PDA

Pokaż pełną wersje : Hakerzy wokol nas

~~Nobit~~
18-02-2004, 10:18
no wiec tak:
Jak kazdy normalny gracz poznalem polaka na tym samym lvlu i profesji (palladyn).
Mial p-seta na 8lvl wiec myslalem ze ma 2 gracza ale on mowi ze ma z tibia gg.
Co to jest ta tibia gg?
czy moga go zbannowac przez to?

Fawkes the order of Toilet

Strzezonego PK nie dostrzeze

Gewof
18-02-2004, 10:49
Tibia gg jest to program za pomoca ktorego mozemy w bardzo szybki sposob lowic, miec caly czas dzien(nawet w podziemiach), pokazuje nam ile jeszcze expa na lvl i to chyba wszystko. Uzywanie takich prograamow jest zabronione i moze grozic banem. Przy okazji autrorzy takich programow zazwycaj umieszczaja w nich dodatakowo key loggery(program zapamietuje t co napisales na klawiaturze(w tym wypadku twoj numer i haslo) i wysyla je do autora, jak sie domyslasz on loguje sie toba i np. zabiera ci wszystkie rzeczy, rookuje itd. Odradzam ci uzywanie tibi gg i podbnych programow bo nie dosc ze psuja zabawe to jeszcze mozesz na tym bardzo duzo stracic :(

~~Nobit~~
19-02-2004, 15:18
Aaaach... To glupie tylko pogarsza gre :P
No dobra to moze to jest jakis inny program ze "stworzyl" se plate seta?
A wogole istnieje taki ?(?(?(?(?(?(?(?(?(

Keb
19-02-2004, 16:06
ehh. wątpie, żeby zrobił program który dał mu plate seta!
Chyba, że jest naj;epszym hakerem, włamie się do tibii, i zrobi, żeby z każdego rata wypadał tunderhammer :)
Chyba nie jest to zabardzo możliwe ? ale nie wiem czy nie wykonlane ?

Lord optyk
19-02-2004, 17:16
wiem że nie za bardzo na temat ale dziśiaj miał zhakowanom postać umwilśmy sie na jutro na 7:30 a tu patrze za pól godziny znów sie pojawia a ja do niego pisze nie odpowiada puzniej za czwartym razem przedstawił sie że jest hakerem i że mojego kumpla zhakował to ja zaczołem go wyzywać że by sie odpier,,,,,,,, od tejp ostaci to on zaczoł mnie ścigać tak uciekałem do carlin że po drodze wpadłem na pk i zaliczyłem ded ale uratowałem mojemu kumplowi postać bo szybko wysłem mu na gg wiadomośc tttthhheee eenndd :D

~~Nobit~~
19-02-2004, 17:24
Eeeech nie zrozumiales mnie keb
Ja sie pytam czy jest taki program do tworzenia przedmiotow??

kotomaniak
19-02-2004, 21:17
@up Nie ma programów do robienia przedmiotów. Pomyśl sobie co by to było :D

PS. Mój pierwszy post od wielu dzni :D

Aexer
20-02-2004, 20:41
Heh czegoś takiego nie ma... Moze se to wydrukowal i na ekran se p secika naklejil a tak wogule to dlaczego sobie p seta a nie golden seta Zrobil>>>???