zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Strony polecane przez CipSoft :)

Dan the Automator
24-03-2005, 20:15
Panowie i Panie - wielki dziś dzień. Pomijając Wielki Czwartek będzie to dzień w którym CipSoft uświadomił sobie, że można by wspomóc te strony, które od zarania dziejów kroczyły zasadami wyznaczonymi przez nich :). Tak tak, nie inaczej, CipSoft powróciło z linkami do tzn. fansitów [Kliknij] (http://www.tibia.com/community/?subtopic=fansites). Jednak tym razem wymagania są większe - pełna zgodnośc z założeniami twórców Tibii. Na dzień dzisiejszy do "elitarnej trójki" załapały się tibianews, tibiabr.com, i nie kto inny jak... my! Tak, Tibia.pl też tam jest :D Cieszmy się i radujmy :D. Od siebie dodam że poza linkami w.w strony bedą miały jeszcze pewne "plusy"... ale o tym w następnym odcinku :).
Pozdrawiam

Scream
24-03-2005, 20:21
dziwi mnie tylko ze nie znalazla sie tam tibia.de :/

Master of Shadows
24-03-2005, 20:21
Yea, Tibia.pl jest w trójce najlepszych stron o tibii. :cup:
Oby tak dalej. :)

yombi
24-03-2005, 20:26
Heheh no nieźle, widać że Tibia.pl jest doceniana:P

Dabek
24-03-2005, 20:27
"Bywaj" mi się jakoś bardziej z pożegnaniem zawsze kojarzyło,a le co tam:P.

Czy nie byłoby rozsądniej, żeby w momencie publikacji tego newsa na tibia.com działała już angielska wersja tibia.pl (zwłaszcza że do jej uruchomienia nie potrzeba już chyba zbyt wiele wysiłku, bo większość zdaje się być gotowa)?. Tak to wszyscy zobaczą newsa, klikną link do spisu stron, kilkną w link do tibi.pl, i zobaczywszy ze nie ma tam nic w logicznym dla nich języku wyłączą to - i najprawdopodobniej nigdy nie wrócą...

Gangrel
24-03-2005, 20:28
Bywaj rox!!! Walneli ten tekst przez jakis translator i sie ciesza :/ ech szkoda slow na takie newsy

kidler
24-03-2005, 20:42
Nic tylko pogratulowac zespolowi Tibia.pl, ze udalo im sie dostac do tak elitarnej grupy stron poswieconych Tibii ktore zostaly docenione przez CipSoft.
Ale, ze tylko 3 strony...

Thero
24-03-2005, 20:43
@gangrel666
Nom.

@Topic
No właśnie: Co z Tibia.de?:)) Ale nic dziwnego, że "jesteśmy" przez CipSoft bardziej cenieni niż ci .de jedni ;P. No cóż, moglibyście zadać sobie trud i w pzeciągu kilku miesięcy, ale wkońcu zrobić tę English version of this website, tlyko, że wtedy z 2k userów zrobiłoby się ok. 5k, a co na to wasz serwis?;P Tak jak w Tibi: Lagi, kicki ;P.

Michal Wladca Miecza
24-03-2005, 20:43
Gratz ! ale jestem ciekaw jakie "plusy" i pewnie nie tylko ja :p

Darky
24-03-2005, 20:50
Omg wielkie gz nom ale mam male pytanko co was wyróżnia że mozecie należec do tej trójki?

Tychanowicz
24-03-2005, 20:59
Gratulacje dla tworców tej wspaniałej fanowskiej stronie o Tibii :) Życzę powodzenia i dalszych sukcesów

Mishell
powiem tylko jedno : BRAWA dla tworcow i modow ktorzy dzien i noc (chyba) pracuja nad tym zeby tibia.pl zasluzyla na miano jednej z najlepszych stron fanowskich jezeli nie najlepszej :D :cup:

Shinjix
Sądze, ze teraz warto pomyśleć o anglojęzycznej wersjii tibia.pl...

popi
24-03-2005, 21:03
No nareszcie Tibia.pl zostala uznana za najlepsza polska strone :)
Mam nadzieje ze to NIE koniec postepow wspanialej strony

Pozostalo tylko Gratulowac w pierwszej 3jce i na dodatek jako PIERWSZA!!!

Dziki Świstak
24-03-2005, 21:04
Haha ! Wreszcie tibia.pl zostala doceniona ;) gratulacje :cup: i oby tak dalej :D

sulik
24-03-2005, 21:04
Nie pozostało mi nic innego jak pogratulować wszystkim którzy włożyli choć trochę w taką tibię.pl jaka jest teraz. Huhu Kto by pomyślał, że tibia.pl w gronie Wielkiej Trójki ? :)

..::QRAS::..
24-03-2005, 21:17
nareszcie zauwazeni !!!! :D

D4n0nk4
24-03-2005, 21:19
Tibia.pl jest wypisana pierwsza :] "Bywajcie" ^.^

Maly =]
24-03-2005, 21:32
Co tu duzo mowic.....

SZCZERE GRATULACJE I OBY TAK DALEJ !!! :cup:

@offtopic :topic:
Przydala by sie ta angielska wersja dla www.tibia.pl.... :confused:

:balwanek:
Pozdrawiam

Matrixen
24-03-2005, 21:36
Tibia.pl GRATULACJE :D:D:D:D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Erin91
24-03-2005, 21:38
..........

lewy/fallen
24-03-2005, 21:54
kiedyś powiedziałem "drętwe pisanie = drętwe zainteresowanie" a tu jak widać zainteresowanie jest duże c(: byle tak dalej

FilipYo
24-03-2005, 21:56
gratuluje ekipie TIBIA.PL i przylanczam sie do zrobienia anglo jezycznej wersji strony to by zwiekszylo popularnosc a tibie.de nieznalazla sie dlatego poniewaz tam w sumie jest znane tylko forum a strona sama w sobie jest slaba.a jesli zdecydujecie sie na wersje *ENG* to napewno duzo osób bendzie wam chcialo pomuc wiec nic tylko brac sie za robote :p :) :) :D :D

TIBIA.PL "NAMBER ŁAN" :cup: :cup: :cup: :cup:

Wiewioor
24-03-2005, 22:16
Gratz dla Tibia.pl :)
JEstem dumny że ta oto strona znalazła się w w trójce najlepszych stron fanowskich :cup:

Pereziusz
24-03-2005, 22:25
BRAWO BRAWO oby tak dalej panowie ^^

Adaras
24-03-2005, 22:44
Hail!!!!!!!!!1111111111111111oneone

Btw. A tak przy okazji to ile im zapłaciliście ?:>
jk xP

Wordi
25-03-2005, 00:15
Grabs.
A co anglojezycznej wersji trony tibia.pl. Czy jaka kolwiek inna strona jest z jezykiem polskim jako jezykiem wyboru ?? NIE NIE MA ZADNEJ !! Wiec czemu my (czytaj POLACY) mamy dac im angielska wersje naszej fajowskiej strony. My mosimy uczyc sie ich jezykow a co oni sa bardziej tepi ?? i nie moga zrobic tzn nauczyc sie naszego jezyka ??

TIBIA.PL jest jedyna w swoim rodzaju , jest idealem ale ludzi nie robcie angielskiej wersji ... Co to wam da tylko wiecej ludu na stronce co przejawi sie zapchaniem serverow i zreszta czemu tu ma byc Angielski a na innych wyroznionych nie :P (chodzi mi o polski)

Oki mam godzine 24 22 i widze ze juz belkocze :P

PS. Precz z jezykami zagranicznymi Szanujmy to co mamy - POLSKI

FilipYo
25-03-2005, 00:17
Grabs.
A co anglojezycznej wersji trony tibia.pl. Czy jaka kolwiek inna strona jest z jezykiem polskim jako jezykiem wyboru ?? NIE NIE MA ZADNEJ !! Wiec czemu my (czytaj POLACY) mamy dac im angielska wersje naszej fajowskiej strony. My mosimy uczyc sie ich jezykow a co oni sa bardziej tepi ?? i nie moga zrobic tzn nauczyc sie naszego jezyka ??

TIBIA.PL jest jedyna w swoim rodzaju , jest idealem ale ludzi nie robcie angielskiej wersji ... Co to wam da tylko wiecej ludu na stronce co przejawi sie zapchaniem serverow i zreszta czemu tu ma byc Angielski a na innych wyroznionych nie :P (chodzi mi o polski)

eee tam piepszysz glupoty

Dr. Omader
25-03-2005, 00:38
dziwi mnie tylko ze nie znalazla sie tam tibia.de :/

Nie znalazla sie gdyz Ralgar nie mogl sie dogadac z CipSoft.

Co do angielskiej wersji to najpierw musimy doprowadzic do porzadku serwery tibia.pl, a potem... ;)

mam male pytanko co was wyróżnia że mozecie należec do tej trójki?

Moze to ze zamiast zżynac od innych, tworzymy wlasny styl...
Moze to ze tibia.pl reprezentuje jedna z najwiekszy nacji - Polakow, a codzinnie dziesiatki tysiecy ludzi decyduje sie wejsc na tibia.pl

Od siebie dodam że poza linkami w.w strony bedą miały jeszcze pewne "plusy"... ale o tym w następnym odcinku

Oj niedoinformowany Dobuś...
Tibia.pl juz od jakiegos czasu jest wspierana przez CipSoft i juz od jakiegos czasu czerpie zyski z tej wspolpracy. Na pierwszy rzut oka nie jest to tak widoczne narazie, jednak nie znaczy to, ze nie ma wspolpracy z CipSoftem ;)

Nightmare Knight
25-03-2005, 02:51
Moje Gratulacje ... naprawde jestem pod wrażeniem

co do eng wersji strony popieram modów !! serwer tibi.pl jest tragiczny wiec powinien byc priorytetową sprawą

A tera małe ot bo i tak wiem ze jak załoze temat to nikt nie przeczyta
2.56 w nocy 25 marca ... wiekszośc serverow off

amera, astera,calmera,daneramdolera,elera, fortera, jamera , julera, libera ,lucera , mythera, pacera , pythera, samera ,rubera ,shivera , solera, tanbera ,trimera , xantera OFF line

na novie i aureze lagi jak cholera wiec wnioskoje ze na reszcie serwow on-line to samo

Nerevareen
25-03-2005, 06:42
A mnie dobiło to bywaj, skąd oni to wzieli? Chyba można to było skonsultować z kimś... Bywaj! no to już mnie nie ma 8o

Bywaj!

D@niel
25-03-2005, 07:25
:cup: :cup: :cup: :cup: Yeah Mega Sukces wszyscy powinni Cieszyc się i radowac :D. :cup: :cup: :cup:

Tiligus
25-03-2005, 07:49
I tak ten post, zaraz utonie w tonach "gratulacji". To cóż moge powiedzieć, śledze wasze sukcesy od początku.Noi musze powiedzieć, ża aż łezka w oku się kręci =')

Thunder Tim
25-03-2005, 08:03
No wielkie gratz dla całego teamu tibia.pl odwalacie kawał dobrej roboty ale i tak było by to przewidziane że będziecie :D w końcu gdyby takiej zajefajnej stronki nie zaznaczyli to byłby skandal bo jesteście (według mnie) stoną z której można wyczytać jasno i klarownie wszelkie informacje BIG GZ !!!

roland
25-03-2005, 08:33
Po pierwsze, nie dziwcie się, że nie znalazły się tam inne strony (tibia.de np pozwala na quest spoiling), gdyż one nie przestrzegają "zasad" dobrego twórcy strony o tibi... Co do wersji angielskiego tibia.pl, jeśli by zaszła potrzeba, jestem chętny zwarty i gotowy tłumaczyć ręcznie:]

Ogólnie gratz!

Scream
25-03-2005, 08:41
@up
z tibia.de ostatnio zostal usuniety quest spoiling z tego co zuwazylem.

Xan Arcanist
25-03-2005, 08:50
Brawo dla zepołu tibia.pl miło usłyszeć że strona z której się korzysta jst jedną z trzech najlepszych i przebija nawet tibia.de

:cup: :cup: TIBIA.PL ROX :cup: :cup:

Dan the Automator
25-03-2005, 08:53
Oj niedoinformowany Dobuś...
Tibia.pl juz od jakiegos czasu jest wspierana przez CipSoft i juz od jakiegos czasu czerpie zyski z tej wspolpracy. Na pierwszy rzut oka nie jest to tak widoczne narazie, jednak nie znaczy to, ze nie ma wspolpracy z CipSoftem ;)
Ojj wiem, przecież nawet wypowiedziałem się w tamtym temacie... ja poprostu licze na jakieś "konkretniejsze" plusy... Dromuś ;-)

Bzyxx
25-03-2005, 08:53
Tak, nareszcie CIPsoft docenił starania naszych nieustrzaszonych modków i admina :p , a także nas :) i dał tibia.pl do "wielkiej trójki" tak jak za czasow II wojny swiatowej "wielka trojka" mogla wszystko!!! :)
Ps. bardzo sie ciesze B)

Volli
25-03-2005, 09:03
Gratulacje dla tibia.pl :) Oby tak dalej ;) Jesteście super i macie super strone no i sie nie dziwie że to was wybrali do linków :cup: polska najlepsza:flaga_pl: byle tak dalej

Scream
25-03-2005, 09:05
tak wlasciwie to zastanawia mnie czego tak wszyscy tutaj gratuluja i czym sa tacy zdziwieni..... przeciez to ze tibia.pl jest supportowana przez tibia.com bylo wiadome od pewnego czasu, a jesli tak to bylo oczywiste ze wkoncu na tibia.com bedzie link do tibia.pl...

Thero
25-03-2005, 09:29
Grabs.

Połowa świata porozumiewa się w języku angielskim. Co z tego, że wszystkie prawie gry są robione pod angielski (jest "językiem urzędowym" w necie) skoro my się mamy chełpić "polskością" i mieć resztę świata w nosie bo my to "Polacy" i to niech oni się uczą języka o dużo dla nich trudniejszego niż dla nas angielski. A po co? Żeby móc zrozumieć "bardzo mądry" post Wordiego -.-""..

@Topic
Nie chce być nieuprzejmy, ale ciekawe co na to nieiwielka tibia.org.pl (chodzi mi o kniektórych userów z tamtąd), której userzy tak się rajcowali, że Tibia.pl sux, że CipSoft sux i, że jesteście od nich szyderdzieści osiem razy gorsi, a współpraca z CipSoftem to kompletna porażka. Podczas gdy jesteście już "potęgą" w świecie stron o Tibii i mieliście bodajże naraz najwięcej userów z tej trójki.
Btw. Gratz ;P...

Nowe konto starego zioma
25-03-2005, 10:09
Bywaj rox!!! Walneli ten tekst przez jakis translator i sie ciesza :/ ech szkoda slow na takie newsy

Dokładnie.Co to za nowośc że Wasza strona jest w 3-ech najlepszych(gratulacje oczywiscie) ale Polacy wraz z br i swe sa przeważająca częścią graczy a w Polsce jesteście jedynym źródlem poteżnych info o tej grze więc praktycznie "musielscie" się tam znaleś.

Mnie tym czasem ku...ca bierze kiedy Cip-y zamiast robic nowe światy na które czeka masa ludzi(o ktorych pisano juz we wtorek dziś-piątek) nawet nie wiadomo czy one kiedykolwiek beda czy to byly takie tam obiecanki.
możecie mi się dziwic ale pacc mi się marnuje... X( X( X(
...i nie tylko mi.
Ja wiem że zespól tibia.pl robi co może przekazuje wszystko na bieżąco dlatego nie mam do Was żadnych pretensji,jednak prośba ,gdy cokolwiek będzie wiadomo w sprawie nowych serwerów dajcie znac bo wiele ludzi na to czeka(w oczekiwaniu ogladamy sobie filmy na tibia cam z kumplami sobie przesylamy i juz z 200 obejrzylismy,heh pewne z pół tysiące obejrzymy zanim nowy świat wejdzie :P)

HocBav
25-03-2005, 10:18
Nic dodać nic ująć !! wielkie GRATZ :cup: @!!@ I PROSZE WAS PROSZE NIE WYJERZDZAJCIE Z TXTAMI DLACZEGO NIE MA STRONY tibia.de NIE MA SZWABÓW I KONIEC @@!!@@ X(

Wiziwy
25-03-2005, 10:36
DOKLADNIE !!!! Tibia pl rOx, Tibia de sUx xD
WIELKIE GRATZ dla wszystkich ludzi z Tibia pl :cup: jestem pod wrazeniem :p mysle ze kazdy Polak grajacy w Tibie moze byc teraz dumny :]

sir Tifejo
25-03-2005, 10:53
No no no...przebilismy tibia.de :D
Powinszowac:)

Kiedy nastepny odcinek?:D

Rybzor
25-03-2005, 10:55
Wiecie co kruna? ja bym odniusł sie z prośbą do ekipy tibia PL i poprosił aby ktoś wcisnal tam w linki albo gdzie ile trzeba many spalic na jaki M lvl, bo nie chceh wzazic ciagle nata glupia tibie DEE :( fajnie by było jakby na tibia pl umieścilby kto takie cos, mysle ze to jest dobry pomysł i wielu graczom by sie to przydalo, co wy na to?
<sory za bledy>

Sharrok
25-03-2005, 11:00
Wielkie gratulacje dla zalozycieli tibia.pl
Wreszcie was docenili!!!! 8o
Oby tak dalej!!!!!!!!!! :cup:

aragorn0123
25-03-2005, 11:10
Nic dodać nic ująć !! wielkie GRATZ :cup: @!!@ I PROSZE WAS PROSZE NIE WYJERZDZAJCIE Z TXTAMI DLACZEGO NIE MA STRONY tibia.de NIE MA SZWABÓW I KONIEC @@!!@@ X(

DOKLADNIE !!!! Tibia pl rOx, Tibia de sUx xD
WIELKIE GRATZ dla wszystkich ludzi z Tibia pl :cup: jestem pod wrazeniem :p mysle ze kazdy Polak grajacy w Tibie moze byc teraz dumny :]

pozwole sobie przypomniec, ze gdyby nie te wasze szwaby, nie moglibyscie teraz graz w tibie, a co za tym idzie, nie byloby zadnego fansite'u...

@Topic
Nie chce być nieuprzejmy, ale ciekawe co na to nieiwielka tibia.org.pl (chodzi mi o kniektórych userów z tamtąd), której userzy tak się rajcowali, że Tibia.pl sux, że CipSoft sux i, że jesteście od nich szyderdzieści osiem razy gorsi, a współpraca z CipSoftem to kompletna porażka. Podczas gdy jesteście już "potęgą" w świecie stron o Tibii i mieliście bodajże naraz najwięcej userów z tej trójki.
Btw. Gratz ;P...

na opinie typu tibia.costam sux, tibia.jeszczeinna rox nie ma sensu uwagi zwracac, denne pustoslowie bez zadnych argumentow, jedyny cel - podlizanie sie... obie strony prezentuja rozne polityki, tibia.pl zaciagnela sie do wspolpracy z cipsoft, a my jestesmy strona "undergroundowa"... ot, taki sobie podzial...

Donas
25-03-2005, 11:22
Troche sie zdziwiłem no ale cool :D Trójca swieta to jest cos no I (chyba) pierwsze miejse :D gratz dla CIP ow za sluszna decyzjae ;)

OnlyM(PL)
25-03-2005, 11:25
TIBIA.pl rox!!11 moze z tego powodu wszyscy polacy dostano frii itens??

JOJO13
25-03-2005, 12:03
Gratulacje!!! Zawsze myślałem że tibia pl jest najlepsza.

Apher
25-03-2005, 12:03
Ja się nie dziwię, że Tibia.pl została umieszczona w pierwszej trójce najlepszych :p

Gratuluję!!! :cup:

Dwimenor
25-03-2005, 12:12
TIBIA.pl rox!!11 moze z tego powodu wszyscy polacy dostano frii itens??

A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione ;)

Tibia.:flaga_pl: już wcześniej była doceniona(Tajemniczy Program współpracy, czy jak tam to wyższa instancja zwie). Nie zapominajmy też o wysokim 4 miejscu w konkursie na najleprzy Fansite.
Z pierwotnej trójki najleprzych, tylko Tibianews.net i Tibiabr.com dorobiły się miejsca pośród najleprzych. A WoT gdzieś odpadł, nie nadążając za konkurencją.

Dr.Unknown
25-03-2005, 12:49
"Bywaj!" Ma raczej za zadanie wprowadzić w klimat RPG, więc się tak nie bulwersujcie. Co, może ma być "Elo ZIomale!"? Po moim trupie!

soldiier
25-03-2005, 12:52
No gratz dla moderatorow ze zadbali abyśmy byli w trójce najleprzych stron o tibii. Ale jakby była angielska wersja strony to bedzie komplety wypas! Racja, było by 3 razy więcej osób ogladajacych strone a szczególnie z pierwszym tygodniu. Moze niedlugo my, polacy, będziemy pomagać dla Cipsoftu w uleprzaniu tej niewiarygodnie wciągającej gry która istnieje już bardzo długo i wciąż powstają nowe światy, nowe przygody questy i oczywiście nowi gracze! E dobra co ja gadam :/ :P Wrescie można sie czym pochwalić... najlepsi 8o

Pani samo zlo
25-03-2005, 13:43
Gratulacje dla całego teamu Tibia.pl, należało sie wam :P

Marjusz
25-03-2005, 13:44
Spoko loko 8o czekam z niecierpliwoscia na wiecej newsow :D

Goofik=Firesiepa
25-03-2005, 15:37
Wiedziałem że to wkońcu nastąpi i trochę jestem zdziwiony że znalazla sie tam tibia.de 8o Pozdro dla całego teamu tibi.pl oby tak dalej :cup: :cup: :cup:

Ungoliathos
25-03-2005, 16:08
Gratuluje I powiem tylko tyle Tibia.de to jeden wielki zielony Dragonowy Shit!!!! Jestem przeciw Anglizacji stronki albo robienia jej 2 wersji w jenzyku angielski!!! A Tak Btw. Może wszystcy Poalcy dostanoł Darmowego Pacca???

D4n0nk4
25-03-2005, 16:54
"Bywaj!" Ma raczej za zadanie wprowadzić w klimat RPG, więc się tak nie bulwersujcie. Co, może ma być "Elo ZIomale!"? Po moim trupie!
"Bywaj!" to mi się zawsze z pożegnaniem kojarzyło...
edit: Zmienili "Bywaj" na "Witaj". Nie na "Elo ziomale" :D

Harven
25-03-2005, 17:36
nareszcie tibia.pl została należycie doceniona i dostała sie do elity stron o tibii :] big gratz!!

Smilli
25-03-2005, 18:02
Gratuluje!!!! Tibia.pl sie rozwija i została zauważona przez Tibia.com . Interesujace jakie plusy będziecie otrzymywać. B)

M@ciekS
26-03-2005, 09:10
:) Gratuluje tibi pl wygrannej. Na stronie tibi com na pierwszym miejscu. Brawo i jeszcze raz brawo. Zycze wiecej takich sukcesów. :D

Fragenstein
26-03-2005, 12:18
Nie ma mocnych na tibie.pl

Gratz dla team'u za tak zaje**** stronkę o tibii :D

Nadol
26-03-2005, 13:28
Bardzo sie cieszę ze tak jest polska strona w tej 3 :)
Moze wkońcu zrobia polski serv na tibi

PitiMaur
26-03-2005, 23:20
Fajnie ze Tibia.pl jest polecana przez CIPsoft :D
Dobre bo polskie ;)

A z tym serwem to dobry pomysl,
moze lagi by sie skonczyly :D
nawet Brazylijczycy maja swoj