?(?(?(?(?(?(
ehh. wątpie, żeby zrobił program który dał mu plate seta!
Chyba, że jest naj;epszym hakerem, włamie się do tibii, i zrobi, żeby z każdego rata wypadał tunderhammer :)
Chyba nie jest to zabardzo możliwe ? ale nie wiem czy nie wykonlane ?
Lord optyk
19-02-2004, 17:16
wiem że nie za bardzo na temat ale dziśiaj miał zhakowanom postać umwilśmy sie na jutro na 7:30 a tu patrze za pól godziny znów sie pojawia a ja do niego pisze nie odpowiada puzniej za czwartym razem przedstawił sie że jest hakerem i że mojego kumpla zhakował to ja zaczołem go wyzywać że by sie odpier,,,,,,,, od tejp ostaci to on zaczoł mnie ścigać tak uciekałem do carlin że po drodze wpadłem na pk i zaliczyłem ded ale uratowałem mojemu kumplowi postać bo szybko wysłem mu na gg wiadomośc tttthhheee eenndd :D
~~Nobit~~
19-02-2004, 17:24
Eeeech nie zrozumiales mnie keb
Ja sie pytam czy jest taki program do tworzenia przedmiotow??
kotomaniak
19-02-2004, 21:17
@up Nie ma programów do robienia przedmiotów. Pomyśl sobie co by to było :D
PS. Mój pierwszy post od wielu dzni :D
Heh czegoś takiego nie ma... Moze se to wydrukowal i na ekran se p secika naklejil a tak wogule to dlaczego sobie p seta a nie golden seta Zrobil>>>???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.