PDA

Pokaż pełną wersje : Ile czasu blokady... PK...

Browar
19-02-2004, 16:10
No więc taki jeden lowlvl red skull zaczął wszystkich bluzgać pod dp, wyzywał nas od gejów itp. znieśliśmy... :O potem zaczął "testhitać" wszystkich po kolei, tzn. podchodził i uderzał 1 raz!! No to go ktoś piznoł za 35, koleś mu rzucił "fuck you" to ja mu z HMM przypaliłem pięty... :] W końcu zaczął spieprzać do temple ale miał blokade!! I tak go biliśmy że w końcu z 6 osób to ja zostałem głównym killerem tego gościa... I dobrze, sie nauczy nie bluzgać X( !!

Ale moje pytanie sie tyczy tej blokady wejścia do protection zone po zaatakowaniu gracza!!
Tzn. Ile trwa ta blokada i czy zależy od tego czy sie gościa dobiło czy nie?? Bo jak zrobiłem testhita na ziomku to mi zaraz sie odblokowało a po tym gościu musiałem czekać chyba z 10 min, przy okazji poszedłem zrobić rundke po trollach!! Czy zależy czy jakieś potworki zabijemy potem?? Prosze o w miare obszerną odpowiedź...

Z góry dziękuje!!

Gewof
19-02-2004, 16:27
Jezeli zabijesz goscia to krzyzyki(ew. skulla jezeli to ty pierwszy zaatakowales) bedziesz mial przez 15min. i przez te 15min. nie bedziesz mogl wejsc do zadnego protection zone.

Owoc
21-02-2004, 08:01
A jeśli zaatakujesz gościa, to blokadę (i ew. czachę) masz tak długo jak krzyżyki nie znikną. Czyli jak ktoś cię zaatakuje w tym czasie to nie będziesz mógł się schować w depo!!

..::FraglesS::..
21-02-2004, 12:35
Blokada jeżeli się kogoś zabiło trwa teraz 20 minut

Bryss
21-02-2004, 20:36
Ja ta blokade wiele razy poczulem kiedy nawalalem czerwona czache to okazalo sie ze mial 90 level a ja skromnie 20 i wtedy do depo niemoglem :( poczulem sie smiertelnie zagrozony:((