zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Monek

Sion Kakir
24-03-2005, 15:03
skad moge wziasc monka??

Pomozcie mi

bardzo prosze o najblizsza odpowiedz

P.S. Jestem w Thais

Dzisus^^
24-03-2005, 15:08
jesli chceesz monka to zrob sobie sorca i kup czar summon creature a jsli nie to idz do wiezy na poludnie od thais jet tam beholder pare ds dwarv geomancer witch i monk

Sion Kakir
24-03-2005, 15:30
Dzisus^^
a obejdzie sie bez sorca bo akurat jestem Knight nie wiem czy dobrze napisalem ale jestem rycerzem czy tez moge kupic ten czar??

Radek 666
24-03-2005, 15:41
Nie obraź się, ale chyba musze nazwać cię nOObem...
1) Szukaj
2) Z tym pytaniem czy knight moze summonowac monka to naprawde wyjechales...
3) http://www.tibia.pl kategoria wszystkie czary Summon Creature
4) Ktory masz lvl ze chcesz monka i ze zadajesz takie noobowskie pytania? Jezeli jestes knightem na 8 lvlu to monkowi nic nie pojedziesz, a jezeli jestes knightem na 20 lvlu(w co watpie, bo ja na 10 lvlu wiedzialem do czego jaki czar sluzy i na jaka profesje jest) to juz bedziesz mogl trenic z nim. Jezeli bedzie "dziki" monk to na 99% cie zabije...

gewehuga
25-03-2005, 16:58
Ale słyszałem że summonuje się potworki dla kogoś. Jak można kupić takiego monka od kogoś?

Herante
25-03-2005, 17:01
..........

gewehuga
25-03-2005, 17:22
i jak on przywoła to jak ten potwór ma być posłuszny mi?

Herante
25-03-2005, 17:26
..........

gewehuga
25-03-2005, 17:44
Chodzi mi o to czy jeśli powiem sorcererowi żeby mi stworzył summona to czy bede mógł mu rozkazywać tylko ja nikt inny.

Wielki MarIuSzzo
25-03-2005, 18:07
Nie obraź się, ale chyba musze nazwać cię nOObem...
1) Szukaj
2) Z tym pytaniem czy knight moze summonowac monka to naprawde wyjechales...
3) http://www.tibia.pl kategoria wszystkie czary Summon Creature
4) Ktory masz lvl ze chcesz monka i ze zadajesz takie noobowskie pytania? Jezeli jestes knightem na 8 lvlu to monkowi nic nie pojedziesz, a jezeli jestes knightem na 20 lvlu(w co watpie, bo ja na 10 lvlu wiedzialem do czego jaki czar sluzy i na jaka profesje jest) to juz bedziesz mogl trenic z nim. Jezeli bedzie "dziki" monk to na 99% cie zabije...

Nie obraz sie ale nOObek to ty jestes. On jest poprostu newbie. Pozatym lvl nie ma nic do zeczy jesli chodzi o sile ataku/obrony (a nawet jesli ma to bardzo malo). O tym decyduja skile.
@Up
Nie, nie bedziesz mogl mu rozkazywac. Bedzie mogl robic to tylko ten kto przywolal monka. Czyli jesli on zacznie cie atakowac to monk tez to zrobi. Swoja droga to bylo juz pelno takich tematow.

Mumakil
26-03-2005, 08:44
Nie obraz sie ale nOObek to ty jestes. On jest poprostu newbie. Pozatym lvl nie ma nic do zeczy jesli chodzi o sile ataku/obrony (a nawet jesli ma to bardzo malo). O tym decyduja skile.
@Up
Nie, nie bedziesz mogl mu rozkazywac. Bedzie mogl robic to tylko ten kto przywolal monka. Czyli jesli on zacznie cie atakowac to monk tez to zrobi. Swoja droga to bylo juz pelno takich tematow.

Nieobraz sie ale n00bek to ty jesteś ;]
Level zwieksza obrazienia od walki wrecz , dla upewnienia mozna wpisac w kalkulatorku:)