Pokaż pełną wersje : Sny o Tibii
Im więcej sie gra tym ważniejsza częscia dnia powszedniego staje sie TIbia, tak ważną ze zdarza sie o niej [przynajmniej mi] snić. oto jeden z moich snow :)
Wracałem do któregos z miast po huncie i zaczli mnie atakowac pk. zaczelem uciekac i po drodze spotykałem martwe ciała graczy których zapewne napastnicy musieli wczesniej dorwac. jako ze był to sen to nie miałem lagów :D wiec moglem zajrzec do kazdego z ciał a w kazdym bylo 1 lub 2 uh starczyło mi by dobiec do bram miasta ale tam stał jeszcze jeden. posypały sie sd i koniec snu :/
wpiszcie swoje sny. moze niktóre bedą prorocze, oby mój takim nie był ( :
ja tam o tibi to raczej nie śnie...
nie jest one dla mnie az taka wazna
wczoraj mi sie snilo ze CIPowie stworzyli nowy serwer o nazwie Marl . oby byl proroczy :)
Sephiroth
19-02-2004, 18:57
Śniło mi się że się wpakowałem solo na kilka demonów... reszta snu jest chyba oczywista, kilka dni później miałem kicka na demon huncie i zgon...
P.S. Jak mi się zaczęła śnić Tibia to zrobiłem kilkudniowy odwyk.
Matheous
19-02-2004, 18:58
A ja jestem jak w Matrixie-nie wiem co jest snem a co prawda czasem...
Ale wydaje mi sie ze mialem 2 sny o Tibii...
Jeden to po tym jak bylem w Elvenbone i z daleka widzialem draga-to snilo mi sie ze u niego bylem i mam jedynie przeblysk(cos w rodzaju OBRAZKA w umysle) ze stoje na zoltym i strzelam w niego z SD...
A drugi to jak mnie sPKowali-kilka razy powtarzala mi sie w snie ta sytuacja-lowie rybki, podchodzi gosciu-LUP!LUP!LUP! klikam zeby isc do miasta na minimape, ide, to samo uczucie w brzuchu(tak jednoczesnie lekko i ciezko w zoladku jak cie pk atakuje-macie tak?) i nagle czarny ekran i sie budze...
dokladnie tak. jak atakuje pk to ta niepewnosc i takie dziwne uczucie w zołądku....
Lord Muminek
19-02-2004, 19:20
Ja juz nie mam snów o tibii ale kiedys mialem :O
Otóż ciagle sniłem o tym jak zabijam trolla ze spearów, nawet nie musiałem zasypiac, bo gdy tylko zamknąłem oczy ukazywała mi sie scena wymieniona wyżej. :))
Jak ci się śni ciągle to samo to oznacza, że możesz mieć kompleks albo coś cię dręczy.
Ja miałem o forum:D:D. Koszmar:D. Że mam dwa upomnienia:D:D.
Mi jesli sie sni (a ostastnio jest to coraz czesciej) to sni mi sie to, co robie an codzien w Tibii, czyli bicie cyckow i bh'ow, robienie runow, lowienie rybek.
Raz mi sie tylko snilo, ze mam pacca, ale to byl fajny sen :D
Dr. Omader
19-02-2004, 20:03
HEHE... mi się kiedyś sniło że mnie gonił wielki rotworm :P ale on był rozmiarów takiego rota z Dune...
Nie dogonił mnie bo się obudziłem...
Na następny dzień doszedłem do wniosku że to już jest przesada żeby mi się Tibia śniła :P
Zureq (RUBERA)
19-02-2004, 20:10
OMG, ludzie czy wyście oszaleli? Śnić o Tibii. Ja na waszym miejscu udałbym się do jakiegoś psychologa, albo przestał grać na jakiś czas. Ja jeszcze nigdy nie miałem snu o żadnej grze. Toż to normalny koszmar-goniący PK w śnie, czerwony pasek życia czy 0 UHów, a dookoła demony :P
Oryginalnie dodany przez staz
dokladnie tak. jak atakuje pk to ta niepewnosc i takie dziwne uczucie w zołądku....
Ja raz tak nie mialem... jak zhackowany idiota puscil energy wave ale to bylo 2 pola od depota, więc jeszcze go zbluzgałem i poszedłem po zemste...
@ bicia cycków to ja wole sie bawić niż bić... :))
Ja keidyś miałem jakiś zbłąkany sen,a le dokładnie nie pamiętam co w nim było. Poza tym nie ejstem tak uzależniony by śnić o tibii. Gdy śnicie o tibii to radzę zrobić np. tygodniową przerwę (no chyb a ze masz PACCa :P ), jeśli nei wytrzymacie to udajcie się do kogoś- możecie grać przez tydzień, ale nie w tibię :)
Aha już wiem. To było za czasów gdy miałem 1 upomnienie :)) - śniło mi się że Bosal za dobre zachowanie zdjął mi upomnienie i mianował modkiem- :P
Więc to raczej o forum niż o tibii. Ale tematy podobne.
RE N3m3z!s - no takie sny to rozumiem, a nie jakaś tibia. :)
nie wydaje mi sie zeby sny swiadczyły o uzależnieniu przeciez co i rusz snia sie jakies głupoty. rzadko zdaza sie sen o rzeczywiscie istotnej sprawie
Hahaha. Ja rozumiem żeby śniła sie jakaś ładna pani (pan dla żyjących inaczej :P ), ale nie sytuacje z Tibii :D
Haha rozbawił mnie ten temat.
kiedys jak po updacie serva byly nasilone hack a ja jeszcze zginolem w taki dzien w nocy snilo mi sie w ide w tibi a tu mi sie moaj postac pojawia na srodku duzo napisa hacked i moja posatc sama chdozi i idzie w kolko lawa i zamki jakies takie rzeczy :D mzoe nawet to nei wygladalo jak tibia ale cos w tym stylu :D
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
wczoraj mi sie snilo ze CIPowie stworzyli nowy serwer o nazwie Marl . oby byl proroczy :)
Mnie też to się śniło, tylko, że nazwa miała coś z War...
Jeśli teraz ktoś napisze jakiś komentarz w stylu "idzcie do psychologa" to wlepiam upomnienie.
No i dobrze Zag. Śnić można o wszystkim, niebezpieczne jest kiedy dany sen powtarza się często, ale takie sny o Tibi od czasu do czasu są zdrowe. A jeśli udaje wam się zapamiętać jakieś sny to też świadczy że nie jesteście jacyś chorzy, więc wszystko jest ok.
Kowalski
19-02-2004, 22:32
Bez kitu to juz jest pewien stopien nalogu wiec lepiej uwazajcie :)) Ja tez tak kiedys mialem ale z UT (Unreal Tourament dla niekumatych :) ) i wtedy musialem sobie dac siana :D
To jest nałóg !!! (ale miły naług) :) ja też śnie o tibii ale raczej jak ja tam jestem sam walcze i ostatnio Del'Toro ganialem z moim fsem... :D
Niedawano miałem smieszny sen:
Śniło mi się to zaraz jak poszedłem spac po zakupie fsa :].
"Lekcja W-F w szkole grajac w piłke nozna potknełem sie i wypadł mi fs gdy zobaczyl to nauczyciel w-f podbiegł i skroil mi fsa i zaczął uciekac. Dogoniłem chu.. wywrocilem na ziemie i z buta, i z buta zabrałem mu fsa i zaczełem go przepraszac :D"
Jak opowiadałem to kumplom to tak derli ze masakra :D :D
Norticus
21-02-2004, 15:38
Już kilka razy sniło mi sie, ze:
ide sobie spokojnie do carlin po expieniu w kopalniach. ide sobie ide. widze pelno cial wiec zaczynam byc ostrozny. widze na ziemi golden legsy i golden helmet. odrazu zabieram.wtedy pojawiam sie w tibii jako ja(wiecei tak jak sei zyje normalnie. tylko za jak sie spojrzy na rece ta sa takie kwadratowe jak w tibii. staje sie postacia a nie graczem)i uciekam do depo. goni mnie pelno PK. jestem na czerwonym juz. koncza mi sie uhy. juz wbiegam do depo, jestem w depo ale ciagle mnie atakuja nie dziala strefa ochronna. robi mi sei ciemno przed oczami. i pojawia sie bialy napis"you are dead". w tym momencie sie budze caly spocony i uradowany ze to byl sen
Mi sie czasami sni czerowna chacha na czarnym tle.Weldug mnie to jest nienormalne i jest to objaw uzaleznienia...JA NIE CHCE SNIC WIECEJ!!!:D:D:D
Eustachy
21-02-2004, 16:46
o snach nie mówie bo mam takie dzikie ze byscie mnie wysmiali :D
ale powiem jakiem mam dziwne jazdy w szkole :>
.....nastała lekcja W-F dla mnie to super przedmiot :D
i okazało sie ze nie ma nauczyniela od W-F bo ma jakas sprawa dziwna do załatwienia...no to ja ide kuknąc do pokoju nauczycieli od W-f i go widze.. biegne do kolegi i mu mówie ze widziałem nauczyciela a on "tak ?? gdzie o jest" a ja mu na to "w depo" :D to był przypadek nie specjalnie... po poprostu jestem świrem
Ja kiedyś grałem do 4 nad ranem. zasnąłem i śniła mi się tibia (jakieś bzdurki) Mama mnie obudziła o ósmej i kazała iść z psem do parku. po drodze spotkałem kumpla:
On: Gdzie idziesz?
Ja: Do parku na minosy..
:D :D :D
Ja osobiście to snów jakotakich nie miałem... ale miałem coś takiego,że jak po 10- 12 godzinach gry (z regóły sobota;) jesli nie ma żadnej imprezy w realu...no ale w zime to się nie chce i tak chodzić :] ) to miałem tak, że jak się już kładłem spać to przy zamykaniu oczu pokazywały mi się scenki z całego dnia jak grałem ... no ale to jest po prostu przemęczenie...snu jeszcze nie miełem, ale jak będe miałjakiś to napisze..... ps pacc mi sie nie śni... ale mam dobre plany :D
Jajeczko
23-02-2004, 23:51
Kiedys mialem koszmar ze na 40 lvl zabilo mnie stado bugów :D
Obecnie wole snic o dziewczynkach :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.