PDA

Pokaż pełną wersje : Smok Near thais

Mumakil
21-03-2005, 17:52
Odrazu mówie że jako pierwszy w histori tego forum założyłem taki temat więc niewyjeżdżajcie mi z ,,szukaj~~
Mam pytanie odnośnie tego smoka pojedyńczego w kanałach nad thais
po drodze jest pare orkow i fire devili
a chce zapytać czy da się tam expić sorkiem z 2 ds??
znaczy czy jak pójde na sam bok jaskini z moimi ds to on sie zrespi?

elite
21-03-2005, 18:08
Teoretycznie moze sie zrespi, ale zawsze ludzie stoja na gorze... Mozesz blokowac respa, sam musisz sprawdzic.. Na tym polega tibia

Marshal
21-03-2005, 18:24
Hmm... po drodze nie ma Fire Devili (a przynajmniej nie musisz przez nie iść)
najlepiej obejrzyj ten filmik: http://mocmovies.zap3x.com/dragsumm.rec (ściągaj przez PPM i Zapisz jako...)

Mumakil
21-03-2005, 18:25
Edit :
dzięki za filmik !!!!!!!!!

elite
21-03-2005, 18:30
Jak niewiesz to nieodpowiadaj --_--
interesuje mnie wiedza praktyczna poparta doswiadzczenieem , niechce tam przywolac 2 ds zeby sie dowiedziec ze sie niezrespi
Nie w****iaj mnie... Jak ci sie nie chce przywoływać ds'ów to po co grasz w tibie?! Chcesz odpowiedz to masz- TAK- BLOKNIESZ RESPA. Za blisko byś stał i byś blokował, jeżeli juz chcesz iść z ds'ami to idz na respa pod drodze na greenshore bo tam mozesz stac sobie i nie blokniesz albo na dragon lair kolo venore na polanke, szybciutki resp i bezpieczny z mozliwoscia ucieczki...

Lyonis
21-03-2005, 18:31
Na 100% się zrespi znam tamten resp bardzo dobrze i jak będziesz tam stał tak jak mówileś to sie zrespi.Muj kumpel tam tak robiłe i mówił że spoko.A pozatym czasem widze jakiegoś sorka tam.
A jak coś bo nie wiem czy wiesz Sumony nie blokują respa.

Warmendes
21-03-2005, 18:32
Jak pojdziesz tam gdzie mówisz to Dragon sie zrespi. Po drodze jest tylko 1 fire devil a ja znam taką droge co nie ma żadnych orków xD. A tak do tematu to sie da expic z 2 dsami ale ja bym polecal z 1 ds to wtedy byś bił z hmm i z tego byś mial więcej expa ale to tylko moje zdanie więc jak chcesz to nie posługuj sie nim.

ciemne dropsy
21-03-2005, 18:52
Jezeli bedziesz stal na gorze a ds bedzie przywolany na dole to spoko sie smok zrespi i jest to lepsze miejsce niz ten smok kolo greenshore. Tutaj mozesz w kazdej chwili wejsc poziom wyzej i mozesz schwoac sie za rog skalny ktory cie ochroni przed atakami draga. A tam kolo greenshore musisz prowadzic dsa i jezeli smok sie przerzuci bedize ciezko. A co do tego ze bloczysz spawna - nie sluchaj ich bo tma huntowalem i spawna nie bloczylem :)

Mumakil
21-03-2005, 18:53
Tak tu odpowiadacie a ja nato:P:
Sry za tamten post dude:) niechciałemcię obrażać ani denerwować
A do all thx za pomoc i następne pytanie
czy znacie jakis lepszy resp z tym ds??

Storm Silverhand
21-03-2005, 18:58
Najlepsze na Ankrahmun.

Mumakil
21-03-2005, 19:06
zapomniałem dodać FAAAAAAACCCCCCCCCc

Mumakil
22-03-2005, 10:51
Temat chyba do kasacji szczegolnie jeśtli wziąść pod uwage takiego bączka
--------------------------------------------------------------------------------

Witaj Mumakil,

Zostałeś ostrzeżony za jedną ze swoich wiadomości, która łamała zasady forum Tibia.pl. Powód tego upomnienia to:

(Rodzaj upomnienia = Poważne ostrzeżenie)

Za to złamanie regulaminu otrzymałeś : 6 punkt(ów) karny(ch).
Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 40 dni.
Po tym czasie zostaną automatycznie usunięte.

Wiadomość, za którą zostałeś ostrzeżony, możesz znaleść tutaj:

Warned Post

Osoba, która cię ostrzegła, podała taki komentarz:

=======================================
Gwarantuje ci ze nie jestes pierwsza osoba pytajaca sie o ten wlasnie spawn smoka (nazywa sie to smok w ancient temple)
=======================================

Twój obecny poziom ostrzeżeń to: 7 punkt(ów).

Gdy osiągniesz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.

Jeśli chcesz zobaczyć, jakie wcześneijsze upomnienia otrzymałeś, kliknij tutaj.

Jeśli chcesz się odwołać od tego upomnienia, odpowiedz na tą wiadomość.

6 pónktów za takie coś?? taaaaaaaa