zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pełny kalkulator w excelu - znowu loot.

Kele
24-03-2005, 13:12
Zamieszczam tutaj prosty w obsłudze kalkulator w excelu.... Co prawda ostatnio stworzono już dwa ale mój dodatkowo oblicza wagę, pokazuje gdzie to sprzedać i są w nim prawie wszystkie itemy do sprzedania[Pomijałem te poniżej 20gp]

Oto on http://rapidshare.de/files/990083/Looty.xls.html

Edit: Nowy link bo tamten calc coś niedopracowany był

Matek
24-03-2005, 13:16
Troszeczke przeginacie z tymi kalkulatorami.

Dajcie sobie na luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jak ktos bedzie chcial sobie zrobic to sobie zrobi... na co zasmiecac forum... a jak juz to dawajcie te kalkulatory w jednym poscie...

bo czlowiek oczoplasu zaczyna dostawac... gdzie nie spokrzy kalkulator...

hmmm....

ciekawe czy jest w lodowce......

:/:/:/:/:/:/

MistrzYoda
24-03-2005, 13:30
Ja *******e ale wy jestescie Lamy, człowiek coś wymyśli to już 50 n00bów zgapi...****y jestescie sami cos zrobcie i dojdzie do tego sami......... Szkoda słów ale niestety polacy tacy są że tylko żerują na kimś. Przez takich F R A J E R Ó W jak wy to forum robi sie dupne..

TheNatoorat
24-03-2005, 13:35
@Yoda:
A gdzie w twoim wspaniałym kalkulatorze, na którego wykonanie mogłeś wpaść tylko TY, o panie, jest napisane chociażby "all rights reserved"?
Jeżeli przez osoby wykorzystujące twoją głupotę forum staje się "dupne", to co się z nim dzieje, jeśli jest tu więcej osób takich jak ty? Szkoda gadać...

Umrzesz chyba od tego "żerowania", drogi ciemniaku. Niestety - taka jest prawda, klasyfikujesz się do miana społecznego śmiecia z oznakami rasizmu i dyskryminacji.
Pamiętaj, że ty też jesteś Polakiem i tego nie ukryjesz.

Matek
24-03-2005, 13:43
Wiesz theNatoorat... ale on pierwszy zamiescil ten kalkulator. I nie chodzi tutaj ojakies 'all right reserved' tylko o przywlaszczenie sobie cudzego pomyslu i udawanie, ze samemu wpadlo sie na taki pomysl.

Przez takie bajery dzieciak mysli, ze jak ktos inny zrobi a on tylko pozmienia (doda) pare rzeczy i stanie sie wielki.

Te osoby, ktore skopiowaly pomysl Yody sa jak najbardziej smarkaczami. Najpierw taki kradnie loot w Tibi a potem przywlaszcza sobie pomysly na forum. A przeciez mozna bylo w pierwszym topicu podac sugestie, zaoferowac sie....

Ludzie... NIE KRADNIJCIE

Kele
24-03-2005, 13:48
Ej powiedz mi czy ja udaje?? Bo to mnie troche już wnerwia... A jak 10 osób daje screeny z gsów to znaczy, że ze siebie ściagają?? Ja zrobiłem o wiele lepszy kalkulator... a nie jakieś kilka itemów... Mi to wisi czy zrobią to samo co ja, bo przecież to wolny kraj. Jak jest kilka rodzajów papieru toaletowego to trza ich powsadzać do więzienia??

P.S. To ja o tym też myślałem od dłuższego czasu... nie mówie, że ja pierwszy wpadłem na ten pomysł... może ty to wymyśliłeś, ale czemu ja nie moge umieścić swojej wersji?
P.S. 2: @Yoda
Tak wogóle to nie wiem czy znasz znaczenie słowa "F R A J E R".

P.S 3:
Wiek tu nie ma znaczenia

Matek
24-03-2005, 13:57
I dziwnym zbiegiem okolicznosci umiesciles SWOJ kalkulator niedlugo po tym jak Yoda zamiesicl swoj??

Dla mnie to jasne ze najnormalniej w swiecie zerzneles POMYSL od Yody. Ale przyznam, ze wykonanie rzeczywiscie jest lepsze...

i nie porownuj tej sytuaji do papieru toaletowego. On nie ma tutaj nic do rzeczy:) Tylko siedzi i czeka na dupy.

Kele
24-03-2005, 13:59
Dobra dam se looz już sie nie będe sprzeczał... ale i tak mówie, że też o tym myślałem... ale niestety byłem u babci bez neta... potem dostałem komóreczke i sie cieszyłem i zapomniałem :P Ale dobra już niech będzie tobie, że zerżnąłem ale ja wiem swoje :)

kaczi
24-03-2005, 15:44
Bardzo ciekawy kalkulator, brawa dla Ciebie, jest lepszy od mojego ( Ale mój też dobry :)). Wielkie gz

MistrzYoda
24-03-2005, 16:22
N/c poprostu..nie porównoj gs-ów do czegość co sie tworzy samemu...jak zrobie screeny z dragów a ty zrobisz to samo....to sie nei przyczepie ale jeśli ktoś wykonuje to samo tylko troche lepiej 2h potem no to... -.- ale dobra bede miec czas zrobie Calc..pożądny zobaczymy wtedy..