Pokaż pełn± wersje : -Xantera- Nooby Na DL pod Thais
SimonekK
22-03-2005, 15:23
wraz z kolegami... wybralismy sie na Dragon Lorda pod Thais, chcialem sprawdzic jak pojdzie mi blokowanie =') Film kręcony przez kolegę :)
Występuj±ce Nooby:
-Wiezien Chaosu nie pamietam lvlu druid magic level 27... szedl tylko zeby mnie UHac.... -.-
-Mindscyther 29 lvl mag mlvl 41 ten z SD :)
-Rozpruwaczek 35 lvl knight skille 73/73 (czyli ja :] )
A oto link:
http://members.lycos.co.uk/simonekk/filmiki/dlwithteam.rec
Proszę o komentowanie 8o
CHESTER from rubera
22-03-2005, 17:50
hehe udało ci sie ! I to sie liczy :D niezle ci nawet poszło to blokowanie na tym lv... Ciekawe czemu cie nie uhał ten koles był jakis dziwny :P GZ film mi sie podobał
SimonekK
22-03-2005, 21:02
Bo prawda kilka razy byłem bliski ¶mierci...
Najgorsze bylo dla mnie to, że Więzień Chaousu kiedy mialem ostro red HP zszedl na dol... -.-' Dalem mu 1 bp of UH (myslalem ze gorzej będzie :) ) a on mi takie cos zrobil... -.- mysle ze wiele mniej poszloby UHów gdyby nie to ze ciagle schodzili i Wiezien nie UHal maga jak go posil... ehhh nie dziwie sie magowi jak dostalem combo to z pelnego zycia na miejscu red heheh a to dosłownie chwila moment wszystko wygladalo jak jeden hit... wczesniej myslalem, ze combo to hit po hicie np co sekunde czy pol heheh :)
No wiec dlaczego "UHer" nie UHal, wiec... proszę obadać nazwę tematu :) (juz wszystko jasne? :D lol) .
A dodam że mi zeszło 15 UHów ... mysle ze gdzies z 5 UH mniej by poszlo gdyby nie ... ehhh, no ale tak jak mowisz wazne ze przezylem, ze sie udalo :)
Chociaz teraz juz nie mam lęku przed DLami :P
No i bardzo się cieszę że filmik się podobał, gdyż moje ostatnie filmiki niezbyt sie spodobaly na forum :D
fajny film, ale trzeba przyznac - shooterzy to nubki ;p
Tiper :D
22-03-2005, 21:15
Film mi sie podoba Tylko cos z UHerem Nie tak nie UHal maga kiedy go prosil
Ale ogólnie spoko ziomy hehe :P
I UHer niech pamieta zycie BLOKERA jest najwazniejsze bo jak on zginie to maja shoterzy przechlapane :]
W¶cie se odpuscie wspólne huntowanie :D
No w końcu !! Shoterzy.................*&^&%^09
Great Job !!
Dodam jeszcze żę miałem w tym swój udział XD
Gracz_Tibia
22-03-2005, 21:29
Zalosny film !!! jeszcze nie widzialem, zeby bloker blokowal DL'a stojac nie na ukos tylko przed nim ! Omg!! Zeczywiscie nooby -.-
A shooterzy.. omg... noobs plx (bloker tez)-.-
SimonekK
22-03-2005, 21:34
@Darky
Hah trzeba pomyslec o UHach dla sorca i zapasie torchow :D hehe ogolnie to wszystko z powodu druida... ktory za przeproszeniem wszystko spieprzyl(slownictwo dosadne... :) )... juz lepiej by bylo gdybym te UHy dal magowi, a najlepiej gdyby byl paladyn zamiast druida... :)
@Tiper
Tutaj Shooterzy mieli dobrze bo zdarzyli by (chyba !! :P) uciec na dol... w koncu dochodze o co chodzilo mysle ze druid myslal ze to UHy dla niego :rotfl:
@Mindscyther
Nom trzeba Cie zaopatrzyc w UHy i torchy lol :D
@Gracz Tibia
Gdyby nie moja ekipa normalne ze stalbym po ukosie tam bylo strach sie odwrocic w ich strone sam widziales jak sie Dl przesunal to oni na dol lol :D moze Mind nie ale Wiezien ciagle... i on jeszcze mial mnie UHac lol
No i trzeba dodac ze to tez duzo w tym mojej winy uparlem sie ze zblokuje tego DL'a i mag byl bez many(zabralem go na szybkiego)[tez jestem noob pozdro dla noobow heheheh] wiec kazalem mu stac w miejscu i strzelac jak cos uciekac... co moglem poradzic... Gdybym poszedl do Venore (tam jest gicio) to po drodze by wszyscy pogineli 8o
Mental II
22-03-2005, 21:36
Troszke noobowy styl blokowania tego DL ale tak to wam sie udało i gratz dla was.Nie Pszejmuicje sie wypowiedzion nOOba @up(gracz tibia) co sie niezna
SimonekK
22-03-2005, 21:44
@Mental II
No tak muszę przyznać że strasznie noobsko blokowalem, blokowanie w takim stylu bylo spowodowane... moj± ekip±... ktora by zginela znajac zycie (gdyby sie DL odwrocil, albo by zeszli na dol i znow swiatla nie mieli :D lol) oraz tym ze prawie tam nie myslalem wszystko na szybkiego musialem UH za UH wbijac :/ Szczerze to myslalem ze druid naprawde bedzie mnie UHal... chcialem mu ulatwic sprawe lol :D (jak ich nie bylo blokowalem po skosie...[a szczerze nie wiem czemu jak byli to inaczej ehh]) nie myslalem o blokowaniu odpowiednim DL na 35 lvlu troche mialem lęk :P
Tak czy inaczej jak teraz ogladam ten filmik to widze ze mialem szczescie :P
Sie mapes
24-03-2005, 13:03
HAHAHAHAHA wspolczuje ci ze z kims takim poszedles na DL'a masz farta ze ze zyjesz buhaha
gratz fuksa, :D na DL na szybko to nie tak łatwo :D gratz uhera
Pozdro dla Xanty, Demon Bielany hehe, Pozdrów tam all odemnie
zAkLiNacZ
24-03-2005, 14:05
No Udalo Ci Sie tylko jak zwykle z dl musial byc sux loot :( ale moze jak nastepnym razem bedziesz to ci jaki dsm wypadnie hehhe
SimonekK
24-03-2005, 18:18
@Sie mapes
wspolczuje ci ze z kims takim poszedles na DL'a
To znaczy? :P druzyna byla dobra <hahaha> najlepsze bylo jak mialem red hp a druid zamiast mnie uhnac uciekl na dol <rotfl2>
@Grimp
heh dzięki :D UHER BYL THE BEST on jest moim idolem 8o hehehhehe
@zAkLiNacZ
No w sumie to nawet nie liczylem na jakis dobry loot ale niedlugo zamierzam wybrac sie na jakis normalny hunt :D DSM i RH mi sie marzy :P (knight ma najlepiej pierwszy przy loocie hehehe :D)
Shadow de'Evil
25-03-2005, 00:56
NO NO gratz rozpur ladnie ci poszlo byle wiecej takich filmikow i udanch huntow
@Sie mapes
To znaczy? :P druzyna byla dobra <hahaha> najlepsze bylo jak mialem red hp a druid zamiast mnie uhnac uciekl na dol <rotfl2>
@Grimp
heh dzięki :D UHER BYL THE BEST on jest moim idolem 8o hehehhehe
@zAkLiNacZ
No w sumie to nawet nie liczylem na jakis dobry loot ale niedlugo zamierzam wybrac sie na jakis normalny hunt :D DSM i RH mi sie marzy :P (knight ma najlepiej pierwszy przy loocie hehehe :D)
"Umiesz liczyć licz na siebie" Zamiast nastawiać sie ze to drut będzie cie uhał było trzeba poprostu przygotowac się na to ze jestes zdany tylko na siebie ...
OnlyM(PL)
25-03-2005, 11:43
HA a moze jest nowa moda blokowac dl stojac na przeciwko?
SimonekK
25-03-2005, 19:46
@OnlyM(PL)
Tak a co? :> przeszkadza Ci to? :> =P
w ogole muszę zmienić tamo miejsce huntowania, bo tam sie nie da blokowac DL, ciagle shooterzy obrywaj±... albo stoje na przeciwko niego.
@Shadow de'Evil
Zastanawiam się czy zamiescić filmik z dzisiejszego hunta =)
Mevr nika from Vault 13
25-03-2005, 22:13
Filmik spoko. Gratz zblokowania DL'a ale UHacz chyba troche nawalal ale to nic. Kręć wiecej filmów bo malo ich jest z Xantery. :)
Florydaking
26-03-2005, 08:50
Hehe filmik spoko ... zastanawiam się czy to triler dramatyczny czy komedia :] bo w pewnych momentach była Tragedia a innych można było boki zrywać szczegulnie rozbawił mnie moment jak ty na Redzie a UHer zwiał :] znam go hehe i mówie wam na codzień jest spoko....
Gratz tego DL życze DSM ;) hehe
Xantera rulerz !!
KornikCrew
26-03-2005, 09:24
Naprawdee nooby a zwlaszcza twoi kolesie nie wspomne o tym ze stales na wprost dl...(lol) zamocni...
SimonekK
26-03-2005, 10:02
@KornikKrew
Zauważ że tam nie ma jak blokować dla takich levelków, na huncie zginal paladyn i druid... jak blokowalem normalnie. a dalej nie ma co wychodzic bo sie jeszcze z 3 Dragon przybł±kaj±, ale zauwaz ze staralem sie blokowac po ukosie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.