Pokaż pełn± wersje : Hell_Gate plx ?
Kryształek
24-03-2005, 10:25
Chcecie Hg ? To macie :P
http://rapidshare.de/files/984370/Hg_hunt.rec.html
Milego ogladania.
Exp: 1 Godz.
Zrobiony exp: 8k+
Loot: 500 gp + 2 gwiazdki ( throwning stars )
Poszlo runów: 0 :P
..:: POZDRO ::.. :cup:
sciagam, jak obejrze dam edita
Noi czym tu sie kur..... podniecac ze jestem pierwszy????
@edit:
filmik nawet spoko tylko z enudny bo na poczatku nie bylo zadncyh potworow... zreszta dla mnie hg to nic takieg bo expie tam nacodzien xD
ale mam takie pytanko:
na c*** ci c arm k legi w helm skoro jestes palladynem !?!?!?!?!?!?
ja widzialem palka na 61 lvl ktory solowal demona Z PLATE SETEM rozumiesz? solowal i o zabil ofkrozzzz.
ja sie tam nie czepiam, rub co chcesz no ale po co capa tracic
Wlasnie zabieram sie do oglodania :cup:
mam nadzieje ze bedzei ciekawy i zze bedzie pokazana droga wyjscia z HG 8o jak oberze dam edita :evul:
fil0nson
24-03-2005, 11:16
Beznadziejnie że GG uzywaz nic nie wydziałem ;(
']sciagam, jak obejrze dam edita
Noi czym tu sie kur..... podniecac ze jestem pierwszy????
@edit:
filmik nawet spoko tylko z enudny bo na poczatku nie bylo zadncyh potworow... zreszta dla mnie hg to nic takieg bo expie tam nacodzien xD
ale mam takie pytanko:
ja widzialem palka na 61 lvl ktory solowal demona Z PLATE SETEM rozumiesz? solowal i o zabil ofkrozzzz.
P set ma chyba wiecej capa.......
Już ¶ciongam jak obejrze to dam edita
Ps.Niedugo Zamierzam sie wybrać na HG i to mi sie może przydać 8o
@edit
Nawet Fajne Gz Expa Gz HG B)
Beznadziejnie że GG uzywaz nic nie wydziałem ;(
:|
skoro uzywa to jego sprawa, a jezeli uzywa to jak mogles nic nie widziec ?
btw
spoko film :D
jaki serv ?
Aha i ten kto sie tam eq czepial
daj sobie spokoj, chyba kazdy woli chodzic w czyms takim niz w p-secie nie ;)
prawda traci sie 'troche' cap ale nie wsztska a roznica miedzy tym a p setem jesr niewielka <w cap ofkoz>
Dj Fara0n
24-03-2005, 12:13
']
ale mam takie pytanko:
Wiesz po co dla paladyna takie eq?Aczykolwiek gdzyz poniewaz paladyn nie nosi tarczy i jak jakis pk go zagoni pod sciane to mniejsze obrazenia dostanie.Zapytaj po co większosc paladynow nosi dobre eq to ci odpowiedza podobnie jak ja.Wiem bo mialem paladyna[43 level] i przekonalem sie na wlasnej skorze.
- Kto Polak?
+ Ja, ale nie dam ci eq :D:D:D:D:D
Ogólnie fajny film ;) Gratz :)
Sie mapes
24-03-2005, 12:50
Film spoko naprawde, i good ze pokazales jak sie wydostac ;P tylko ze przez to ze uzywasz GG to nic nie wiedzialem prawie :p
Kryształek
24-03-2005, 15:07
btw
spoko film :D
jaki serv ?
Ty :), Eternia ( rulezz, i jest w podpisie ale nic nie szkodzi ) :P
--------------------------
- Kto Polak?
+ Ja, ale nie dam ci eq :D:D:D:D:D
Ogólnie fajny film ;) Gratz :)
Ty, dlatego tak powiedzialem, ponieważ ona codziennie, ci±gle Pyta się " Kto polak > " i jak kto¶ powie : Ja To ona zawsze " daj mi jakie¶ eq "
------------------------------
Wiesz po co dla paladyna takie eq?Aczykolwiek gdzyz poniewaz paladyn nie nosi tarczy i jak jakis pk go zagoni pod sciane to mniejsze obrazenia dostanie.Zapytaj po co większosc paladynow nosi dobre eq to ci odpowiedza podobnie jak ja.Wiem bo mialem paladyna[43 level] i przekonalem sie na wlasnej skorze.
I tu się z tob± godzę, nie dawno miałem P-seta i jak jaki¶ pk ( np. 18 knight ) mnie lał po 10+ a teraz mam te eq ( za własn± kase się dorobiłem ) ot teraz nic mi nie sieka bardzo pomogło i jestem z tego dumy i zadowlony :] 8o
---------------------------
ogólnie spox ale skille masz sTRAAAAAASZNIE SLAAABE!!! Moj kumpel na 17lvlu ma lepsze =/ mowie ci poswiec wiecej czasu na train!...
Noo.. Łatwo powiedzieć a trudniej zrobić :P:P:P ale kazdy mówi ze ktos ma slabe skile, a spróbuj zrobić takie ( troche schodzi czas i pieniadze na
Monki ).
Dzięki za Dobre słowa :) i dobrze ze wam sie podoba filmik :) jak chcecie to jeszcze moge troszke po nagrywac, tylko podsuncie mi jakies pomysły z góry thx Nara !
Film jest dosyc fajny ale zrób sobie lepsze skille stracisz troche czasu ale warto :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.