Pokaż pełną wersje : Sword Ring
Gdzie moge znaleźć sword ringa ? Jesli jest w jakimś potwrze to prosze powiedzieć jakim jak qeust to nic tylko ze w qeuscie ( zeby sie ni posypały upomnienia :P )
Szukałem w dziale potwry ale nie znalazłem. Mogłem coś przeoczyć więc sry :rolleyes:
Edit : coś sie ze mna złego dzisiaj dzieje . Może te pączki . Przepraszam moderatorów i prosze o umieszczenie mojego tematu w dziale przedmioty. ;(
Dark Raiderek
19-02-2004, 14:52
Sword ringi można znaleść w orcach liderach które natomiast można znaleść w okoliach fortecy orków naprzykład
Dopowiem jeszcze że można znaleść lidera też na pohu, mniej rysykując dedem, ponieważ tam są jeszcze 2 zerki. :D a nie 3 zerki i masa spirmenów i warriorów i shamanów
Sword ringi wypadaja jeszcze z cyckow.
Oryginalnie dodany przez sesaj
Sword ringi wypadaja jeszcze z cyckow.
Nieprawda. Z cyckow wypadaja clubringi. Swordringi tylko z liderow (kiedys wypadaly tez z zerkow, nie wiem czy jeszcze z nich wypadaja, osobiscie zadnego nie znalazlem w zerku).
Nieprawda. Z cyckow wypadaja clubringi. Swordringi tylko z liderow (kiedys wypadaly tez z zerkow, nie wiem czy jeszcze z nich wypadaja, osobiscie zadnego nie znalazlem w zerku).
Z zerkow napewno nie - za latwo sie zabijalo zerka a loot byl za dobry (sword ring).Zauwaz tez ze zerk uzywa halabardy - to napewno nie sword & double axe -110% nie sword.A lider jakby nie patrzec uzywa katany i throwing knifes (wiem wiem ze tk to distance weapon ale knify to sword jakos mozna usprawiedliwic) :P
Myslalem ze wypadaja z cyckow ale widac ze sie pomylilem. Kolega sie ostatnio chwalil ze wypadl mu swordring z cycka, dlatego napisalem ze wypadaja. Przynajmniej wiem ze mi walki wkrecal :D
nawigator
24-02-2004, 20:24
Oryginalnie dodany przez sesaj
Myslalem ze wypadaja z cyckow ale widac ze sie pomylilem. Kolega sie ostatnio chwalil ze wypadl mu swordring z cycka, dlatego napisalem ze wypadaja. Przynajmniej wiem ze mi walki wkrecal :D
nie nie wkrecal cie wypadl mu ring ale moze sie pomylil napewno wpadl mu Club Ring
Znam jeszcze qest alenic wiecej neipowiem żey sie upomnienia nie posypaly 8)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.