Pokaż pełną wersje : nowa gildia
dziku011
23-03-2005, 16:44
Szukam członków do gilidi bardznie typowej gildi!
Ta gildia będzia dla tych co mają problem bo ich np. 20 lvl huntóje to my mu pomorzemy o ile dołączy do nas. Ta gildia jest dla tych co mają niskie lvl i szukają pomocy.
Azura
lvl: od 9-25lvl
Giadia nie ofocjalna
kątakt ,, Lord Piti " w grze lub gg:2310704 albo E-mail
[email protected]
pokemonlol
23-03-2005, 16:59
Ile ty masz lat? 7? Nic nie mam do 7-latków, ale twój poziom mi ich przypomina. Zarówno treść, jak i ortografia ...
dawid mag
05-04-2005, 09:07
a ty co pokemonlol co masz 6 lat tez niemam nic do 6 latków którzy oglondajom pokemony napewno jest wiekszy i mondrzejszy od ciebie che pomagaci a ty zabijaci nie cie znajde masz hunta zobaczymy czy fajnie ginąci
20 lvl ? zazwyczaj 20 lvl napuszcza jakiś 100 lvl , a jemu nic niezrobicie :2handed:
A poaztym Ty masz 8lvl to jak 20 lvl bedzie miał palladyn lub mag to nawet niedogonisz go :p
Chciałbym wstąpić do tej gildii z kolegą który ma 18 lev a ja mam 17 lev jesteśmy knightami. :confused:
..::Crash::..
29-06-2005, 22:02
Ty sie kurde pokemonlol nie odzywaj !
Kolo chce pomagac innym a nie jak niektorzy wyludzac kase !!!
Pokoj z toba Bracie i obyscie pomogli wielu tibijczykom !!!
@Pokemonlol
Niechciałbym Cie obrazić, ale pisząc takie posty zachowujesz się jak jeden z tych debili, którzy wolą terroryzować słabszych niż uczciwie zarobić 100gp:/
Czy gildia dalej działa? Obecnie mam problemy z takimi co to by słabszych straszyli. :(
Swoją drogą założenie takiej gildi to bardzo dobry pomysł i jeżeli TA już nie funkcjonuje ponawiam pomysł założenia nowej(oczywiście nie jako lider^^).
Adolphus Elbragol
14-08-2005, 18:37
Character Information
Name: Lord Piti
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 8
World: Azura
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Jun 19 2005, 14:50:17 CET
Account Status: Free Account
To tak btw.
Styku, nie sadze, zeby ta gildia funkcjonowala, zreszta nawet gdyby, banda 20-25 lvlowych postaci nie miala by szans w konfrontacji z przyjaciolmi badz protektorami tych przykladowych, dwudziesto poziomowych power abuserow. A Pokemonlolowi sie nie dziwie, bo moja pierwsza reakcja byla podobna.
Nosso Mc'Furry
21-08-2005, 05:21
Szukam członków do gilidi bardznie typowej gildi!
Ta gildia będzia dla tych co mają problem bo ich np. 20 lvl huntóje to my mu pomorzemy o ile dołączy do nas. Ta gildia jest dla tych co mają niskie lvl i szukają pomocy.
Azura
lvl: od 9-25lvl
Giadia nie ofocjalna
kątakt ,, Lord Piti " w grze lub gg:2310704 albo E-mail
[email protected]
Czlowieku przeczytaj 10x zanim cos napiszesz posprawdzaj bledy i dopiero publikuj
Nosso Mc'Furry
21-08-2005, 05:23
a ty co pokemonlol co masz 6 lat tez niemam nic do 6 latków którzy oglondajom pokemony napewno jest wiekszy i mondrzejszy od ciebie che pomagaci a ty zabijaci nie cie znajde masz hunta zobaczymy czy fajnie ginąci
A ja naprawde naprawde uwierz mi naprawde nie mam nic do tych ktorzy pisza podobnie do Ciebie POKEMONOLOL
Aff...
Lady Ewa the Hiberna
23-08-2005, 12:50
Nie wiem czy dobrze pisze:) Ortografia to moja słaba strona. Ja chętnie przystąpiłabym do jakiejs gildii. Tylko pytanie: "do jakiej?"
Poóżcie mi i prosze o propozycje:)
Misiek ziom
23-08-2005, 16:32
ja bym chetnie wstapil jesli moge to skontaktuj sie ze mna wszystko o mnie nizej
elitarna gildia jak by nie patrzeć, powazna konkurencja dla Wanted albo SF, a Mort Kell juz może sie przed wami chować !!! nowa gildia ROXOR!
ps. ja nie czuje sie godzien chocby prosic o wstęp
ironia
Czlowieku przeczytaj 10x zanim cos napiszesz posprawdzaj bledy i dopiero publikuj
Ehh Nosso a ciebie nawet tu przywialo
Pozdro od Franco:)
A ja naprawde naprawde uwierz mi naprawde nie mam nic do tych ktorzy pisza podobnie do Ciebie POKEMONOLOL
Aff...
Sie czepiacie bez sensu :p jak chce to niech robi błędy portograficzne itp. a że robi gildie która jest bardziewna to trudno
simon777
19-09-2005, 22:46
ja tam z chęcią wstapie jeśli moge :p mam na koncie
paru pk zabitych i kilunastu rannych myśle że sie przydam B)
Ja też szukam jakiejś gildii na Azurze, może nie wymiatam w Tibii ale znam się na ortografii :P
Robaczek
18-10-2005, 15:10
A ja bym sie hętnie przyłączył :p
Mam 14 level :mag: druidem :mag: i 21 Mlevel :] .
I jak sie zgodzisz, to plx odpisz na mojego E-maila.
PS:
A oto i on :p :
[email protected]
Plx. odpisz
Robaczek
18-10-2005, 15:13
Nie wiem czy dobrze pisze:) Ortografia to moja słaba strona. Ja chętnie przystąpiłabym do jakiejs gildii. Tylko pytanie: "do jakiej?"
Poóżcie mi i prosze o propozycje:)
A naprzykład do tej :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.