Pokaż pełną wersje : Today we have started three new game worlds: Paneria, Gameria and Lerania.
Today we have started three new game worlds: Paneria, Gameria and Lerania. All game worlds have normal player vs. player combat. Paneria and Gameria are located in the USA. Lerania is located in Germany. During the next days only premium players are allowed to enter the new worlds. To keep the number of characters on Rookgaard on a reasonable level, the maximum number of players is limited as well. In a few days we will raise the limit and also allow free account players to join.
Have fun in Tibia!
Your CipSoft Team
sir Tifejo
23-03-2005, 19:51
No, to Lerania czeka, nie?:D
Trzeba jeszcze TYLKO poczekac ~tydzien az sie Pacce "naciesza" i "podziela" z nami, Faccami ;)
Eeee, tylko czemu nie ma zadnego news'a ani na tibia.com ani na tibia.pl?
ehh skad ty to wzioles? na stronie tibi nic nie pisze.. ani tych serverow nie wykrylem na liscie..
Heh .. Skad ty wziales tego newsa???Bo na tibia.com nie widze...lol
moze tibia.com sie wam nie odswierza?;/ a na tibia.pl nie ma bo zaden mod nie napisal jeszcze >.<
Bez kitu...Ty tak z tymi serwerami to na powaznie??? Bo ja nic nie widze xD.
ciemne dropsy
23-03-2005, 20:01
YAY!
@Scream - moglbys powiedziec na jakim serwie bedizesz gral? :>
nho kurde.. chyba nas zwałowałes?.. a ja sie tak napalilem..
Co jest chcę założyć nowy char a tu nici nie mam tych serwerów na liście zakładania charów powiedzcie szybko co jest grane?
Hallabard
23-03-2005, 20:04
Zróbmy sonde kto na jaki świat idzie ;) Ja ide na niemiecki, qmpli też namówie na ten serwer. W końcu coraz więcej nowych światów, i dobrze, szkoda tylko że jak zawsze ceny wysokie (dlatego biorę palka :) )
Niezły żart na oficjalnej stronie nic nie ma serwery też nie istnieją. Odświeżałem newsy i nic, na pewno nas nie kłamiesz??
Progmast
23-03-2005, 20:13
Fajny zart....
20:22 You advanced to level 2.
Maciek Predator
23-03-2005, 20:20
Mi tez sie na poczatku nie pojawialy te servery na liscie ale pare razy poodswiezalem i jest XD lerania rox!!
kurde ile ludzi na szczurach :/ zaraz bedzie 2 lv :D
no a ja nawet na liscie servow tego nie widze.. < chlip >
Fingersidee
23-03-2005, 20:21
Sciemniacie ?!?! Nikt z moich kolegow nie ma ze nowe servy ja sam tez nie mam !! Jak to mozliwe ze wy macie a my nie ? -.- Scream daj screena ze strona albo cos plx !
LOL. nie rub se z nas jaj
@edit:
odswiezylem z 10 razy i dupa
hahahaha Koleś żartuje i to jak nic. Zadnych nowych serwerów nie ma a wy sie daliscie nabrać. Jacy napaleni ja zostaje na Iridi.
:P no moze... nie wiem ja nie mam tego newsa
Fingersidee
23-03-2005, 20:24
niezla sciema :D:D:D napoczatku uwierzylem ale pozniej sie skaplem Xddd fajne nazwy wymyslles serwow :D :P
spox
20:32 you advanced to level 3.
siedzcie dalej na forum i mowcie ze to sciema zamiast odswiezac tibia.com to bede najlepszym polakiem na serwerze >.< jeden swe ma juz 6lv;/
Fingersidee
23-03-2005, 20:28
Scream jak robisz lvl to wyskakuje : You advanced from Level 1 to Level 2.
muahaha :D Niezlaaa sciema ;) :P :D
taaaa
o!!!!!!
za moim oknem jest latajaca krowa !!!!
oooo!
Bubble przyszla do mnie na herbatke!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
mam 500 lvl na tym twoim serwku !!!!!!
koles, wes nas nie nabieraj
mam troche klienta zmodyfikowanego..... i troche inaczej u mnie to wyglada.
Serio nowe servy teraz powstały już mam 2 lvl nie pisze zbyt dużo bo lece grać ( robie postacie ) :P
Na to czekalem!!!
Ale super sie expi jak jeszcze tak malo ludzi!!!!!!!!
Juz 5lvl, zajefajnie :D:D:D
Tylko niech za duzo osob nie idzie na ten sam co ja(lerania) bo nie lubie jak duzo osob :/
a bubble siedzi pod biurkiem.. i wiecie co robi :P
20:51 You advenced from level 7 to level 8.
:cup:
first person in main!
sorc plx!
spox
20:32 you advanced to level 3.
siedzcie dalej na forum i mowcie ze to sciema zamiast odswiezac tibia.com to bede najlepszym polakiem na serwerze >.< jeden swe ma juz 6lv;/
o boshe ale n00b 20:32 you advanced to level 3. haha dobry jestes ziomus, nie macie co wierzyc, bo on wam scieme wkreca nie ma nowego serwera, a to napisal ze stargo newsa z tibia.com tylko inne serwery zrobil. No comment naucz sie pisac 20:32 you advanced to level 3. nie komentuje, twoj zart byl nie na poziomie, tylko inny "podnieciles" :P nie dalem sie na to nabrac ;)
2 lv juz mam, sziedze cala noc. Przy dobrych wiatarach do rana 15lv zrobie.
Dajcie Nicki Jak JesteŚcie Tacy Cwani
Taranther
23-03-2005, 20:51
Ja mam jush 2 lvl ^^
Taranther noobie tutaj Thon Eyna i nie wciskaj ludzia ze masz 2lvl chyba na pandori :P
$corcerer
23-03-2005, 20:56
Załóżcie jakas gildie szybko, to wyownujemy serwer (3 lvl and counting)!
Ja mam juz 9 level i pierwszy barbarian axe na mainie (kupiłem) 8o
Scream cienki jestes, ze jeszcze na maina nie wyszedles :P
<zdublowany post> dziwne bo jeszcze $Sorcerer się wbił między dubla
$corcerer
23-03-2005, 21:02
Dajcie Nicki Jak JesteŚcie Tacy Cwani
Spokojnie, jeszcze o nas uslyszysz :>
EDIT
Kurczak, za wolny bylem.
Przepraszam Polin za ta kasacje, ale staralismy sie to jak najdluzej utrzymac w tajemnicy :>
Gratulacje dla tych, którzy nie dali się zrobić w konia :D
Gratuluję udania żartu :D
ale zwróć uwagę że niektórzy traktują nowy serwer bardzo poważnie choć ja mam już 25 lvl i c-set 8o
Ściema rządzi :) Nawet fajna nazwa Lerania...
ja ich nie widze :[ na tibia.com bym zalozyl nowa postac :/
O, jasne, jasne, oc---
to znaczy, zrobilem sobie juz postac, i miele.. Knight z Axe xD
Zalozylem nowa gildie na Glamerii
Los Partaczos lubioczps pikaczos...
rekrutujemy tylko nOObow..
LUDZIE NIEMOŻLIWE JESTEM FACC I ZAŁOŻYŁEM KONTO NA NOWYM SERWIE!!
Wbijać szybko!! (tylko pamiętajcie trzeba dużo razy odświerzyć tibia.com!)
LUDZIE NIEMOŻLIWE JESTEM FACC I ZAŁOŻYŁEM KONTO NA NOWYM SERWIE!!
Wbijać szybko!! (tylko pamiętajcie trzeba dużo razy odświerzyć tibia.com!)
taaaa jasne
wes juz zamknij ryj bo nie wytrzymuje, jak to wszystko czytam to mi sie zygac chce.
ja chyba bede gral na serwie Niemieckim:D
poczekamy zobaczymy
fajnie ze na Tibia.com patrzec nie musialem :baby:
Apeluje do jakiegoś moderatora aby zamknął ten temat zanim tu się zrobi totalny offtopic na temat:
Mam już 30lvl i c-set.
Już mam e-plate.
Holer.a zabili mnie na Glameri.
You advanced from lvl 99 to lvl 100.
Anihilator complete.
Tak będzie ten tamat wyglądał pewnie dzisiaj wieczorem...
re: Maly =]
Podzielam Twoje zdanie.
mati sorcek
24-03-2005, 13:51
taaa
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka (czy jakos tak ;) )
ALe jaja z was robią (chyba :o )
sir Tifejo
24-03-2005, 15:13
Yeah, jestem dobry, z tego co mi wiadomo mam pierwszy dsm na Lerani!yeah, kocham dl'e, czekam moze jeszcze rh mi wypadnie
patrikoz
24-03-2005, 15:26
Ludzie pomocy na Panerii jestem hunted!
Najwyzszy lvl - 15 sorc:
Asmani el'noobish forces: Patrikoz pay 10k or hunted.
Ej ludzieeeee ja mu nic nie zrobilem tylko 2 razy UH-makera zabilem, 3 monki podczas trenowania i 6 razy nazwalem go "Asshole". Czy to zasluguje na hunta??????????!!!!! halp me plx
Ziomek 23
24-03-2005, 16:35
Podzielam zdanie tych którzy chca aby ten temat został zamkiety.Bo to ze np. "Na Lareni zdobyłem Magic Plate Armor" i wiele innych tego typów postów jest takie żałosne ze nie ma czego tu czytac.Założycielowi tematu gratuluje głupoty.Niektórzy na serio uwierzyli i mieli nadzieje.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.