Pokaż pełną wersje : Hitman - The Movie
no zioms, na ircu nikt mi nie odpowiada to licze na odzew tutaj ;)
http://dl1.rapidshare.de/files/966629/182/Hitman_-_The_Movie*****
ogolnie to jakosc jest teraz srednia... bardzo srednia... ale to dopiero wczesna beta mojego filmu ;] Prosilbym o opinie, sugestie (np. co dodac/wywalic/poprawic, czy tlo muzyczne jest dobre, czy zmienic na inny utwor, czy "fragi" pasuja takie, jakie sa, czy moze jakies skrytobojcze/rzeznickie maja byc). Synchronizacja dzwiek/obraz jak na razie kuleje, udalo mi sie tylko kilka "akcji" dopasowac... ale to tez ulegnie poprawie, tydzien wolnego bede mial ;) No, sciagac i wypowiadac siem.
Filmik znakomity, centralnie wszedłes w klimat Hitman'a i dobrałes idealną muzę, Trochę nie podobają mi się fragi, skrytobójcze wsadzą nas w lepszy klimat z czego słynie właśnie Hitman.
Baron Kaldrick
23-03-2005, 10:11
Fragi mają być jak najbardziej RZEŹNICKIE! A to dlatego, że piosenkę dobrałeś genialnie. Największym bólem tego filmiku jest to, że jest on beznadziejnie niezsynchronizowany z piosenką :X
Dr.Unknown
23-03-2005, 13:26
Zanim obejże powiem, że słyszałem plotki jakoby miał powstać film o perypetiach Pana 47, zresztą, tutaj cytuje "Główną role ma zagrać Danny De Vito".
Dobra. Poprzedni projekt zostal najpierw porzucony z przyczyn, ktorych znac nie musicie. Nastepnie zostal wznowiony i zakonczony - i byl to moim skromnym zdaniem najlepszy film, jaki do tej pory zrobilem. Jednak z przyczyn ode mnie niezaleznych, nie udalo mi sie nikomu z tutaj obecnych go zaprezentowac, i niestety - juz nie uda. Dlatego tez wzialem sie za projekt Hitman - The Movie vol.2 - czego efekty mam nadzieje wkrotce bedzie wam dane podziwiac. Na chwile obecna jest gotowy trailer, ktory pokazuje o co mniej wiecej w filmie bedzie chodzic, na jaki temat bedzie rozwijac sie fabula, etc., etc... Nie chcialo mi sie ciac muzyki na kawalki, wiec po kilkudziesieciu seknudach audio/video, zostanie wam samo audio - przynajmniej muzyke poznacie w calosci +P Nie babralem sie na razie w szczegolowe synchro, bo i nie bylo za bardzo czego dopasowywac - ale i to bedzie (mam nadzieje) dopracowane.
Film robiony przy pomocy gry Hitman 2: Silent Assassin, programu Fraps (teh sux imo, ale nic lepszego nie dalem rady znalezc). Muzyka - Chimaira - This Present Darkness. Plik jest w formacie ******, jest to archiwum samorozpakowujace (ok. 12 mb). Kazdy post "keylogger plx" bedzie reportowany z prosba o jak najwiecej pkt ostrzezen. Wszelkie komentarze prosze zamieszczac wylacznie w tym temacie, zarowno te pochlebne, jak i krytyczne - oba sa mi potrzebne. Te pierwsze dlatego, zebym wiedzial ze komus to co robie podoba sie i mial motywacje do dalszej pracy. Te drugie po to, aby The Movie stawal sie lepszy i lepszy.
No i najwazniejsze ;) link (http://rapidshare.de/files/2710714/trailer***********)
Vanhelsen
30-06-2005, 21:30
Hoomik, do montazu skołuj sobie adope premiere pro, nawej trail starczy, programik wypas, jak najbardziej polecam, już nie jeden mój film wyszedł z tego cacka ;)
Hmm nie wiem czy to wina moich codeckow czy czegos innego, ale po około 55 sekundzie filmu slysze tylko muzyke, a obraz jest czarny.
Ale co do tego co obejrzalem - albo mi sie zdaje albo zbyt drastycznie przeskakuje miedzy scenami, moglbys dac np stopniowe sciemnienie od jakiegos momentu i wtedy przejscie. Tak jak Wieszok polecam do montazu Adobe Premiere Pro.
Hmm nie wiem czy to wina moich codeckow czy czegos innego, ale po około 55 sekundzie filmu slysze tylko muzyke, a obraz jest czarny.
To wina braku czytania ze zrozumieniem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.