Pokaż pełną wersje : Zwłoki na pamiątkę:)
Eeee, może to głupi temat, ale co tam:) :
Czy da się włożyć do skrzynki w depocie zwłoki (swoje albo innego gracza)??
Tychanowicz
18-02-2004, 21:01
Niestety nie da sie
Ale w zamian mozna wrzucic zwloki do chalupki, widzialem raz, jak ktos chwalil sie dragonem.
nawigator
19-02-2004, 20:58
mozna wrzucac zwloki gracza do domku ale beda ulegac rozkladowi az znikna.
te ciala które ludzie maja w domkach sa np. z Cyclopolis, z Femur Hills tam gdzia sa Cycki i Ds, ciala dragonów tak samo
Gdybym miał domek to bym wsadził tam denona :P :P.
Ale jeśli zabijesz kogoś i chcesz pamiątkę, możesz zachować sobie jego BP czy któryś z itemów. :P
Sephiroth
20-02-2004, 09:11
karat
Przeczytaj post tuż nad Twoim...
Jakoś nigdy nie słyszałem żeby zdechły demon się gdzieś respił.
A ja mam putanko - czy wsadzone do domu zwłoki rozkładowi czy są ponadczasowe ??? (bo np. w chaci nie rośnie mana i health)
Vanhelsen
20-02-2004, 20:58
Boshe looknolbyś pare postów UP Tylko zwłoki RESPAWNOWANE nieulegają rozkładowi
Niewiem czy można człowieka ale wiem że można potowra sam trzyma w depo ciala FIRE DEVILA i ELFA ARCANISTY :D
Niewiem czy można człowieka ale wiem że można potowra sam trzyma w depo ciala FIRE DEVILA i ELFA ARCANISTY
to w końcu rozkładaja sie te zwłoki czy nie????!!!!
Mogli by CIPowie w następnym updatcie wprowadzić nieśmiertelniki, dostawał bys go po każdej śmierci a stary by zostawał w ciele, i mozna by je zbierać jako trofeum.
(ale mogło by to zwiększyć liczbe PKow :D )
tak chcialem tylko przyklasnąć, że z tym nieśmiertelnikiem to fajny pomysł jest :D może ktoś podżuci cipom pomysł??? .. bo ja nie znam żadnego :]
Ciała w depo nie gniją :D
Ja raz w Thais znalazłem martwego Frost Trola i wziolem go do depo :)
Oryginalnie dodany przez Nemoz
(...)
Mogli by CIPowie w następnym updatcie wprowadzić nieśmiertelniki, dostawał bys go po każdej śmierci a stary by zostawał w ciele, i mozna by je zbierać jako trofeum.
(ale mogło by to zwiększyć liczbe PKow :D )
Ja sam sobie robie nieśmiertelniki!! Z tych plakietek z parceli!! Zawsze mam w plecaku i jak ktoś looknie to zobaczy!! :D
Oryginalnie dodany przez karat
Tylko musialbys miec hate na endron bo z tego co wiem tylko tam występnuja demony bo wpław hyba trupa demona nie przytaszczysz :D
ej no to moze zrobimy akcje "Przygarnij Zwłoki" :P
Będziemy zbierac różne repawnowane zwloki I kupimy domek i zrobimi wystawe
Oryginalnie dodany przez Selus
ej no to moze zrobimy akcje "Przygarnij Zwłoki" :P
Będziemy zbierac różne repawnowane zwloki I kupimy domek i zrobimi wystawe
Tylko jest jeden szkopul kazdy musialby grac na tym samym serwie. Ale pomysł niezły takie martwe zoo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.