Pokaż pełną wersje : Niedawajcie FilmÓw Na Rapidshare.
Mily Knight
23-03-2005, 07:30
Weś wszyscy daja na rapidshare , jak klikam żeby pobrać to jakiś mi sie pokazuje FREE albo PREMIUM a kij wam w oko ja z tego nieściągam X( jeżeli umiecie z tego pobrać to powiedźcie krok po kroku.
Klikasz na Free. Potem zjezdzasz na sam dól strony, i ci wyswietla ile czasu masz jeszcze czekać (np. 30 sek.) przeczekasz, i pojawi się link fo filmu, kilkasz i ściagasz... trudne? -.-
OMG!
Śmiać się czy płakać? Człowieku, ktoś cię kiedyś uczył czytać?
Chyba nie. Na forum juz byłko kilka razy wspominane, jak ściągać filmy z rapid share, wieć rozejżyj się zanim coś napiszesz....
Mily Knight
23-03-2005, 07:52
A ty co mowisz ze nieumiem czytać to sie zamknij bo niebyłem na tym forum od miesiąca prawie i niewiem co sie tu działo X(
Dzięki jeszcze raz za pomoc :D
Arathorn
23-03-2005, 07:53
osobiście nie mam nic przeciwko rapidshare, jedyną wadą jest to że trzeba czekać, ale za to zawse jest dobry transfer, a co do obsługi - to już było parę razy ale może dla ciebie to za mało więc ja jeszcze raz powtórze (-.-)
1.klikasz na "free"
2.zjeżdzasz na dół strony i czekasz aż ci się pojawi link(masz napisane ile musisz jeszcze czekać)
3.Klikasz na link i sciągasz...
-.-
dzieki rapishare latwo zobaczyc poziom intelektualny ludzi na tym forum...
Jaki Czopek Izraelski No nie!! Weś ty idz kosić zboże!
Mental II
23-03-2005, 09:56
Dauny same sie robiom!! nawet jest poradnik dla takich jak ty :szukaj:
Kes on Harmonia
23-03-2005, 10:45
wplyw na to moze byc przegladarka jakiej uzywacie, mi "opera" nie chce sciagac i musze kopiowac link do explorera i wtedy juz nie ma problemu.
Sikiso z Valori
23-03-2005, 11:01
no comment...
Demonidas
23-03-2005, 11:56
Weś wszyscy daja na rapidshare , jak klikam żeby pobrać to jakiś mi sie pokazuje FREE albo PREMIUM a kij wam w oko ja z tego nieściągam X( jeżeli umiecie z tego pobrać to powiedźcie krok po kroku.
Mama cie nie umyla czy nie nakarmila ?
Dwimenor
23-03-2005, 12:08
-.-'
@Temat
Rapidshare jest bardzo dobrym serverem. Prosty w obsłudze, przyjmuje format .rec, nie jest strasznie powolny. Wada to to, że trzeba czeakć ~90 sekund, żeby coś ściągnąć. Ale i tak jest idealny dla ludzi, którzy nie radzą sobie z np:Lycosem i jednocześnie nie chcą narażać się na pośmiewisko zamieszczająć fimy na republice.
Btw:
Dla niewiedzących:
Jak zamieszczać i ściągać pliki z rapidshare (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187&highlight=rapidshare)
Demonidas
23-03-2005, 12:11
-.-'
@Temat
Rapidshare jest bardzo dobrym serverem. Prosty w obsłudze, przyjmuje format .rec, nie jest strasznie powolny. Wada to to, że trzeba czeakć ~90 sekund, żeby coś ściągnąć. Ale i tak jest idealny dla ludzi, którzy nie radzą sobie z np:Lycosem i jednocześnie nie chcą narażać się na pośmiewisko zamieszczająć fimy na republice.
Btw:
Dla niewiedzących:
Jak zamieszczać i ściągać pliki z rapidshare (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187&highlight=rapidshare)
a co ja mam wspulnego z tym ?
Dwimenor
23-03-2005, 12:13
Ja po prostu w sugestywny sposób wyraziłem swoją opinę na temat twojego posta.
A reszta mojego posta odnosi się do serveru rapidshare.
Demonidas
23-03-2005, 12:19
:) spoko :) ale nie lubie i juz poprostu nie wytrzymuje jak nooby zakladaja tak bezsensowne tematy
pozatym wszystko maja napisane wystarczy poszukac
Shardzik
23-03-2005, 12:23
:) spoko :) ale nie lubie i juz poprostu nie wytrzymuje jak nooby zakladaja tak bezsensowne tematy
pozatym wszystko maja napisane wystarczy poszukac
No, może masz racje, ja za to nie lubie noobów, którzy obrażają innych userów, piszą bezsensowne posty, oraz zwalają na innych że są noobami.
Demonidas
23-03-2005, 12:35
Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ? :confused:
pozatym noob nooba nie nazwie noobem (chcoaiz zdaza sie) bo nooby sie potrafia dogadac na swoj sposob a ja tego kolesia nie rozumiem sa tematy jak obslugiwac rapishe a ci dalej dawaja to samo to to czy nie jest noobostwem ?
:D
KornikCrew
23-03-2005, 14:13
co za noob jak nie umiesz sciagac to nie ogladasz a nie dajesz nowy temat... gratz znowu chlopak 13 lat wiec sie nie dziwie
Tiper :D
23-03-2005, 15:20
nub plx i tyle człowieku jestes noob :P :)
sciagnie z rapid share to najprostsze co moze byc :]
Jak nie chce mi sie w tibie grać to szperam w forum w poszukiwaniu filmików B) . Znalazłem już baaaaaardzo dużo opisów na temat tej strony. :baby:
Po prostu klikasz jak free a potem czekasz odpowiednią ilość czasu i wyskakuje duży napis- czyli Nazwa filmu-.
Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ? :confused:
pozatym noob nooba nie nazwie noobem (chcoaiz zdaza sie) bo nooby sie potrafia dogadac na swoj sposob a ja tego kolesia nie rozumiem sa tematy jak obslugiwac rapishe a ci dalej dawaja to samo to to czy nie jest noobostwem ?
:D
Tak Napisałeś bezsensowny post ciekawe z kąd wiesz tyle o noobach może uczyłeś się na swoim przykładzie ...
@Topic: Użyj przycisku szukaj jest nawet poradnik jak ścągaś pliki z rapishared...
A ty co mowisz ze nieumiem czytać to sie zamknij bo niebyłem na tym forum od miesiąca prawie i niewiem co sie tu działo X(
Dzięki jeszcze raz za pomoc :D
Jaki deps :D. ciekawe ile lat musiałbym ci tłumaczyc jak wstawić obrazek, zrobić konto na Lycos bo przecież normalne wytłumaczenie jest dla ciebie za trudne z tego co widać. Czy ty czytać ze zrozumieniem nie umiesz? A tak btw., ty myślisz, że Rapidshare istnieje od miesiąca? To już długo dość trwa, i bardzo łatwo intuicyjnie się po tym poruszać, ale ciebie nie było miesiąc! To jak nic powód żeby zaspammować forum beznadziejnym topiciem.
wplyw na to moze byc przegladarka jakiej uzywacie, mi "opera" nie chce sciagac i musze kopiowac link do explorera i wtedy juz nie ma problemu.
Operze nic do tego, to wina twoich ustawień, a nie przeglądarki.
@Demonidas
-.-""... (plagiat plx?)
a co ja mam wspulnego z tym ?
"wspulnego" absolutnie nic -.-""...
spoko ale nie lubie i juz poprostu nie wytrzymuje jak nooby zakladaja tak bezsensowne tematy
A gdzie dopisek: "dlatego piszę takie bezsensowne posty"?
Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ? pozatym noob nooba nie nazwie noobem (chcoaiz zdaza sie) bo nooby sie potrafia dogadac na swoj sposob a ja tego kolesia nie rozumiem sa tematy jak obslugiwac rapishe a ci dalej dawaja to samo to to czy nie jest noobostwem ?
Perełka miesiąca: "Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ?" :D.
A może to raczej newbiostwo niż n00biostwo (ofcorse z nutką n00bostwa (ten topic)?
Uważasz, że twoje pierwsze 2 posty w tym temacie to nie są "n00boskie" posty? Jeśli tak to się mylisz ;).
@Topic
Topic skazany na kascję przez tych gópih i nie dobryh moderatoruf :/...
Radek 666
24-03-2005, 00:58
No dobra mogłeś zapytać (chociarz i to jest nOObowskie), ale chociarz nie musiałeś mówić coś w stylu: "Nie zamieszczajcie filmów w RapidShare bo nie a się ich otworzyć X( X( X( . Za przeproszeniem gówno mnie to obchodzi czy inni wolą używać RapidShare czy nie, ale ja nie umiem i dlatego NIEmożecie zamieszczać filmików w RapidShare" <<<<<To był tylko przykład, nie bierz tego do serca xD.
niebyłem na tym forum od miesiąca prawie i niewiem co sie tu działo X(
To Cie nie usprawiedliwia. Wrecz przeciwnie - zanim zaczniesz bic piane, wypada sprawdzic czy cos sie nie zmienilo.
zAkLiNacZ
24-03-2005, 14:15
Rapidshare jest najlepsze najmniejsze ryzyko i wogule....
Ja do Rapidshare ja nic nie mam ale prosze podajcie mi adres innej strony do zamieszczania plików (z góry thx)
Jak tak patrze na ten temat, to dochodze do wniosku, ze niektore osoby raczej nie powinny wypowiada sie na forum dyskusyjnym.
Bynajmniej nie chodzi mi tlyko o autora tematu...
"wogule"
"z kad"
"sciagaś"
"wspulnego"
"robiom"
moze przed zarejestrowaniem na forum kiedys bedzie trzeba rozwiazac test ortograficzny online (na poziomie 4-5 klasy podstawowki) z wynikiem 50%+ ?
:>
joke oczywiscie, bo wiem ze polowe forum by wyeliminowalo (jk 2)
Jakubxxx
24-03-2005, 19:16
Ja tez nie lubie tego rapidshare, bo jak sciagam to mi sie czesto pojawia napis ze ktos z moim IP juz sciaga ten plik:/
HAHAHA
Czlowiek sie "prawie" grzecznie pyta jak scaigac z Rapidshare i 1-2 ludzi mu tlumaczy a reszta go wyzywa w miedzy czasie tocząc ze sobą noob war ;]
Weś wszyscy daja na rapidshare , jak klikam żeby pobrać to jakiś mi sie pokazuje FREE albo PREMIUM a kij wam w oko ja z tego nieściągam jeżeli umiecie z tego pobrać to powiedźcie krok po kroku.
Grzecznie mowisz...?
A przeczytales ty chociaz ten post? :P
jakos 'kij wam w oko' niezbyt mi pochlebia... no ale... moze tobie tak...
ty *******ony noobie ****a mac wez s*******aj z tego forum w****iles mnie teraz na maxa. jednym slowem WY*******AJ DZIECIAKU, stary ci chyba *****a w morde wepchal , wlosy se suszys cipą twoje starej a jak wracasz ze szkoly to sie modlisz zeby ojciec nie kazal ci klęnoc i rozpioc mu rozporka !!!
i NIE DENERWUJ INNNCYH ****O ***ANA W DUPE JEGO MAĆ!!
ps. przepraszam wszystkich za te przeklenstwa ale nie wytrzymalem.
Jak nie chce mi sie w tibie grać to szperam w forum w poszukiwaniu filmików B) . Znalazłem już baaaaaardzo dużo opisów na temat tej strony. :baby:
Po prostu klikasz jak free a potem czekasz odpowiednią ilość czasu i wyskakuje duży napis- czyli Nazwa filmu-.
jestes ****a moj ziom. RESPECT B)
patrikoz
25-03-2005, 02:04
ty *******ony noobie ****a mac wez s*******aj z tego forum w****iles mnie teraz na maxa. jednym slowem WY*******AJ DZIECIAKU, stary ci chyba *****a w morde wepchal , wlosy se suszys cipą twoje starej a jak wracasz ze szkoly to sie modlisz zeby ojciec nie kazal ci klęnoc i rozpioc mu rozporka !!!
i NIE DENERWUJ INNNCYH ****O ***ANA W DUPE JEGO MAĆ!!
ps. przepraszam wszystkich za te przeklenstwa ale nie wytrzymalem.
Innych slow z przedszkola nie wyniosles? Mam gdzies Twoj 80 lvl, zachowujeszz sie jak dzieciak z 1.klasy szkoly podstawowej. Skrot STFU najbardziej tu pasuje. Rozumiem tu Twoja bulwersacje, ale wez... idz stad :P
Rapidshare moze po prostu nie dziala pod wszystkimi przegladarkami :]
Ziomek Mateuszek
25-03-2005, 07:20
bo n00b nie umie sciongac huauhahuahuuhahuahu jaka ****a ze hejjjjj
Pogromca zgredow
26-03-2005, 01:00
facet uczyl cie ktos czytac?? (wnioskuje z tego ze napisales ten temat ze tak ale kto wie) na rapidshare.com jest wyraznie napisane FREE albo PREMIUM na dole wiec o co chodzi. :p
hahahhahaha nieumie sciagnac to juz niedawajcie linków co za debil
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.