Browar
19-02-2004, 16:10
No więc taki jeden lowlvl red skull zaczął wszystkich bluzgać pod dp, wyzywał nas od gejów itp. znieśliśmy... :O potem zaczął "testhitać" wszystkich po kolei, tzn. podchodził i uderzał 1 raz!! No to go ktoś piznoł za 35, koleś mu rzucił "fuck you" to ja mu z HMM przypaliłem pięty... :] W końcu zaczął spieprzać do temple ale miał blokade!! I tak go biliśmy że w końcu z 6 osób to ja zostałem głównym killerem tego gościa... I dobrze, sie nauczy nie bluzgać X( !!
Ale moje pytanie sie tyczy tej blokady wejścia do protection zone po zaatakowaniu gracza!!
Tzn. Ile trwa ta blokada i czy zależy od tego czy sie gościa dobiło czy nie?? Bo jak zrobiłem testhita na ziomku to mi zaraz sie odblokowało a po tym gościu musiałem czekać chyba z 10 min, przy okazji poszedłem zrobić rundke po trollach!! Czy zależy czy jakieś potworki zabijemy potem?? Prosze o w miare obszerną odpowiedź...
Z góry dziękuje!!
Ale moje pytanie sie tyczy tej blokady wejścia do protection zone po zaatakowaniu gracza!!
Tzn. Ile trwa ta blokada i czy zależy od tego czy sie gościa dobiło czy nie?? Bo jak zrobiłem testhita na ziomku to mi zaraz sie odblokowało a po tym gościu musiałem czekać chyba z 10 min, przy okazji poszedłem zrobić rundke po trollach!! Czy zależy czy jakieś potworki zabijemy potem?? Prosze o w miare obszerną odpowiedź...
Z góry dziękuje!!