Pokaż pełn± wersje : Zero Ogranizacji :) (na hero + wrl)
No to zaczne tak: Boqas (aka po co sie Vitać) 52 sorcek, Culess (aka uhnij Boqasa) 58 rycek, ja (aka i tak boqas nie padnie).
http://rapidshare.de/files/967920/wrl_plx.rec.html
Zobaczcie co to znaczy 0 organizacji z ziomkami :)
Bogas i jego hot kye, sd węża i wogóle :)
Milego ogladania.
Gratulacje chłopaki, faktycznie z organizacja byly male klopoty zwlaszcza kiedy sorc mial 2 hp ;). Filmik fajny, zróbcie jeszcze co¶, tylko uwazajcie na siebie :P
KornikCrew
24-03-2005, 09:40
za***iscie slaba organizacja... zapomnialem dodac to nie slaba tylko ten b~~ to za***istu noob zamiast sie uhac to uciekal na czarnym hp gratz noobie...
LOL mag miał farta :D Tak przy okazji to Quest Spoiling :P
Boqas to maszyna wojenna, on nigdy nie pada :) Ale przyznajcie ze jako sorek ladnie podlurowal wrl :)
Palladni
24-03-2005, 10:27
Hehe Filmik Wymiata... Ten sork mnie przypomina... Ja na dragon lordzie niewidke dalem :)
Hehe xD szczerze mowiac usmialem sie :D btw Ten sorcer nie musi byc noobem jak ktos tam tak powiedzial.. nie raz tez tak mialem i nie raz tak padlem.. walnal napewno z sd i mial Exusathed czy jak to tam sie pisze i c*** ale najbardziej mi sie podobalo ze zamiast Utamo Vita dal Utana Vid :D
Not This Hotkey plx :D
GZ Chlopaki :)
organizacja w kupe :P
czarownik iwanow
24-03-2005, 16:01
nie no spoko sam kiedys wypalilem do snake z sd jak mi shaman na battlu przeskoczyl na ofie ^^
Wrocławski Ziom
24-03-2005, 17:43
Wy Mówicie o jakiej¶ organizacji <tam takiego czego¶ nie było>
Boqas wydawał mi sie jaki¶ zamulony <lagi??>
Filmik ciekawy :)
KornikCrew za***iscie slaba organizacja... zapomnialem dodac to nie slaba tylko ten b~~ to za***istu noob zamiast sie uhac to uciekal na czarnym hp gratz noobie...
Boqas nie nub :( Po formacie był i mial inaczej hoty vita nie wchodzila bo mial exori. :) a zamiast mana shielda w***a* niewidke :)
Wy Mówicie o jakiej¶ organizacji <tam takiego czego¶ nie było>
Boqas wydawał mi sie jaki¶ zamulony <lagi??>
Filmik ciekawy :)
Noob no comment plx
Spoko filmik btw Jaki lvl czeba do tego questa???
Spoko filmik btw Jaki lvl czeba do tego questa???
duży...70 ktorys
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.